نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خطا Undefined index در هنگام ارسال فایل حجیم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    خطا Undefined index در هنگام ارسال فایل حجیم

    با سلام دوستان من با استفاده از ایجکس بخش آپلود فایلمو زدم تو عکس مشکلی نیست حتی تو رسانه هایی تا 4 الی 6 مگ هم مشکل ایجاد نمی کنه اما وقتی می خوام مثلا یه فیلم 60 مگی آپ کنم ارر Undefined index میده از سمت سرور ممنون میشم راهنمایی کنید اینم یه تیکه از کد
        var formData = new FormData();
    formData.append('media', $('#media')[0].files[0]);

    $.ajax({


    url:'address',
    data: formData,
    type: 'POST',
    contentType: 'multipart/form-data',
    processData: false,

  2. #2

    نقل قول: خطا Undefined index در هنگام ارسال فایل حجیم

    حداکثر حجم آپلود کمتر از 60 مگ نیست ؟

    https://stackoverflow.com/questions/...load-file-size

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: خطا Undefined index در هنگام ارسال فایل حجیم

    باید حداکثر حجم فایل آپلودی و حداکثر حجم post رو توی php.ini ست کنی و بالاتر ببری همون لینکی که دوستمون گزاشته گفته چجوری

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: خطا Undefined index در هنگام ارسال فایل حجیم

    من روی هاست اشتراکی هستم و با چند روش سعی کردم حجم ها رو بالا ببرم اما نشد می دونم چرا حتی تو ریشه سایت یه فایل php.ini ساختم و اینا رو ست کردم
    post_max_size = 512M
    upload_max_filesize = 256M

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: خطا Undefined index در هنگام ارسال فایل حجیم

    نقل قول نوشته شده توسط peymang مشاهده تاپیک
    حداکثر حجم آپلود کمتر از 60 مگ نیست ؟

    https://stackoverflow.com/questions/...load-file-size
    با لینک شما مشکل حل شد واقعا ممنونم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: خطا Undefined index در هنگام ارسال فایل حجیم

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    باید حداکثر حجم فایل آپلودی و حداکثر حجم post رو توی php.ini ست کنی و بالاتر ببری همون لینکی که دوستمون گزاشته گفته چجوری
    از شما هم بابت همفکری ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با Undefined index:
    نوشته شده توسط milad_d993 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 فروردین 1396, 21:08 عصر
  2. خطای Undefined index cperpage
    نوشته شده توسط Kurdia در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 14 اردیبهشت 1395, 11:25 صبح
  3. سوال: ساخت یک فرم ساده و خطای Undefined index
    نوشته شده توسط moslem_f در بخش PHP
    پاسخ: 20
    آخرین پست: دوشنبه 24 تیر 1392, 15:31 عصر
  4. خطاي Undefined index
    نوشته شده توسط mohsen60 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 شهریور 1388, 14:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •