نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نحوه اتصال به دیتابیس اکسس که رمز یونی کد دارد؟

  1. #1

    Question نحوه اتصال به دیتابیس اکسس که رمز یونی کد دارد؟

    سلام مهندسان عزیز
    بنده یک فایل دیتابیسی دارم که رمز اون ￿崯๥�徟쩜�槽ஜ떂킁슾Ζ왔 䨠鑣 است میخوام با ویژال بیسیک بهش متصل بشم اما متاسفانه کانکشن اتصال خطا می دهد
    آیا راهی است که بنده بتوان با این رمز به دیتابیس متصل شود چگونه رمز را در کانکشن استرینگ قرار بدم که خطا ندهد
    لطفا راهنمایی کنید ممنون.

  2. #2

    نقل قول: نحوه اتصال به دیتابیس اکسس که رمز یونی کد دارد؟

    سلام دوست عزیز لطفا کدتون اینجا قرار بدین تا دوستان راهنمایی کنند

  3. #3

    نقل قول: نحوه اتصال به دیتابیس اکسس که رمز یونی کد دارد؟

    Me.IDsTableAdapter.Connection.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=|DataDirectory|\ZeroOne Server - Copy.mdb;Persist Security Info=True;pooling=false;Integrated Security=SSPI;Jet OLEDB:Database Password=￿崯๥徟쩜槽ஜ떂킁 Ζ왔䵌䨠鑣"
    Me.IDsTableAdapter.Fill(Me.DatasetDB.IDs)

    و خطایی که میدهد

    Format of the initialization string does not conform to specification starting at index 153.

  4. #4

    نقل قول: نحوه اتصال به دیتابیس اکسس که رمز یونی کد دارد؟


    Me.IDsTableAdapter.Connection.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=|DataDirectory|\DataBaseApp.mdb;Persist Security Info=True;Jet OLEDB:Database Password=￿崯๥�徟쩜�槽ஜ떂킁 Ζ왔䵌䨠鑣"
    Me.IDsTableAdapter.Fill(Me.DataSet_DataBaseApp.IDs )


    وقتی میخواهد کانکشن را لود کند خطا میدهد رمز را حذف نمودم پیغام رمز اشتباه است ظاهر شد اما وقتی دیتابیس را امپورت به برنامه میکنم مشکلی ندارد و تمام اطلاعات را لود میکند ولی وقتی میخواهد اطلاعات را در گرید نمایش دهد خطا میدهد متن خطا :
    Format of the initialization string does not conform to specification starting at index 153.
    عدد 153 آخر با هر بار اجرا تغییر میکند

  5. #5

    نقل قول: نحوه اتصال به دیتابیس اکسس که رمز یونی کد دارد؟

    آیا این امکان وجود داره که شما رمز عبور تغیر بدین؟
    دوست عزیز آیا رمزتون رمزنگاری نشده؟
    مثل هش؟

  6. #6

    نقل قول: نحوه اتصال به دیتابیس اکسس که رمز یونی کد دارد؟

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    آیا این امکان وجود داره که شما رمز عبور تغیر بدین؟
    دوست عزیز آیا رمزتون رمزنگاری نشده؟
    مثل هش؟
    خیر رمز رو نمیتوان تغییر داد
    پاسخ دوم شما خیر پسورد دیتابیس رمز نگاری نشده فقط به علت این که از یونی کد استفاده شده در vb6 که سالها پیش طراحی شده مشکل ارتباط وجود ندارد اما با vb.net خطای رمز میدهد آیا امکان داره که پسورد یونی کد رو به نحوی در دستور کانفیک و لود اطلاعات قرار داد؟
    پسورد فایل رو ببینید من فراموش کرده بودم پسورد رو اما با ریکاوری پسورد رمز دیتابیس رو بازیابی کردم ناگفته نماند فایل دیتابیس اکسس 2000 است
    ممنون از پیگیری شما دوست عزیز

  7. #7

    نقل قول: نحوه اتصال به دیتابیس اکسس که رمز یونی کد دارد؟

    از شما عزیزان کسی نیست که تا حالا در وی بی دات نت به این مشکل برخورد کرده باشه؟
    عزیزان رمز دیتابیس از زبان چینی و چند symbol تشکیل شده symbol ها ویندوز و هیچ نرم افزاری نتوانسته لود کنه اما خوب وقتی پسورد در کلیبورد ویندوز هست قابل استفاده است و میتوان دیتابیس رو به پروژه اضافه کد و اطلاعات تیبل ها رو در دیتاست آورد اما برای لود خطای رمز میدهد

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در اتصال به دیتابیس اکسس
    نوشته شده توسط mrb.developer در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 04 فروردین 1396, 14:21 عصر
  2. سوال: اتصال به دیتابیس اکسس تحت وب
    نوشته شده توسط SHD.NET در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 11 دی 1391, 21:33 عصر
  3. اتصال گرید به دیتابیس اکسس
    نوشته شده توسط A.sadeghpour در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391, 20:35 عصر
  4. سوال: خطا در اتصال به دیتابیس اکسس
    نوشته شده توسط Mehdi Naderi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 11 شهریور 1389, 08:55 صبح
  5. سوال: مشکل با جستجو در دیتابیس اکسس به صورت یونیکد
    نوشته شده توسط mojtaba-saleh در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آبان 1387, 13:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •