نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: یافتن عین عبارت در روش جستجوی FullText-Search

  1. #1

    یافتن عین عبارت در روش جستجوی FullText-Search

    سلام دوستان .
    در روش FullText-Search وقتی جستجو میکنیم هنگامی که عبارت مورد جستجو از 1 کلمه بیشتر باشه در جستجوی عبارت هرجای متن یکی از کلمات موجود باشه مورد رو جستجو میکنه .
    اما اگه بخوایم عین عبارت بطوری که کلمات در کنار هم باشند جستجو شوند باید چیکار کرد :
    مثال : مورد جستجو --> "امام زمان" مورد یافت شده : "امام خمینی هنگامی که در زمان"
    اما من میخوام فقط مورادی پیدا بشن که کلمه "امام زمان" در کنار هم باشد . مثل : "امام زمان در سال ... "
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226
    ممکنه دستوری رو که با اون این جستجو انجام می شه برای ما بنویسی؟

  3. #3
    SQL.Clear;
    SQL.Add('select * from maintable where TEXTSEARCH (' + QuotedStr(Trim(Edit_SearchText.Text)) + ' IN memo ) ');
    Open;

  4. #4
    دوستان اگه نکته ای در این رابطه میدونید کمک کنید .
    مسئله برام خیلی مهمه .
    ممنون میشم .

  5. #5
    اینجوری بنویسید مشکلی پیش میاد؟

    ُSelect * From TableName Where FieldName like '%'+:x +'%'

    با توضیحاتی که شما دادید فکر میکنم این کد مشکلتون رو حل کنه
    You never know what you can do until you try

  6. #6
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    select * from TABLENAME WHERE CONTAINS (FIELDNAME,'"JAVA PROGRAMMING"')
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

  7. #7
    آیا این دستوراتی که نوشتید سرعت جستجو رو در حالت FullTextSearch داره یا نه ؟
    دیتابیست من DbIsam هست .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226
    کد هایی که دوستان استفاده کردن دقیق درسته
    شاید سرعتش به خوبی fulltextsearch نباشه ولی جواب کار شما رو می ده
    می تونید مقادیر رو با پارامتر به اس کیو ال اضافه کنید

    table.sql.add('select * from tbl1 where a like :p);
    table.params.parambyname('p').value:='%'+edit1.tex t+'%' ;
    table.open;

  9. #9
    دوستان هیچ روشی وجود نداره که بشه با سرعت FullTextSearch به این حالت جستجو کرد ؟
    فکر میکنم غیر ممکن باشه روشی وجود نداشته باشه !

  10. #10
    از تابع POS استفاده کن

  11. #11
    میشه یه لطف کنید و یه مثال بزنید .
    چطوری باید از این تابع استفاده کنم ؟

تاپیک های مشابه

  1. مرتب کردن نتایج fulltext
    نوشته شده توسط mzamani در بخش MySQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 04 تیر 1386, 14:20 عصر
  2. دسترسی به Fulltext search فقط برای یک کاربر و جدول خاص
    نوشته شده توسط ealireza در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 29 فروردین 1386, 11:08 صبح
  3. شبیه ساز FullText Search
    نوشته شده توسط SoheilKH در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 مرداد 1384, 15:59 عصر
  4. مشکل در استفاده از fulltext search
    نوشته شده توسط saeed_programer در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 06 اسفند 1383, 10:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •