نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: load شدن صفحه

  1. #1

    Question load شدن صفحه

    با سلام
    اولش بگم که مبتدی مبتدیم پس به سوالم نخندید
    یک صفحه دارم با کد زیر

    <?php

    print_r($_COOKIE);

    ?>


    که فقط کوکی رو میخونه
    حالا یه برنامه هست که به این صفحه مقادیری رو post میکنه و تو کوکی هم عنوان مقادیر رو مینویسه


    حالا میخام وقتی اون برنامه اجرا شد و مقادیر رو ارسال کرد صفحه pاp اتوماتیک بالا بیاد و کوکی رو نمایش بده و یا مقدار کوکی رو به صفحه دیگه ارسال کنه
    باید وب سرویس بنویسم ؟
    آخرین ویرایش به وسیله mandagarana : چهارشنبه 29 خرداد 1398 در 11:00 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    ایران-گیلان-ماسال
    پست
    194

    نقل قول: load شدن صفحه

    سلام .
    وقتی مقادیر را را راسال کردی به صفحه مورد نظر می تونی با دستور header به صفحه مورد نظرت ریدایرکت کنی.


    header("Location: http://www.yourwebsite.com/user.php");




  3. #3

    نقل قول: load شدن صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط kazemimorteza مشاهده تاپیک
    سلام .
    وقتی مقادیر را را راسال کردی به صفحه مورد نظر می تونی با دستور header به صفحه مورد نظرت ریدایرکت کنی.


    header("Location: http://www.yourwebsite.com/user.php");



    ممنون
    ولی مقادیر توسط یک برنامه winform ارسال میشه
    و وقتی از header استفاده میکنم صفحه دوم باز نمیشه.یعنی
    ریدایرکت نمیشه.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    ایران-گیلان-ماسال
    پست
    194

    نقل قول: load شدن صفحه

    یادمه این تابع header یک داستانی داشت که قبل از فراخوانی نباید کدی می نوشتیم. کدها را قرار میدی؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    ایران-گیلان-ماسال
    پست
    194

    نقل قول: load شدن صفحه

    قبل از فراخوانی تابع header ‌ نباید چیزی را echo ‌ کنی یا html ای قرار بدی.

  6. #6

    نقل قول: load شدن صفحه

    فکر کنم باید وب سرویس بنویسم
    چون که مثل فرم معمولی نیست که کاربر دکمه submit بنویسه.بلکه داده ها ارسال میشه.از طریق <form> نیست.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 21 خرداد 1392, 01:54 صبح
  2. سوال: Load شدن تصویر یا فایل فلش قبل از Load شدن سایت
    نوشته شده توسط Armita ahamdi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آبان 1391, 12:58 عصر
  3. سوال: در مورد load چگونگی اولیه تمامی عکس ها (همزمان با load صفحه default)
    نوشته شده توسط orca13 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 16 مهر 1391, 09:25 صبح
  4. سوال: تفاوت document.load و window.load
    نوشته شده توسط Javad.Kashi در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 11 فروردین 1390, 11:56 صبح
  5. load کردن فایل tif
    نوشته شده توسط hosseinmehr در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 شهریور 1386, 13:27 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •