نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فرق ذخیره فایل در دیتابیس و txt

  1. #1

    فرق ذخیره فایل در دیتابیس و txt

    سلام.فرق ذخیره فایل در دیتابیس و txt چیه دقیقا؟
    مثل txt و exel هستش؟ که دسترسی به آیتم ها ساده تره تو دیتابیس و کلی تابع خوب و اماده براش هستش.همینطوره؟


  2. #2

  3. #3

    نقل قول: فرق ذخیره فایل در دیتابیس و txt

    نقل قول نوشته شده توسط md3848 مشاهده تاپیک
    سلام.فرق ذخیره فایل در دیتابیس و txt چیه دقیقا؟
    مثل txt و exel هستش؟ که دسترسی به آیتم ها ساده تره تو دیتابیس و کلی تابع خوب و اماده براش هستش.همینطوره؟
    سلام

    ذخیره فایلها در دیتابیس مزایا و معایبی داره که با توجه به نیازهای برنامه باید نسبت به آن تصمیم گیری بشه.

    مزایا:
    برخی از دیتابیس ها امکاناتی مانند ایندکس کردن یا جستجو در محتوای فایل را به شما میدهند.
    تهیه پشتیبان و انتقال داده ها بدلیل اینکه همه در یک جا جمع شده اند، راحت تر می باشد. (البته اگر دیتابیس حجیم شود مشکلات دیگری ایجاد می کند)
    نیازی به هماهنگ کردن فایل های روی حافظه جانبی با سطرهای جدول در دیتابیس نیست. مثلا با پاک کردن مشخصات یک کاربر از دیتابیس، عکس پرسنلی او نیز همزمان پاک می شود.
    مدیریت دسترسی مجاز به فایلهای داخل دیتابیس راحت تر است. اینکه کدام کاربر مجاز به مشاهده کدام فایلها می باشد.

    معایب:
    مناسب نبودن برای ذخیره فایلهای حجیم در دیتابیس
    کند شدن اجرای کوئری ها و ارائه فایلها به کاربر
    در صورت نیاز به نام فایل، حجم و تاریخ آن نیاز است تا آنها را نیز در دیتابیس ذخیره کنید
    موجب حجیم شدن دیتابیس می شود که نیاز به ملاحظاتی هست و تهیه پشتیبان و ریستور کردن آن را مشکل می کند. در بسیاری از هاست های اشتراکی حجم دیتابیس بسیار محدود است (فارغ از اینکه حجم کل هاست چقدر است) ممکن است اجازه آپلود فایل حجیم برای ریستور به شما داده نشود و یا ریستور به علت طولانی شدن به طور کامل انجام نشود.

  4. #4

    نقل قول: فرق ذخیره فایل در دیتابیس و txt

    توصیه میشه فایل ها رو در دیتابیس ذخیره نکنید.
    می تونید مشخصات فایل و آدرس رو در دیتابیس ذخیره کنید.


    در صورتی که اطلاعات: متن(نام، نام خانوادگی) ، تاریخ(تاریخ تولد) ، اعداد(کد ملی) و ... است و تعداد رکوردها زیاده یا به هم مرتبط هستند بهتره از دیتابیس استفاده کنید و فایل ها رو داخل دیتابیس ذخیره نکنید. به طور مثال اگه رکوردی دارای عکس پرسنلی یا عکس کارت ملی هست بهتره اسمی یکتا برای فایل در نظر بگیریم مثلا کدملی رکورد مورد نظر+یک پسوند ( نمونه: personal_1122334455.png) و یا آدرس اون عکس رو در دیتابیس ذخیره کنید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 تیر 1394, 16:11 عصر
  2. تبدیل دیتابیس فاكس پرو (FoxPro) به دیتابیس (SQL SERVER 2008) با پشتیبانی از زبان فارسی
    نوشته شده توسط majid_darab در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1391, 16:14 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1390, 14:36 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 بهمن 1389, 16:56 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 20:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •