نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل عجیب با کاراکتر فارسی م در url کدیگنایتر

  1. #1

    Question مشکل عجیب با کاراکتر فارسی م در url کدیگنایتر

    با سلام من میخوام url فارسی رو تست کنم تمام حروف فارسی کار میکنه فقط وقتی م اولش باشه پیام خطای زیر رو میده

    Object not found!
    The requested URL was not found on this server. If you entered the URL manually please check your spelling and try again.
    If you think this is a server error, please contact the webmaster.

    این پیام خطا برای xampp هستش تو wamp هم امتحان کردم پیام خطای مشابه میده

    public function product(){
    $url = $this->uri->segment(3);
    $url = urldecode( $url);
    var_dump($url);}


  2. #2

    نقل قول: مشکل عجیب با کاراکتر فارسی م در url کدیگنایتر

    مشکلم با یک تغییر تو .htaccess حل شد اینو میذارم برای افرادی که مثل من به این مشکل خوردن
    RewriteRule ^([\s\S]*)$ index.php/$1 [L,NC,QSA]

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    یزد
    پست
    208

    نقل قول: مشکل عجیب با کاراکتر فارسی م در url کدیگنایتر

    سلام
    حالا که بحث این تاپیک کاراکتر در url هست همین جا سوالم رو می پرسم

    من وقتی که آدرس فارسی در url قرار میدم خطای 404 می ده

    $url1 = 'admin/ورود';
    $route[$url1] = 'admin/main_page/login';


    اگه کد رو به شکل زیر تغییر بدم درست می شه


    $url1 = 'admin/'.urlencode('ورود');


    ولی اگه کد بالا رو به شکل زیر بنویسم باز خطا می ده


    $url1 = urlencode('admin/ورود');


    مشکل زمانیه که آدرس به این شکل باشه " مدیریت/ورود " خطا می ده باید چی کار کنم, من آدرس هامو از جدول می خونم تو فایل route

    به صورت کلی چه تنظیماتی انجام بدم که با url فارسی مشکلی نداشته باشه, نسخه ci 3.1.11

    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,968

    نقل قول: مشکل عجیب با کاراکتر فارسی م در url کدیگنایتر

    مشکل از / هستش که urlencode خرابش میکنه و در نتیجه کل آدس خراب میشه

    میتونی کلمات رو جدا انکد کنی بعد با / بچسبونی به هم
    یا همچین کاری میتونی بکنی :

    $url1 = str_replace("%2F", "/",  urlencode('admin/ورود') );

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 26 تیر 1394, 10:32 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 خرداد 1391, 12:13 عصر
  3. دسترسی به تکست باکس توی هر سطر دیتاگرید و مقدار دهی دیتاتیبل
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آبان 1388, 13:13 عصر
  4. دسترسی به یه ستون دیتا گریدی که از دیتا تیبل استفاده شد
    نوشته شده توسط hassan_RK در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 شهریور 1384, 21:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •