نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارسال اطلاعات از سرور به سایت دیگه و دریافت نتیجه

  1. #1

    ارسال اطلاعات از سرور به سایت دیگه و دریافت نتیجه

    با سلام

    بنده در تلاشم تا بتونم به سایت راهور اطلاعات رئ ارسال ئ نتیجه رو دریافت کنم ؛ اما متاسفانه نمیتونم

        $url = 'http://estelam.rahvar120.ir/?sideid=1&fkeyid=&siteid=1&fkeyid=&siteid=1&pageid  =2371666';


    هم این:



    //مقادیری که باید ارسال شوند
    $data = http_build_query(
    array(
    'hashtraghami' => '95442627',
    'capcha' => $chapcha,
    'submit' => 'submit'
    )
    );

    //تنظیم سربرگ های http
    $http = array('http' =>
    array(
    'method' => 'POST',
    'header' => 'Content-type: application/x-www-form-urlencoded',
    'content' => $data
    )
    );

    //معتبر سازی با stream_context_create
    $context = stream_context_create($http);
    //ارسال درخواست و دریافت نتیجه
    $result = file_get_contents($url, FALSE, $context);

    echo $result;



    و هم این


    //تنظیم آدرس url
    $curl = curl_init($url);
    //تنظیم ارسال از طریق متد POST
    curl_setopt($curl, CURLOPT_POST, 1);
    //تنظیم پارامترها
    curl_setopt($curl, CURLOPT_POSTFIELDS, 'hashtraghami=95442627&capcha='.$chapcha.'&submit= submit');
    //تعین اینکه پاسخ سرور دریافت شود یا خیر
    curl_setopt($curl, CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE);
    //اجرای نشست
    $result = curl_exec($curl);
    //پایان نشست
    curl_close($curl);
    echo $result;



    به من برای ارسال اطلاعات و دریافت نتیجه کمکی نکرد


    لطفا بنده رو در این زمینه راهنمائی نمائید.


    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: ارسال اطلاعات از سرور به سایت دیگه و دریافت نتیجه

    نقل قول نوشته شده توسط peymanf11 مشاهده تاپیک
    با سلام

    لطفا بنده رو در این زمینه راهنمائی نمائید.
    سلام

    اولین گام بررسی ریکوئست ارسالی است که میتوانید از developer tools مرورگر خود استفاده کنید. هدر ریکوئست شما به اندازه پارامترهای ارسال شده به روش get , post اهمیت دارد. بنابراین تمامی آنها را در درخواست خود بگنجانید ممکن است سمت سرور referrer یا کوکی یا حتی user agent بررسی شود و اگر مقدار مناسب نداشته باشند پاسخ درستی دریافت نکنید.

    در برخی form ها نیز مقادیری مانند token گنجانده شده است که باید آن را نیز همراه با درخواست خود ارسال کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ارسال اطلاعات از سرور به سایت دیگه و دریافت نتیجه

    مهم ترین کاری که باید بکنی بررسی خروجی هستش که شما نزاشتی
    اگه اررور سرور دیدی هدر هات مشکل داره
    اگه 404 دیدی باید follow redirect رو فعال کنی
    اگرم اررور ولیدیشن دیدی که پارامتر های ارسالیت مشکل داره


    همه مواردی که گفتم مربوط به روش curl هستن

  4. #4

    نقل قول: ارسال اطلاعات از سرور به سایت دیگه و دریافت نتیجه

    همچنان منتظر پاسخ ...
    آخرین ویرایش به وسیله peymanf11 : شنبه 25 خرداد 1398 در 09:20 صبح

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 تیر 1393, 07:23 صبح
  2. سوال: آپدیت کل اطلاعات یک تیبل بر روی تیبل دیگر با شرط
    نوشته شده توسط peyman1364 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 آذر 1392, 17:55 عصر
  3. عدم رعایت ترتیب ورود عدد و اسلش و خط تیره و حرف فارسی
    نوشته شده توسط iroonidotnet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 30 خرداد 1388, 09:11 صبح
  4. سوال: رایت فایل پشتیبان همراه با پشتیبان گیری
    نوشته شده توسط mehrnoosh_al62 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آبان 1387, 07:45 صبح
  5. سوال: اپدیت کردن تیبل از روی تیبل مشابه
    نوشته شده توسط karzari در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 خرداد 1387, 22:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •