نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دسترسی به یک کنترل Activex

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    875

    دسترسی به یک کنترل Activex

    سلام
    من نیاز دارم به یک کنترل ActiveX که تو صفحه وب ایجاد شده دسترسی داشته باشم
    منظورم اینه مثل یه برنامه دسکتاپ که میتونیم هندل کنترل رو بدست بیاریم و خصصیاتوشو از یه برنامه دیگه تغییر بدیم چطور میتونم این کنترل که داخل اینترنت اکسپلورر ایجاد شده رو بهشش دسترسی داشته باشم و بتونم توابعش رو اجرا کنم

    ضمنا منظورم از دسترسی به توابع این کنترل استفاده از همون نمونه هست که تو پیج ایجاد شده وگرنه خودم میتونم بیرون از اونجا از کنترل نمونه سازی کنم و توابعش رو اجرا کنم

    مشکلم با این کنترل هم اینه که دو تابع connect و disconnect داره که برای اتصال و قطع اتصال به یک ابزارUSB هست برنامه نویسش بعضا یادش رفته تابع Disconnect رو فرخوانی کنه و ابزار باز میمونه و نمیشه با برنامه های دیگه به اون ابزار دسترسی داشت تا وقتی که مرورگر رو ببندیم و دوباره باز کنیم حالا کاری که من میخوام انجام بدم اینه که به اون نمونه ایجاد شده دسترسی پیدا کنم و تابع Disconnect رو اجرا کنم تا ادامه کارم راحت انجام بشه
    خوشحال میشم اگه دوستان راه کاری برای اینکار ارایه بدن بهم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار farhad_shiri_ex
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,012

    نقل قول: دسترسی به یک کنترل Activex

    نقل قول نوشته شده توسط علیرضا حسن زاده مشاهده تاپیک
    سلام
    من نیاز دارم به یک کنترل ActiveX که تو صفحه وب ایجاد شده دسترسی داشته باشم
    منظورم اینه مثل یه برنامه دسکتاپ که میتونیم هندل کنترل رو بدست بیاریم و خصصیاتوشو از یه برنامه دیگه تغییر بدیم چطور میتونم این کنترل که داخل اینترنت اکسپلورر ایجاد شده رو بهشش دسترسی داشته باشم و بتونم توابعش رو اجرا کنم

    ضمنا منظورم از دسترسی به توابع این کنترل استفاده از همون نمونه هست که تو پیج ایجاد شده وگرنه خودم میتونم بیرون از اونجا از کنترل نمونه سازی کنم و توابعش رو اجرا کنم

    مشکلم با این کنترل هم اینه که دو تابع connect و disconnect داره که برای اتصال و قطع اتصال به یک ابزارUSB هست برنامه نویسش بعضا یادش رفته تابع Disconnect رو فرخوانی کنه و ابزار باز میمونه و نمیشه با برنامه های دیگه به اون ابزار دسترسی داشت تا وقتی که مرورگر رو ببندیم و دوباره باز کنیم حالا کاری که من میخوام انجام بدم اینه که به اون نمونه ایجاد شده دسترسی پیدا کنم و تابع Disconnect رو اجرا کنم تا ادامه کارم راحت انجام بشه
    خوشحال میشم اگه دوستان راه کاری برای اینکار ارایه بدن بهم
    دوست عزیز! فکر کنم بهتر بود در تالار مناسبتر این موضوع را مطرح می کردید!
    1- تو چه زبان برنامه نویسی منظورتون هست؟
    2- کنترل مذکور داخل یک وب اپلیکیشن سفارشی هست ویا یک وب سایت؟
    3- اگر وب اپلیکیشن هست زبان توسعه چی هست؟
    اصولا کنترل داینامیک آبجکتها در اپلیکیشن ها کار پر چالشی هست ولی در صورتی که راهی برای نفوذ و به چالش کشیدن امنیت بستر مورد نظر وجود داشته باشه(که البته همیشه یک راهی هست) قطعا شدنی هست.


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    875

    نقل قول: دسترسی به یک کنترل Activex

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    دوست عزیز! فکر کنم بهتر بود در تالار مناسبتر این موضوع را مطرح می کردید!
    1- تو چه زبان برنامه نویسی منظورتون هست؟
    2- کنترل مذکور داخل یک وب اپلیکیشن سفارشی هست ویا یک وب سایت؟
    3- اگر وب اپلیکیشن هست زبان توسعه چی هست؟
    اصولا کنترل داینامیک آبجکتها در اپلیکیشن ها کار پر چالشی هست ولی در صورتی که راهی برای نفوذ و به چالش کشیدن امنیت بستر مورد نظر وجود داشته باشه(که البته همیشه یک راهی هست) قطعا شدنی هست.
    کنترل مورد نظرم توو یه سایت استفاده شده به این صورت که ابجکت تو صفحه اول سایت مقداردهی شده و بعد تو به فایل جاوا اسکریپت توابع مربوطشو فرخوانی کرده حالا علت اینکه از جاول اسکریپت استفاده شده دلایل خودشو داره
    زبان برنامه نویسی سایت ASP.net هست که در واقع توش از Silverlight استفاده شده و توابع جاوا اسکریپت رو از داخل Silverlight فرخوانی میکنه که توابع جاوا هم توابع Activex مورد نظر رو اجرا و نتیجه رو بر میگردونه

    تو چه زبانی میخوام استفاده میکنم اهمیتی نداره برا خودمم میتونم با سی یا سی پلاس یا هر زبان یکه بشه میتونم کار کنم

    تالار هم بنظرم بهتر از اینجا نبود چون تالار های دیگه کسی به مهندسی معکوس و دسترسی به حافظه پروسس های دیگه و اینجور کارها تبحر نداره باز نظر مدیر بخش هرچی باشه

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی در مورد نحوه ساختن کنترل ActiveX با Mfc ActiveX Control
    نوشته شده توسط kiosksoft در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 19 مرداد 1388, 13:32 عصر
  2. ریجستر کردن ActiveX !!!؟؟
    نوشته شده توسط ali_mohamadi8928 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 12 فروردین 1387, 01:11 صبح
  3. دسترسی به خواص یک usercontrol activex از خارج در VB
    نوشته شده توسط peivand در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 12 آذر 1386, 17:15 عصر
  4. دسترسی به خواص یک usercontrol activex از خارج در VB
    نوشته شده توسط peivand در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 06 آذر 1386, 10:46 صبح
  5. این ActiveX رو کسی داره ؟
    نوشته شده توسط میتی دات نت در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 23 اسفند 1384, 19:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •