نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کپی دیتا تیبل

  1. #1

    کپی دیتا تیبل

    سلام
    در قسمتی از برنامه یک datatable برابر یک datatable دیگر قرار میدهم و دیتا تیبل اول را تغییر میدهم اما این تغییرات در دیتا تیبل دوم نیز اعمال می شود چطوری این مشکل حل کنم؟؟؟
    dt1=dt2

    dt2..Rows.Clear();
    اما dt1 نیز پاک میشود!!!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: کپی دیتا تیبل

    سلام دیتاتیبل دوم رو اینطوری مقداردهی کنید

    dt1 = dt2.DefaultView.ToTable();

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتقال دیتاتیبل به ریپورت ویوور در سی شارپ؟ (دیتاتیبل بصورت دستی وارد شده)
    نوشته شده توسط 1000net در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 29 اسفند 1393, 15:06 عصر
  2. کپی کردن اطلاعات دو تیبیل متفاوت در دو دیتابیس متفاوت درون یکدیگر هر 2 میلی ثانیه
    نوشته شده توسط nava_2012 در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 22 اسفند 1393, 09:37 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 مرداد 1392, 21:04 عصر
  4. پاسخ: 54
    آخرین پست: چهارشنبه 01 خرداد 1392, 09:22 صبح
  5. کپی یااتچ کردن یک تیبل از یک دیتابیس به دیتابیسی دیگر
    نوشته شده توسط phonixone2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 10 اردیبهشت 1392, 15:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •