نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مکانیزم متد count لاراول

  1. #1

    Question مکانیزم متد count لاراول

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    سوالی دارم در مورد نحوه کار یا مکانیسم متد count در eloquent
    فرض بفرمایید ما چنین کوری را ساختیم


    $model=Model::query()

    foreach ($Entities as $entity) {
    $model->orWhereBetween("id", [$entity->first_id,$entity->last_id])
    }
    $model->count()

    اگر متد count را اجرا کنیم به ازای هر whereBetween یک بار این متد اجرا میشود و در نهایت جمع تمام آنها را به ما برمیگرداند یا نتیجه همه کوری ها که به دست امد آنگاه فقط یک بار اجرا میشود و تعداد را برمیگرداند ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مکانیزم متد count لاراول

    مورد دوم .... شما تا وقتی دستوراتی مثل get , count رو نزنی اصلا کوئری اجرا نمیشه و توی حلقه فقط داری 1 کوئری رو میسازی و وقتی به count رسید این کوئری اجرا میشه
    این پکیج رو نصب کن که خروجی کوئری رو ببینی
    https://github.com/barryvdh/laravel-debugbar
    آخرین ویرایش به وسیله plague : یک شنبه 05 خرداد 1398 در 10:21 صبح

تاپیک های مشابه

  1. پیغام خطا Adding the specified count to the semaphore would cause it to exceed its maximum count.
    نوشته شده توسط mohsen200162 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آذر 1391, 14:09 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 10:02 صبح
  3. Column count doesn't match value count at row 1
    نوشته شده توسط numberone1 در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 14 دی 1389, 20:42 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 14 تیر 1389, 11:05 صبح
  5. آموزش: مقایسه سرعت بین * count و count FIELD در SQL.
    نوشته شده توسط Yousha در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 29 بهمن 1388, 14:13 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •