نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نمایش عکس+ نمایش دایره روی تصویر و پاک کردن کردن قسمت هایی که تداخلی با هم ندارند

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    Question نمایش عکس+ نمایش دایره روی تصویر و پاک کردن کردن قسمت هایی که تداخلی با هم ندارند

    سلام
    می خواستم یک عکس رو نمایش بدم و بعد تعدادی دایره یا Arc روی تصویر بندازم و بعد قسمت هایی از تصویر که با این دایره ها اشتراک پیدا کرده اند رو در
    پنجره دیگه ای نمایش بدهم بحث فقط نمایش نیست باید بتونم روی پیکسل های انتخابی فرمولی اجرا کنم
    در واقع یه کار پردازش تصویر ساده است که نیازی به opencv نداره اگر سی شارپ بتونه به تنهایی این کار رو برام انجام بده

    آیا این کار شدنی است ؟؟ چه طور ؟؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: نمایش عکس+ نمایش دایره روی تصویر و پاک کردن کردن قسمت هایی که تداخلی با هم ندارند

    فکر می کنم باید ابتدا یه اسکرین شات بتونم از صفحه خودم بگیرم تو پیج های خارجی دیدم ولی اون ها یه کلاس به نام graphisc دارند که من ندارم
    بعید هم می دونم که این کلاس رو خودشون نوشته باشن چون خیلی جاها از این کلاس استفاده شده

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: نمایش عکس+ نمایش دایره روی تصویر و پاک کردن کردن قسمت هایی که تداخلی با هم ندارند

    بلاخره تونستم تصویر رو پخش کنم البته خیلی اصولی نیست
    string path = "E:\\SAEED\\amuzesh\\C#‎‎‎‎\\WPF PROJECT\\SetPixel\\SetPixel\\SetPixel\\bin\\Debug\  \1.bmp";
    BitmapImage image = new BitmapImage();

    image.BeginInit();
    image.UriSource = new Uri(path);
    image.EndInit();
    MainImage.Source = image;

    البته دقیقا نمی دونم چه طور این اتفاق می افته مثلا اون uri چی هست
    بعد یه چیز دیگه اینکه تو windows form یا مثلا C++‎‎‎‎ وقتی یه فایل رو نامش می دادیم به عنوان path تو فولدر خود برنامه اجراش می کرد ولی این جا من مجبور شدم آدرس کامل بدم
    چرا ؟؟؟؟
    مشکل دیگه اینه که خودش تصویر رو می کشه و بزرگ می کنه فقط نسبت طول و عرض رو رعایت می کنه
    نمی دونم چه طور این رو کنترل کنم و اینکه موقعیت تصویر رو چه طور جابه جا کنم
    آخرین ویرایش به وسیله seyed saeed : دوشنبه 17 تیر 1398 در 16:47 عصر

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: نمایش عکس+ نمایش دایره روی تصویر و پاک کردن کردن قسمت هایی که تداخلی با هم ندارند

    MainImage.Width = image.Width/10;
    MainImage.Height = image.Height/10;
    MainImage.HorizontalAlignment = HorizontalAlignment.Left;

    با اضافه کردن این خطوط هم ابعاد و هم موقعیت مکانی رو میشه جابه جا کرد
    البته نمیشه به اندازه دلخواه تغییر ابعاد داد مثلا طول رو خیلی بزرگ کنی ولی عرض رو نه
    در واقع باید نسبت ها رعایت شود
    و همین طور موقعیت مکانی هم در این حالت فقط بالا و پایین و چپ و ....
    این هاست شاید بشه با margin این کار رو بهتر انجام داد

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: نمایش عکس+ نمایش دایره روی تصویر و پاک کردن کردن قسمت هایی که تداخلی با هم ندارند

    private void SetTimer()
    {

    timer.Interval = TimeSpan.FromMilliseconds(10);
    timer.Tick += timer_tick;
    timer.Start();

    }

    private void timer_tick(object sender,EventArgs e)
    {
    MainImage.Margin = new Thickness(i++, 100, 0, i);

    if (i > 100) i = 0;
    }

    با اضافه کردن این بخش تصویر هر 10 میلی ثانیه تغییر ابعاد میده
    حالا از این ها بگذریم نمی دونم چه طور مسئله اولم رو حل کنم

  6. #6

    نقل قول: نمایش عکس+ نمایش دایره روی تصویر و پاک کردن کردن قسمت هایی که تداخلی با هم ندارند

    نقل قول نوشته شده توسط seyed saeed مشاهده تاپیک
    بلاخره تونستم تصویر رو پخش کنم البته خیلی اصولی نیست
    string path = "E:\\SAEED\\amuzesh\\C#‎‎‎‎‎\\WPF PROJECT\\SetPixel\\SetPixel\\SetPixel\\bin\\Debug\  \1.bmp";
    BitmapImage image = new BitmapImage();

    image.BeginInit();
    image.UriSource = new Uri(path);
    image.EndInit();
    MainImage.Source = image;

    البته دقیقا نمی دونم چه طور این اتفاق می افته مثلا اون uri چی هست
    بعد یه چیز دیگه اینکه تو windows form یا مثلا C++‎‎‎‎‎ وقتی یه فایل رو نامش می دادیم به عنوان path تو فولدر خود برنامه اجراش می کرد ولی این جا من مجبور شدم آدرس کامل بدم
    چرا ؟؟؟؟
    مشکل دیگه اینه که خودش تصویر رو می کشه و بزرگ می کنه فقط نسبت طول و عرض رو رعایت می کنه
    نمی دونم چه طور این رو کنترل کنم و اینکه موقعیت تصویر رو چه طور جابه جا کنم
    نظری در مورد کاری که داری انجام میدی ندارم ولی برای مسیر دهی اگه فایل در کنار exe هستش میتونی به این شکل عمل کنی از کد زیر استفاده کنی که به محلی که exe اجرا شده اشاره میکنه

    string path = Environment.CurrentDirectory + @"\1.bmp;"

    uri تو wpf سیستم جدید برای مسیردهی فایل ها هستش
    https://docs.microsoft.com/en-us/dot...ck-uris-in-wpf
    برای فیت شدن عکس هم باید Stretch استفاده کنید
    MainImage.Stretch = Stretch.Fill;

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: نمایش عکس+ نمایش دایره روی تصویر و پاک کردن کردن قسمت هایی که تداخلی با هم ندارند

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    نظری در مورد کاری که داری انجام میدی ندارم ولی برای مسیر دهی اگه فایل در کنار exe هستش میتونی به این شکل عمل کنی از کد زیر استفاده کنی که به محلی که exe اجرا شده اشاره میکنه

    string path = Environment.CurrentDirectory + @"\1.bmp;"

    uri تو wpf سیستم جدید برای مسیردهی فایل ها هستش
    https://docs.microsoft.com/en-us/dot...ck-uris-in-wpf
    برای فیت شدن عکس هم باید Stretch استفاده کنید
    MainImage.Stretch = Stretch.Fill;
    ممنون
    یعنی به نظرتون نمیشه پیکسل به پیکسل صفحه رو رنگش رو بخونیم و تو آرایه ای بریزیم
    یه سوال دیگه اگر فرض کنیم که چند تا فایل عکس را مثلا با نوت پد به هم متصل کنیم به صورت کپی پیست اطلاعات
    اونوقت روشی هست که بشه اطلاعات رو از این فایل بیرون کشید آیا از همچین فایلی قابلیت شناسایی عکس وجود داره برای wpf
    به طور مثال با توجه به اینکه حوزه تخصصیم الکترونیک هست گاهی چند تصویر bmp را در یک فایل می گذارم و برنامه رو طوری می نویسم که خودش متوجه بشه که داخل فایل هر جا
    به هدر رسید عکس جدید هست
    این کار در زبان سی خیلی راحت هست و به سادگی انجام میشه
    در برنامه های کامپیوتری هم حتما فایل هایی وجود داره که توسط برنامه نویس تعریف شده و ممکنه حاوی صدا و عکس و غیره باشه درسته ؟؟
    می خوام از هم چین فایلی ببینم چه طور میشه اطلاعات تصویر رو نمایش داد مطمئنا دیگه از Uri نمیشه استفاده کرد
    بر می گردم سر سوال اولم
    آیا ممکن است که پیکسل به پیکسل نمایشگر رو دریافت کنیم و بعد به عنوان یه عکس bmp ذخیره کنیم مثل اسکرین شات البته با قابلیت دستکاری در اطلاعات

تاپیک های مشابه

  1. سوال: افکت روی تصویر.لطفا راهنمایی کنید
    نوشته شده توسط Behnam6670 در بخش Flash و ActionScript
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 26 مرداد 1394, 07:37 صبح
  2. جابجایی تصویر روی پیش نمایش تصویر
    نوشته شده توسط Hello,World!! در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 03 آبان 1393, 17:45 عصر
  3. پردازش روی قسمت هایی از تصویر
    نوشته شده توسط هادی2020 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 اردیبهشت 1392, 02:11 صبح
  4. طراحی بانک با جدول هایی حاوی تصویر
    نوشته شده توسط MOJTABAATEFEH در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 03 فروردین 1390, 20:52 عصر
  5. رمزگشایی فایل تصویری از روی سی دی توسط نرم افزار
    نوشته شده توسط modirmasool در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 02 آبان 1389, 00:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •