نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: آموزش برنامه نویسی به زبان های مختلف

  1. #1

    آموزش برنامه نویسی به زبان های مختلف

    در ادامه راه‌های مختلف آموزش برنامه ‌نویسی به همراه منابع معروف و شناخته‌شده (هم به زبان فارسی و هم انگلیسی) را مرور می‌کنیم تا انتخاب شما را ساده‌تر کنیم.
    منابع موجود برای بزرگسالان: وبسایت‌های زیادی در دنیا برای این کار آماده شده‌اند CodinGame، CodeWars و Code Combat معروف‌ترین سایت‌های بازی برای آموزش برنامه نویسی هستند که می‌توانید سر فرصت نگاهی به آن‌ها بیندازید.
    منابع موجود برای کودکان و نوجوانان: از طرف دیگر اگر سن کمی دارید یا کسی رو می‌شناسید که در سنین پایین می‌خواهد برنامه نویسی را یاد بگیرد، بد نیست پروژه‌ی Scratch یا وبسایت Code.org را دنبال کنید. قسمت‌های زیادی از Code.org به فارسی ترجمه شده است و به راحتی می‌توانید از آن استفاده کنید.۲. کتاب‌های آموزشی برنامه نویسی
    منابع: ۲ مخزن بزرگ کتاب‌های الکترونیکی رو میتوانید اینجا ببینید: کتاب‌های رایگان گیت‌هاب و کتاب‌های رایگان ردیت۳. دوره‌های آنلاین برنامه نویسی
    منابع: مهمترین منابع رایگان خارجی برای این کار EdX، Open Culture و freeCodeCamp هستند. بین منابع فارسی هم می‌توانید از دوره‌های آموزش برنامه نویسیQuera College استفاده کنید. دوره‌های کوئراکالج تمام سطح‌های برنامه نویسی از مبتدی تا پیشرفته را آموزش می‌دهند و تا الان دوره‌های آن شامل آموزش زبان‌های برنامه نویسی C، C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎، پایتون و جاواهستند. به علاوه‌ی این که دوره‌های آموزش تفکر الگوریتیمی، آموزش پایتون پیشرفته و دیگر حوزه‌های برنامه نویسی نیز در کوئراکالج در دسترس است.۴. مسابقات و رویدادهای برنامه نویسی
    مسابقات دانشگاهی: در خیلی از دانشگاه‌های ایران معمولاً مسابقات برنامه نویسی برگزار می‌شود. به عنوان مثال AI Challenge توسط دانشگاه شریف برگزار می‌شود، لیگ برنامه نویسی توسط دانشگاه امیرکبیر اجرا می‌شود و رقابت‌های ACM هم در اکثر دانشگاه‌ها برگزار می‌شود.
    مسابقات کشوری: خارج از دانشگاه هم می‌توانید در مسابقه‌هایی مثل هکاتون و CodeCup (بزرگترین مسابقه‌ی برنامه نویسی ایران) شرکت کنید. وبسایت Quera هم معمولا به صورت ماهانه مسابقات مختلف برنامه نویسی برگزار می‌کند که اغلب به برندگان آن هم جوایزی اهدا می‌شود.۵. ویدئوهای آموزشی برنامه نویسی
    منابع: مهمترین و غنی‌ترین منبع ویدئویی یوتیوب است. کانال‌های The New Boston، LearnCode.academy، DevTips،Derek Banas و Coder’s Guide از معروف‌ترین‌ها هستند. اما بهتر است خودتان هم کمی در یوتیوب بگردید تا بهترین گزینه را برای خودتان پیدا کنید. اگر میخواهید نگاه عمیق‌تری به برنامه نویسی داشته باشید، بد نیست TED Talkهای مرتبط با آن را هم ببینید.۶. کارآموزی در حوزه برنامه نویسی
    دوره‌های معروف: در حال حاضر معروف‌‌ترین آن‌ها، دوره‌های رهنماکالج، نیمبو، مکتب شریف و کارادمی است. Quera هم به شکل سالانه، نمایشگاه‌ آنلاین کارآموزشو را برگزار می‌کند که می‌توانید از طریق آن در شرکت‌های بزرگ حوزه‌ی IT کارآموز شوید.۷. پادکست‌های برنامه نویسی
    منابع: اگر دنبال پادکست‌های انگلیسی می‌گردید، Coding Newbie، Learn to Code With Me، Developer Tea، Software Engineering Daily و Programming Throwdown را امتحان کنید. بین پادکست‌های فارسی هم می‌توانید رادیوگیک جادی، رادیو فول‌استک یا پادکست‌های راکت را گوش کنید.۸. بلاگ‌ها، Q&Aها و شبکه‌های اجتماعی
    منابع: در وب فارسی می‌توانید مطالب Quera Mag را دنبال کنید. در سطح جهان SitePoint، Dzone و David Walsh از پرطرفدارترین بلاگ‌های برنامه نویسی دنیا محسوب می‌شوند.Q&Aهای برنامه نویسی شناخته شده‌ای هم در دنیا وجود دارند. احتمالا معروف‌ترین آن‌ها که خیلی وقت‌ها با آن‌ها روبرو خواهید شد Stack Overflow وQuora هستند.برنامه‌نویس‌ها معمولا در شبکه‌های اجتماعی، دورهمی‌های بزرگ و مفیدی ساخته‌اند. برنامه‌نویس‌های خارجی رو بیشتر می‌توانید در Reddit یا Google Groups پیدا کنید و ایرانی‌ها رو هم طبیعتاً در گروه‌های Telegram.

    منبع: آموزش رایگان برنامه نویسی

  2. #2

    نقل قول: آموزش برنامه نویسی به زبان های مختلف

    کاش راجب دوره های پایتون درسمن هم توضیح میدادید، حیف نیست سایت با اون خوبی رو معرفی نکرد؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1400
    محل زندگی
    تهران
    پست
    250

    نقل قول: آموزش برنامه نویسی به زبان های مختلف

    پیچ ام دی اف:

    ناوک پیچ عرضه کننده انواع پیچ نوک مته و انواع پیچ ام دی اف این امکان را برای شما فراهم کرده است تا پیچ ام دی اف مد نظر خود را با بهترین کیفیت و کمترین قیمت موجود در بازار خریداری کنید. فروشگاه آنلاین ناوک پیچ به صورت 24 ساعته برای خرید پیچ ام دی اف در خدمت شماست.
    https://b2n.ir/r92608

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1400
    محل زندگی
    تهران
    پست
    250

    نقل قول: آموزش برنامه نویسی به زبان های مختلف

    خرید گوشی آیفون 13 پرو مکس:

    بعد از عرضه گوشی آیفون 13 دیری نگذشت که مخاطبان و مشتریان همیشگی شرکت اپل به خرید آن روی آوردند. ویزگی های منحصر به فرد این گوشی موبایل به گونه ای میباشد که هر کسی را به خرید گوشی آیفون 13 پرو مکس وسوسه میکند. اگر شما نیز قصد خرید گوشی آیفون 13 پرو مکس را دارید بهتر است که در مرحله اول به فروشگاهی اینترنتی گوشیز مراجعه کنید تا هم به قیمت روز آن آگاه باشید و هم از نقد ها و برررسی هایی که در این رابطه انجام شده است بهره کافی را ببرید.

    https://b2n.ir/q01092

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1400
    محل زندگی
    تهران
    پست
    250

    نقل قول: آموزش برنامه نویسی به زبان های مختلف

    کلید هوایی اشنایدر:

    یکی از ملزومات استفاده از لوازم برقی در خانه، کارخانه، شرکت و ... استفاده از کلید هوایی به خصوص کلید هوایی اشنایدر میباشد. این کلید حفاظتی از امنیت بالایی برخوردار بوده و جان شما از بسیاری خطرات هنگام کار با برق مثل برق گرفتگی و سوختگی و یا حتی مرگ و میر نجات میدهد. برای خرید کلید هوایی اشنایدر میتوانید به سایت لوازم برق که یکی از با تجربه ترین و با کیفیت ترین سایت های اینترنتی در این حوزه میباشد مراجعه نمایید. اصالت کالا و همچنین قیمت مناسب کلید هوایی اشنایدر در سایت لوازم برق زبان زد عام و خاص میباشد.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1400
    محل زندگی
    تهران
    پست
    250

    نقل قول: آموزش برنامه نویسی به زبان های مختلف

    کلید اتوماتیک اشنایدر:

    یکی از ملزومات استفاده از لوازم برقی در خانه، کارخانه، شرکت و ... استفاده از کلید اتوماتیک به خصوص کلید اتوماتیک اشنایدر میباشد. این کلید حفاظتی از امنیت بالایی برخوردار بوده و جان شما از بسیاری خطرات هنگام کار با برق مثل برق گرفتگی و سوختگی و یا حتی مرگ و میر نجات میدهد. برای خرید کلید اتوماتیک اشنایدر میتوانید به سایت لوازم برق که یکی از با تجربه ترین و با کیفیت ترین سایت های اینترنتی در این حوزه میباشد مراجعه نمایید. اصالت کالا و همچنین قیمت مناسب کلید اتوماتیک اشنایدر در سایت لوازم برق زبان زد عام و خاص میباشد.

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: آموزش برنامه نویسی C++‎‎‎ و آموزش برنامه نویسی C از مقدماتی تا پیشرفته
    نوشته شده توسط alireza.zahani در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 24 خرداد 1393, 07:53 صبح
  2. سلام کسی آموزشگاهی را می شناسد که درایور نویسی در لینوکس را آموزش دهد.
    نوشته شده توسط ir_ali_s در بخش توسعه‌ی هسته‌ی سیستم عامل
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 02 خرداد 1393, 21:27 عصر
  3. آموزش: مجموعه آموزشهای 3d buzz بعضی از زبان های برنامه نویسی و اسکریپت نویسی
    نوشته شده توسط REZAsys در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 21 دی 1389, 12:02 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 08:48 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •