نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تبدیل کد برای ذخیره اطلاعات به صورت Ntext

  1. #1

    Smile تبدیل کد برای ذخیره اطلاعات به صورت Ntext

    سلام
    من یک قطعه برنامه دارم که ظاهرا وقتی اجراش می کنم دادها را بصورت ؟؟؟؟ و نه بصورت unicode ذخیره می کنه
    الان متوجه شدم که علتش نوع داده varchar هست از طرفی محدودیت تعداد کارکتر هم دارم یعنی می خوام بدون هیچ محدودیتی مثلا یه متن 6000 کارکتری فارسی را تو دیتابیس ذخیره کنم حالا
    آیا کسی هست که بتونه در تبدیل این کد برای ذخیره دادها به صورت ntext کمک کنه ؟



    <%
    ' *** Insert Record: (Modified for File Upload) set variables
    If (CStr(UploadFormRequest("MM_insert")) = "add_data") Then
    MM_editConnection = MM_connDUportal_STRING
    MM_editTable = "DATAS"
    MM_editRedirectUrl = "../home/portal.asp"
    MM_fieldsStr = "TYPE|value|NAME|value|URL|value|PICTURE|value|LOC ATION|value|BRAND|value|NUMBER|value|DATED|value|E XPIRED|value|QUANTITY|value|PRICE|value|SHIP|value |DESCRIPTION|value"
    MM_columnsStr = "DAT_CATEGORY|none,none,NULL|DAT_NAME|',none,''|DA T_URL|',none,''|DAT_PICTURE|',none,''|DAT_LOCATION |',none,''|DAT_BRAND|',none,''|DAT_SKU|',none,''|D AT_DATED|',none,NULL|DAT_EXPIRED|',none,NULL|DAT_Q UANTITY|none,none,NULL|DAT_PRICE|none,none,NULL|DA T_SHIP|none,none,NULL|DAT_DESCRIPTION|',none,''"
    ' create the MM_fields and MM_columns arrays
    MM_fields = Split(MM_fieldsStr, "|")
    MM_columns = Split(MM_columnsStr, "|")

    ' set the form values
    For MM_i = LBound(MM_fields) To UBound(MM_fields) Step 2
    MM_fields(MM_i+1) = CStr(UploadFormRequest(MM_fields(MM_i)))
    Next
    ' append the query string to the redirect URL
    If (MM_editRedirectUrl <> "" And UploadQueryString <> "") Then
    If (InStr(1, MM_editRedirectUrl, "?", vbTextCompare) = 0 And UploadQueryString <> "") Then
    MM_editRedirectUrl = MM_editRedirectUrl & "?" & UploadQueryString
    Else
    MM_editRedirectUrl = MM_editRedirectUrl & "&" & UploadQueryString
    End If
    End If
    End If
    %>
    <%
    ' *** Insert Record: (Modified for File Upload) construct a sql insert statement and execute it
    Dim MM_tableValues
    Dim MM_dbValues
    If (CStr(UploadFormRequest("MM_insert")) <> "") Then
    ' create the sql insert statement
    MM_tableValues = ""
    MM_dbValues = ""
    For MM_i = LBound(MM_fields) To UBound(MM_fields) Step 2
    MM_formVal = MM_fields(MM_i+1)
    MM_typeArray = Split(MM_columns(MM_i+1),",")
    MM_delim = MM_typeArray(0)
    If (MM_delim = "none") Then MM_delim = ""
    MM_altVal = MM_typeArray(1)
    If (MM_altVal = "none") Then MM_altVal = ""
    MM_emptyVal = MM_typeArray(2)
    If (MM_emptyVal = "none") Then MM_emptyVal = ""
    If (MM_formVal = "") Then
    MM_formVal = MM_emptyVal
    Else
    If (MM_altVal <> "") Then
    MM_formVal = MM_altVal
    ElseIf (MM_delim = "'") Then ' escape quotes
    MM_formVal = "'" & Replace(MM_formVal,"'","''") & "'"
    Else
    MM_formVal = MM_delim + MM_formVal + MM_delim
    End If
    End If
    If (MM_i <> LBound(MM_fields)) Then
    MM_tableValues = MM_tableValues & ","
    MM_dbValues = MM_dbValues & ","
    End If
    MM_tableValues = MM_tableValues & MM_columns(MM_i)
    MM_dbValues = MM_dbValues & MM_formVal
    Next
    MM_editQuery = "insert into " & MM_editTable & " (" & MM_tableValues & ", DAT_APPROVED, DAT_USER) values (" & MM_dbValues & ", 0, '" & rsUser.Fields.Item("U_ID").Value & "')"
    If (Not MM_abortEdit) Then


    ' execute the insert
    Set MM_editCmd = Server.CreateObject("ADODB.Command")
    MM_editCmd.ActiveConnection = MM_editConnection
    MM_editCmd.CommandText = MM_editQuery
    MM_editCmd.Execute
    MM_editCmd.ActiveConnection.Close
    If (MM_editRedirectUrl <> "") Then
    Response.Redirect(MM_editRedirectUrl)
    End If
    End If
    End If
    %>






    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Net@
    پست
    415
    اگر فایل ها را با ؟؟؟؟؟ ذخیره کرده باشید دیگه قابل برگشت نیست ):

  3. #3
    مشکلی نداره دیتابیس رو از اول ایجاد می کنم فقط می خوام اینو تبدیل کنم

تاپیک های مشابه

  1. یه مشکل با فیلد ار نوع ntext
    نوشته شده توسط ali1381 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 22 مهر 1386, 17:10 عصر
  2. نمایش متن ذخیره شده در ntext در صفحه درخواستی
    نوشته شده توسط Touska در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 خرداد 1386, 14:42 عصر
  3. ntext
    نوشته شده توسط ali643 در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 27 آذر 1385, 23:32 عصر
  4. اشکال با نوع ntext
    نوشته شده توسط azam2005 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 15 آبان 1385, 16:35 عصر
  5. مشکل در تعریف نوع ntext
    نوشته شده توسط m_kafman در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 26 فروردین 1384, 00:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •