نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: تفاوت برنامه نویسی سی شارپ در WPF و WINDOWS FORM

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    Question تفاوت برنامه نویسی سی شارپ در WPF و WINDOWS FORM

    سلام
    می خواستم از WINDOWS FORM برم سراغ WPF و یکی از کارهایی که اون سمت کرده بودم رو انتقال بدم این سمت یعنی تبدیل به WPF کنم
    وقتی شروع به کار کردم متوجه شدم برنامه نویسی قسمت سی شارپشون باهم فرق داره
    به طور مثال
    ListViewItem lv1 = new ListViewItem(value);
    listView1.Items.Add(lv1);

    این کاری بود که برای نمایش در Listview انجام می دادم
    ولی الان این کار رو داخل wpf نمیشه انجام داد
    یکی از نکاتش اینه که اصلا listviewitem یدونه سازنده بیش تر نداره در صورتی که تو ویندوز فرم خیلی بیش تر بود
    و کلا فرق داره
    ممکنه از ویژوال من باشه و کتابخانه هاش ناقص باشه ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
    !!!

  2. #2

    نقل قول: تفاوت برنامه نویسی سی شارپ در WPF و WINDOWS FORM

    ساختار WPF بسیار مدرن تر و به روز تر از Windows Forms است.
    تبدیل برنامه نوشته شده از ساختار قبلی به ساختار جدید بدون یادگیری WPF برای شما بسیار زمان بر است

    ابتدا WPF و ساختار برنامه نویسی در آن را یاد بگیرید

    https://www.wpftutorial.net/LearnWPFin14Days.html

    https://www.tutorialspoint.com/wpf/

    https://wpf-tutorial.com/

    برای آموزش فارسی به سایت زیر مراجعه کن

    www.provid.ir

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: تفاوت برنامه نویسی سی شارپ در WPF و WINDOWS FORM

    نقل قول نوشته شده توسط sh مشاهده تاپیک
    ساختار WPF بسیار مدرن تر و به روز تر از Windows Forms است.
    تبدیل برنامه نوشته شده از ساختار قبلی به ساختار جدید بدون یادگیری WPF برای شما بسیار زمان بر است

    ابتدا WPF و ساختار برنامه نویسی در آن را یاد بگیرید

    https://www.wpftutorial.net/LearnWPFin14Days.html

    https://www.tutorialspoint.com/wpf/

    https://wpf-tutorial.com/

    برای آموزش فارسی به سایت زیر مراجعه کن

    www.provid.ir
    به طور مثال الان هر کاری می کنم اطلاعات به درستی در lisview قرار نمی گیره
    sr.Add(new User() { Name = "saeed", Family = "hoseini", Code = "1", P = "100", V = "30" });

    listView1.ItemsSource = sr;

    این روشی هست که در یک فیلم دیدم و اطلاعات رو درون لیست نمایش میداد ولی برای من این اتفاق نمی افته

  4. #4

    نقل قول: تفاوت برنامه نویسی سی شارپ در WPF و WINDOWS FORM

    نقل قول نوشته شده توسط seyed saeed مشاهده تاپیک
    به طور مثال الان هر کاری می کنم اطلاعات به درستی در lisview قرار نمی گیره
    sr.Add(new User() { Name = "saeed", Family = "hoseini", Code = "1", P = "100", V = "30" });

    listView1.ItemsSource = sr;

    این روشی هست که در یک فیلم دیدم و اطلاعات رو درون لیست نمایش میداد ولی برای من این اتفاق نمی افته
    به خاطر این که شما دارین مدلی از داده هارو متصل میکنید باید تو رابط کاربری هم مدل موردنیازتون رو ایجاد کنید کافیه ItemTemplate رو دوباره خودتون ایجاد کنید
    <ListView Margin="10" Name="listView1">			<ListView.ItemTemplate>
    <DataTemplate>
    <WrapPanel>
    <TextBlock Text="Name: " />
    <TextBlock Text="{Binding Name}"/>
    <TextBlock Text=", " />
    <TextBlock Text="Family: " />
    <TextBlock Text="{Binding Family}"/>
    </WrapPanel>
    </DataTemplate>
    </ListView.ItemTemplate>
    </ListView>

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: تفاوت برنامه نویسی سی شارپ در WPF و WINDOWS FORM

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    به خاطر این که شما دارین مدلی از داده هارو متصل میکنید باید تو رابط کاربری هم مدل موردنیازتون رو ایجاد کنید کافیه ItemTemplate رو دوباره خودتون ایجاد کنید
    <ListView Margin="10" Name="listView1">            <ListView.ItemTemplate>
    <DataTemplate>
    <WrapPanel>
    <TextBlock Text="Name: " />
    <TextBlock Text="{Binding Name}"/>
    <TextBlock Text=", " />
    <TextBlock Text="Family: " />
    <TextBlock Text="{Binding Family}"/>
    </WrapPanel>
    </DataTemplate>
    </ListView.ItemTemplate>
    </ListView>
    سلام به این روش مشکل حل شد
    <ListView.View>
    <GridView>
    <GridViewColumn Header="نام" Width="100" DisplayMemberBinding="{Binding Name}"/>
    <GridViewColumn Header="نام خانوداگی" Width="100" DisplayMemberBinding="{Binding Family}"/>
    <GridViewColumn Header="کد ملی" Width="100" DisplayMemberBinding="{Binding Code}"/>
    <GridViewColumn Header="پس انداز" Width="100" DisplayMemberBinding="{Binding P}"/>
    <GridViewColumn Header="وام" Width="100" DisplayMemberBinding="{Binding V}"/>
    </GridView>
    </ListView.View>

    فقط سوالی که هست من نمی دونم این اطلاعات رو از کجای سایت مایکروسافت باید پیدا کنم به طور مثال کدوم قسمت از سایت مایکروسافت به موضوع bind اشاره کرده؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: تفاوت برنامه نویسی سی شارپ در WPF و WINDOWS FORM

    نقل قول نوشته شده توسط seyed saeed مشاهده تاپیک
    سلام به این روش مشکل حل شد
    <ListView.View>
    <GridView>
    <GridViewColumn Header="نام" Width="100" DisplayMemberBinding="{Binding Name}"/>
    <GridViewColumn Header="نام خانوداگی" Width="100" DisplayMemberBinding="{Binding Family}"/>
    <GridViewColumn Header="کد ملی" Width="100" DisplayMemberBinding="{Binding Code}"/>
    <GridViewColumn Header="پس انداز" Width="100" DisplayMemberBinding="{Binding P}"/>
    <GridViewColumn Header="وام" Width="100" DisplayMemberBinding="{Binding V}"/>
    </GridView>
    </ListView.View>

    فقط سوالی که هست من نمی دونم این اطلاعات رو از کجای سایت مایکروسافت باید پیدا کنم به طور مثال کدوم قسمت از سایت مایکروسافت به موضوع bind اشاره کرده؟؟؟
    https://docs.microsoft.com/en-us/dot...nding-overview
    برای یادگیری wpf این دوره هارو میتونید تهیه کنید
    https://www.daneshjooyar.com/author/mahdidvb/
    https://www.wpf-tutorial.com/

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: تفاوت برنامه نویسی سی شارپ در WPF و WINDOWS FORM

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    https://docs.microsoft.com/en-us/dot...nding-overview
    برای یادگیری wpf این دوره هارو میتونید تهیه کنید
    https://www.daneshjooyar.com/author/mahdidvb/
    https://www.wpf-tutorial.com/
    الان مشکل حل شد ولی یه مشکل دیگه دارم حالا می خوام از روی لیست بریزم روی چند تا تکست باکس یا اینکه اطلاعات رو بریزم روی یه فایل تکست
    نمیشه نمی دونم کلا این جا همه چی فرق داره

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1398
    محل زندگی
    iran
    پست
    1

    نقل قول: تفاوت برنامه نویسی سی شارپ در WPF و WINDOWS FORM

    سلام میشه بهم بگید قالب این سایت چیه؟
    https://ahan3.com/

  9. #9

    نقل قول: تفاوت برنامه نویسی سی شارپ در WPF و WINDOWS FORM

    نقل قول نوشته شده توسط seyed saeed مشاهده تاپیک
    الان مشکل حل شد ولی یه مشکل دیگه دارم حالا می خوام از روی لیست بریزم روی چند تا تکست باکس یا اینکه اطلاعات رو بریزم روی یه فایل تکست
    نمیشه نمی دونم کلا این جا همه چی فرق داره
    this.Title = (listView1.SelectedItem as User).Family;

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: تفاوت برنامه نویسی سی شارپ در WPF و WINDOWS FORM

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    this.Title = (listView1.SelectedItem as User).Family;
    الان دیدم که کلمه as یعنی چی
    پس ما در واقع اون بخشی که روش select میشه رو به نوع user تبدیلش می کنیم و این طوری هر کدام از خانه هاش متناظر با user میشه
    درسته ؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله seyed saeed : یک شنبه 16 تیر 1398 در 10:04 صبح

  11. #11

    نقل قول: تفاوت برنامه نویسی سی شارپ در WPF و WINDOWS FORM

    نقل قول نوشته شده توسط seyed saeed مشاهده تاپیک
    الان دیدم که کلمه as یعنی چی
    پس ما در واقع اون بخشی که روش select میشه رو به نوع user تبدیلش می کنیم و این طوری هر کدام از خانه هاش متناظر با user میشه
    درسته ؟؟؟
    بله دیتا رو به عنوان مدل درمیاریم و رکورد موردنظر رو برمیداریم

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: ویدئوی تفاوت بین WPF و Windows Form - کدوم یکی سرتره
    نوشته شده توسط birtemp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 آبان 1393, 13:40 عصر
  2. آموزش: تفاوت بین WPF و Windows Form - کدوم یکی سرتره؟
    نوشته شده توسط birtemp در بخش WPF
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 10 آبان 1393, 02:46 صبح
  3. گفتگو: تفاوت ها و شباهتهای WPF و Windows Form Application
    نوشته شده توسط maythamahmadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 24 دی 1392, 23:53 عصر
  4. سوال: تفاوت برنامه نویسی در windows form application و entity framework چیست؟؟
    نوشته شده توسط mojtaba5 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 13 اردیبهشت 1392, 21:51 عصر
  5. سوال: تفاوت Windows Form با WPF چیست؟
    نوشته شده توسط Mehdi Naderi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 03 تیر 1390, 22:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •