نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: بدست آوردن جمع براساس کد محصول

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question بدست آوردن جمع براساس کد محصول

    وقتی میخوام جمع تعداد محصلاتی که کد محصول یکسان دارن رو توی گرید ویو نمایش بده وقتی از کد زیر استفاده میکنم:

    LinqToTrazoDataContext db = new LinqToTrazoDataContext();
    var Test = from t in db.FactorSaleTables
    where t.CommodCodFact == t.CommodCodFact
    select new
    {
    Number = db.FactorSaleTables.Sum(r => r.Number),
    t.CommodName
    };
    dataGridView1.DataSource = Test;


    ولی به مشکل زیر برخورد میگنم:
    ضمیمه 149998
    ارقام یکسان با نام کالاهای تکراری.

    ممنون میشم راهنماییم کنید
    با تشکر فرواوان از تمامی بزرگواران
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 9.jpg‏ (12.4 کیلوبایت, 75 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 20 فروردین 1398 در 22:40 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    38

    نقل قول: رفع خطای NullRefrence موقع نمایش اطلاعات روی چارت


    var Test = db.factorSaleTables.GroupBy(t=>t.CommodFact).selec t(n=>new{
    Number = n.Sum(r=>r.Number),
    Name = n.Commdname
    })
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 20 فروردین 1398 در 15:20 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: رفع خطای NullRefrence موقع نمایش اطلاعات روی چارت

    نقل قول نوشته شده توسط asiatec مشاهده تاپیک

    var Test = db.factorSaleTables.GroupBy(t=>t.CommodFact).selec t(n=>new{
    Number = n.Sum(r=>r.Number),
    Name = n.Commdname
    })
    بسیار ممنون از راهنمایتون.
    کد رو داخل پروژه گذاشتم بدین صورت شد:

    LinqToTrazoDataContext db = new LinqToTrazoDataContext();
    var Test = db.FactorSaleTables.GroupBy(t => t.CommodCodFact).Select(n => new
    {
    Number = n.Sum(r => r.Number),
    Name = n.commodName
    });

    ولی با خطای زیر روبرو شدم:
    'System.Linq.IGrouping<string,Projeh_Tarazo.Factor SaleTable>' does not contain a definition for 'commodName' and no extension method 'commodName' accepting a first argument of type 'System.Linq.IGrouping<string,Projeh_Tarazo.Factor SaleTable>' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)
    که مربوط به خط Name = n.commodName میشه.
    مشکل از کجاست نمیدونم؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    باتشکر از تمامی بزرگواران

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    38

    نقل قول: رفع خطای NullRefrence موقع نمایش اطلاعات روی چارت

    تغییر بدین به
    CommodName = n.commodName

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: رفع خطای NullRefrence موقع نمایش اطلاعات روی چارت

    نقل قول نوشته شده توسط asiatec مشاهده تاپیک
    تغییر بدین به
    CommodName = n.commodName

    بعد از .n تو لیست CommodName نیست:
    10.jpg

  6. #6

    نقل قول: رفع خطای NullRefrence موقع نمایش اطلاعات روی چارت

    var Test = db.FactorSaleTables.GroupBy(s => new { s.CommodCodFact, s.CommodName }).Select(n => new
    {
    Number = n.Sum(r => r.Number),
    Name = n.Key.CommodName
    });


  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: بدست آوردن جمع براساس کد محصول

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    var Test = db.FactorSaleTables.GroupBy(s => new { s.CommodCodFact, s.CommodName }).Select(n => new
    {
    Number = n.Sum(r => r.Number),
    Name = n.Key.CommodName
    });


    بسیار ممنون از راهنماییتون جواب داد.

    من این اطلاعات رو داخل یک گریدویو نمیاش میدم، حالا اگه بخوام یک شماره ردیف به گریدویو اضافه کنم که شماره ردیف رو بهم نمایش بده چکار باید بکنم؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    با تشکر فراوان
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 01 اردیبهشت 1398 در 03:17 صبح

  8. #8

    نقل قول: بدست آوردن جمع براساس کد محصول

    یک ستون توی دیتاگرید با اسم Row ایجاد کنید و بعد توی ایونت CellFormatting دیتاگرید این کد رو بنویسید:
    dataGridView.Rows[e.RowIndex].Cells["Row"].Value = e.RowIndex + 1;


  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: بدست آوردن جمع براساس کد محصول

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    یک ستون توی دیتاگرید با اسم Row ایجاد کنید و بعد توی ایونت CellFormatting دیتاگرید این کد رو بنویسید:
    dataGridView.Rows[e.RowIndex].Cells["Row"].Value = e.RowIndex + 1;

    بسیار ممنون از راهنماییتون جواب داد.
    با تشکر فراوان

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: بدست آوردن جمع براساس کد محصول

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    یک ستون توی دیتاگرید با اسم Row ایجاد کنید و بعد توی ایونت CellFormatting دیتاگرید این کد رو بنویسید:
    dataGridView.Rows[e.RowIndex].Cells["Row"].Value = e.RowIndex + 1;

    در اینجا دکمه ای تحت عنوان "تشکر کردن" برای پست های مورد نظر نداره؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question Question نقل قول: بدست آوردن جمع براساس کد محصول

    باسلام خدمت تمامی دوستان و بزرگواران
    وقتی فیلدهایی به GroupBy اضافه میکم، که کد بصورت زیر در میاد:

    var Test = db.FactorSaleTables.GroupBy(s => new { s.CommodCodFact, s.CommodName,s.CommodSize,s.CompanyName })
    .Select(n=>new
    {
    Number=n.Sum(r=>r.Number) ,
    commodName=n.Key.CommodName,
    Size = n.Key.CommodSize,
    Compony = n.Key.CompanyName
    });
    dataGridView1.DataSource = Test;

    ولی این خروجی رو بهم میده:
    12.jpg


    وقتی یک فیلد TotalPrice رو به GroupBy اضافه میکنم کلا خروجیم بهم میریزه و به شکل زیر در میاد:
    13.jpg
    میشه راهنماییم بفرمائید که کجای کدم اشتباه هست و از چه کدی باید استفاده کرد که برنامه درست کار کنه؟
    باتشکر از تمامی بزرگواران
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 12.jpg‏ (28.2 کیلوبایت, 80 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 01 اردیبهشت 1398 در 02:20 صبح

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    38

    نقل قول: بدست آوردن جمع براساس کد محصول

    لطفا مدل کالا رو قرار بدید

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: بدست آوردن جمع براساس کد محصول

    نقل قول نوشته شده توسط asiatec مشاهده تاپیک
    لطفا مدل کالا رو قرار بدید
    میخوام از جدول فاکتورم، کد کالا به همراه مجموع تعداد اجناسی که فروخته شده به همراه نام جنس، جمع قیمت کل جنس فروخته شده، سایز محصول، شرکت سازنده محصول و تاریخ فروش تو گریدویو فرم گزارشم بهم نمایش بده.
    نمیدونم تونستم جواب سوالتونو بدم و منظورمو برسونم؟

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    38

    نقل قول: بدست آوردن جمع براساس کد محصول

    شما باید گروه بندتون بر اساس کلید های خارجی باشه شما کلاس کالا و فاکتور رو بذارید تا بشه برای کوئری تصمیم گرفت

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question نقل قول: بدست آوردن جمع براساس کد محصول

    نقل قول نوشته شده توسط asiatec مشاهده تاپیک
    شما باید گروه بندتون بر اساس کلید های خارجی باشه شما کلاس کالا و فاکتور رو بذارید تا بشه برای کوئری تصمیم گرفت
    در جدول کالا،کلید اصلیم CommodCod و در جدول فاکتورم کلید خارجیم CommodCodFact میشه.که این دو جدول باهم ریلیشن خوردن.
    کد درج کالام بدین صورته:

    var db = new LinqToTrazoDataContext();
    if (btnInsert.Text == "درج")
    {
    CommoTable codeTbable = new CommoTable
    {
    InsertDate = DateTime.Parse(dts),
    InserTime = DateTime.Now.TimeOfDay,
    CommodCod = txtAbbrev.Text + "-" + txtCodCommodity.Text,
    CommodName = txtCommodName.Text,
    CommodGenre = txtCommodGenre.Text,
    CommodSize = txtCommodSize.Text,
    CompanyName = txtCo.Text,
    CommodNumb = Convert.ToInt16(txtCommodNume.Text),
    CommodWeight = float.Parse(txtCommodWeight.Text),
    CommodTotal = float.Parse(txtCommodTotal.Text),
    UnitPrice = Int16.Parse(txtUnitPrice.Text),
    Dicount = byte.Parse(txtDicount.Text),
    Tax = Int16.Parse(txtTax.Text),
    };
    db.CommoTables.InsertOnSubmit(codeTbable);
    db.SubmitChanges();
    }


    و کد بخش فاکتورم بصورت زیره:

    var n = ry.CommodNumb;
    n = (Int16) (n - Numbertxt);
    ry.CommodNumb = n;
    db.SubmitChanges();
    var fcTable = new FactorSaleTable();
    fcTable.SaleDate = DateTime.Now;
    fcTable.FactorNo = int.Parse(txtCodFactor.Text);
    fcTable.CommodCodFact = txtSaleCodCommodity.Text;
    fcTable.CommodName = cmbCommodityName.Text;
    fcTable.CompanyName = txtNameCO.Text;
    fcTable.Number = Int16.Parse(txtNumber.Text);
    fcTable.TotalPrice = float.Parse(txtTotalPrice.Text);
    fcTable.Weight = float.Parse(txtWeight.Text);
    fcTable.TotalWeight = float.Parse(txtTotalWeight.Text);
    fcTable.CommodSize = cmbSiz.Text;
    fcTable.UnitPrice = float.Parse(txtUnitPrice.Text);
    fcTable.Tax = float.Parse(txtTax.Text);
    fcTable.Dicount = float.Parse(txtTax.Text);

    db.FactorSaleTables.InsertOnSubmit(fcTable);
    db.SubmitChanges();
    dgvSalesInvoi.DataSource = db.FactorSaleTables;


    ممنون میشم راهنماییم کنید که از چه کدی برای گروه بندی باید استفاده کرد؟
    باتشکر از تمامی دوستان و بزرگواران

  16. #16

    نقل قول: بدست آوردن جمع براساس کد محصول

    نقل قول نوشته شده توسط bmvgod مشاهده تاپیک
    ...
    ولی این خروجی رو بهم میده:
    12.jpg

    نوع ستونهای جدول FactorSaleTable در دیتابیس چیه؟ احتمالا مشکل از ستونهای رشته ای هست و مقدار رشته های درج شده در اون دو تا سطر برابر نبوده که تبدیل به یک سطر نشده.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 01 اردیبهشت 1398 در 03:14 صبح

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    38

    نقل قول: بدست آوردن جمع براساس کد محصول

    با این روش که همه چی رشته ای هست اول داده های را چک کنید ببینید کامل شبیه هستند یا خیر،

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: بدست آوردن جمع براساس کد محصول

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    نوع ستونهای جدول FactorSaleTable در دیتابیس چیه؟ احتمالا مشکل از ستونهای رشته ای هست و مقدار رشته های درج شده در اون دو تا سطر برابر نبوده که تبدیل به یک سطر نشده.

    جدول فاکتورم بدین شکله:
    er sql2.jpg

  19. #19

    نقل قول: بدست آوردن جمع براساس کد محصول

    نقل قول نوشته شده توسط bmvgod مشاهده تاپیک
    جدول فاکتورم بدین شکله:
    er sql2.jpg
    شما را ارجاع میدم به پاسخ های قبل
    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    ... احتمالا مشکل از ستونهای رشته ای هست و مقدار رشته های درج شده در اون دو تا سطر برابر نبوده که تبدیل به یک سطر نشده.
    نقل قول نوشته شده توسط asiatec مشاهده تاپیک
    با این روش که همه چی رشته ای هست اول داده های را چک کنید ببینید کامل شبیه هستند یا خیر،

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question نقل قول: بدست آوردن جمع براساس کد محصول

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    شما را ارجاع میدم به پاسخ های قبل

    از روش زیر هم استفاده میکنم به نتیجه ای نمیرسم:

    var Test = from x in db.FactorSaleTables
    where (x.CommodCodFact == x.CommodCodFact && x.CommodName == x.CommodName
    && x.CommodSize == x.CommodSize && x.CompanyName == x.CompanyName)
    group x by new
    {
    x.CommodCodFact,
    x.CommodName,
    x.CommodSize,
    x.CompanyName
    }into gxs

    select new
    {
    CommodCodFact = gxs.Key.CommodCodFact,
    CommodName=gxs.Key.CommodName,
    Numb= gxs.Sum(s=>s.Number),
    Size=gxs.Key.CommodSize,
    Company=gxs.Key.CompanyName
    };

    ممنون میشم راهنماییم کنید که کجای کارم اشتباه هست و از چه کدی باید استفاده کنم؟
    باتشکر از تمامی دوستان و بزرگواران

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question نقل قول: بدست آوردن جمع براساس کد محصول

    نقل قول نوشته شده توسط bmvgod مشاهده تاپیک
    از روش زیر هم استفاده میکنم به نتیجه ای نمیرسم:

    var Test = from x in db.FactorSaleTables
    where (x.CommodCodFact == x.CommodCodFact && x.CommodName == x.CommodName
    && x.CommodSize == x.CommodSize && x.CompanyName == x.CompanyName)
    group x by new
    {
    x.CommodCodFact,
    x.CommodName,
    x.CommodSize,
    x.CompanyName
    }into gxs

    select new
    {
    CommodCodFact = gxs.Key.CommodCodFact,
    CommodName=gxs.Key.CommodName,
    Numb= gxs.Sum(s=>s.Number),
    Size=gxs.Key.CommodSize,
    Company=gxs.Key.CompanyName
    };

    ممنون میشم راهنماییم کنید که کجای کارم اشتباه هست و از چه کدی باید استفاده کنم؟
    باتشکر از تمامی دوستان و بزرگواران
    دوستان و بزرگواران میشه راهنماییم بفرمائید کجای کد اشتباهه و از چه کدی باید استفاده کنم تا پروژه درست کار کنه؟
    باتشکر از تمامی دوستان و بزرگواران

  22. #22
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    38

    نقل قول: بدست آوردن جمع براساس کد محصول

    به نظر من مستقیم از کوئری سی کول سرور استفاده کن به صورتی که اول کامل تست کن بعد راحت بذار تو برنامه،با این همه فیلد رشته ای زیاد نمیشه کاری کرد

  23. #23

    نقل قول: بدست آوردن جمع براساس کد محصول

    نقل قول نوشته شده توسط bmvgod مشاهده تاپیک
    دوستان و بزرگواران میشه راهنماییم بفرمائید کجای کد اشتباهه و از چه کدی باید استفاده کنم تا پروژه درست کار کنه؟
    باتشکر از تمامی دوستان و بزرگواران
    برای بار چندم؛
    به احتمال قریب به یقین کد مشکلی ندارد بلکه دیتای ثبت شده در دیتابیس باعث ایجاد چند سطر میشه. دیتا را چک کنید.




    پ.ن.
    جدول فاکتور نرمال نیست. مشخصات کالا باید در جدول مجزا ثبت بشه.
    بعضی از ستونها مثل کد و سایز نبایست رشته باشند.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 19 تیر 1398, 01:28 صبح
  2. مبتدی: باز شدن صفحه محصول مورد نظر با کلیک روی هر محصول در دیتالیست
    نوشته شده توسط rezasheshbolooki در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 01 مرداد 1394, 23:35 عصر
  3. روش اصولی به دست آوردن کد رکورد جدید ثبت شده
    نوشته شده توسط ztx4 در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 23 بهمن 1389, 12:47 عصر
  4. پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مرداد 1387, 20:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •