نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اضافه کردن سطر و ستون به دیتا گرید

  1. #1

    Angry اضافه کردن سطر و ستون به دیتا گرید

    سلام من میخام یه دیتا گرید داشته باشم که کاربر بتونه هر چچقدر خواست توی سطرها و ستون هاش عدد وارد کنه. یعنی دیتا گریدم محدود به ستون خاصی نباشه. ضمن اینکه توی آخرین ستون هر ردیف هم جمع مقادیر اون ردیف رو برام بنویسههههههههههه
    کمک میخااااااااااام واقعا توش موندم. مرسی

    ----------------------------------


    مشکلم حل شدددد..
    اما یه مشکل دیگه دارم و اون اینکه میخام توی دیتا گرید فقط اعداد 1 تا 5 رو بتونن وارد کنن. هیچ چیزی دیگه ای نمیخام وارد شد. نه حرف و نه عدد دیگه ای. باید چه کنم؟؟/
    آخرین ویرایش به وسیله mohammaduir : سه شنبه 28 خرداد 1398 در 18:51 عصر دلیل: حل مشکل

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: اضافه کردن سطر و ستون به دیتا گرید

    برای کنترل اطلاعات ورودی در مان فشردن کلید باید با رویدادهای KeyDown, KeyUp مربوط به اون کنترل کار کنید. البته کنترل گرید میتونه برمبنای CellEdit,... نیز این مدیریت رو انجام بده

  3. #3

    نقل قول: اضافه کردن سطر و ستون به دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    برای کنترل اطلاعات ورودی در مان فشردن کلید باید با رویدادهای KeyDown, KeyUp مربوط به اون کنترل کار کنید. البته کنترل گرید میتونه برمبنای CellEdit,... نیز این مدیریت رو انجام بده

    امکانش هست خط کدش رو بنویسید؟ ممنون میشم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: اضافه کردن سطر و ستون به دیتا گرید

    ابتدا یک روال مشابه زیر بنویسید


    Private Sub cell_KeyDown(sender As Object, e As KeyEventArgs)
    If e.KeyCode = Keys.NumPad6 Then
    MsgBox("Not Allowed")
    e.SuppressKeyPress = True
    End If
    End Sub


    حالا به رویداد EditingControlShowing برید و کد زیر را بنویسید


    AddHandler e.Control.KeyDown, AddressOf cell_KeyDown


    حالا شما در روالی که نوشتید میتونید بگید که اگر ستون شماره n بود این کارو انجام بده


    If Me.DataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex = 1 Then
    If e.KeyCode = Keys.NumPad6 Then
    MsgBox("Not Allowed")
    e.SuppressKeyPress = True
    End If
    End If



    الان در این مثال اگر شما در ستون اول شماه 6 رو تایپ کنید به شما اخطار میده و از ورود اون جلوگیری میکنه...

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 اسفند 1393, 09:33 صبح
  2. انتساب یک ستون از دیتا ست به یک ستون در دیتا تیبل؟
    نوشته شده توسط nimaaamin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 فروردین 1392, 13:20 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 اسفند 1391, 01:38 صبح
  4. سوال: نمایش یکستون از دیتابیس در چند ستون دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط mahtab.kamali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 16 بهمن 1391, 22:58 عصر
  5. حرفه ای: ریختن اطلاعات یک ستون از دیتاست به یک ستون از دیتاگرید ویو
    نوشته شده توسط mahdikoochooloo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 23 مرداد 1390, 01:32 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •