نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ذخیره کردن ورودی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    398

    ذخیره کردن ورودی

    سلام
    راهنمایی می خواستم . اولش چون مبتدی هستم نمیدونستم درباره مشکلم چی رو تو سایت جستجو کنم
    من ورودی کاربر رو میگیرم و در جدول ذخیره می کنم . قبل از ذخیره از فیلتر :

    $post=filter_var($post,FILTER_SANITIZE_STRING);

    استفاده میکنم . مثلا ورودی کاربر

    "<script>alert('test')</script>"

    هستش . حالا داخل جدول اینجوری ذخیره میشه
    ''

    من میخوام ببینم چجوری میشه که اصلا اینجور ورودیها داخل جدول INSERT نشن؟

  2. #2
    کاربر جدید آواتار roxment
    تاریخ عضویت
    آذر 1399
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    26

    نقل قول: ذخیره کردن ورودی

    strip_tags() کمک می کنه تمامی تگها حذف بشن
    https://www.php.net/manual/en/function.strip-tags.php

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •