نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جست و جوی تاریخ

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    36

    Question جست و جوی تاریخ

    سلام
    وقت عزیزان بخیر
    من میخوام بر اساس فیلد تاریخ جست و جو انجام بشه
    فیلد بر اساس char هست و ارور conversion failed when converting the varchar value رو میده

    کد هم این هست :
    ADOQuery1.SQL.Add('Select sum (XXX) from XXX where XXX < 1398/04/31');

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mafazel
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    رشد
    پست
    241

    نقل قول: جست و جوی تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط majid534 مشاهده تاپیک
    ADOQuery1.SQL.Add('Select sum (XXX) from XXX where XXX < 1398/04/31');
    سلام دوست عزیز. اولا که وحشتناک شطرنجی اش کردید. کاش این طوری می نوشتید:
    ADOQuery1.SQL.Add('Select sum (XXX) from YYY where ZZZ < 1398/04/31'); 

    حالا مشکل اینه که فیلد Char باید کوتیشن داشته باشه:
    ADOQuery1.SQL.Add('Select sum (XXX) from YYY where ZZZ < ''1398/04/31''');

    هر دوتا کوتیشن توی سورس یه کوتیشن توی جمله میاره. یا که اصلا از دستور QuotedStr استفاده کنید:
    ADOQuery1.SQL.Add('Select Sum(XXX) from YYY where ZZZ<'+QuotedStr('1398/04/31'));

    من ترجیح میدم وقتی فقط یه جمله SQL دارم از Text. استفاده کنم
    ADOQuery1.SQL.Text := 'Select Sum(AAA) from BBB'

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: جست و جوی تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط majid534 مشاهده تاپیک
    سلام
    وقت عزیزان بخیر
    من میخوام بر اساس فیلد تاریخ جست و جو انجام بشه
    فیلد بر اساس char هست و ارور conversion failed when converting the varchar value رو میده

    کد هم این هست :
    ADOQuery1.SQL.Add('Select sum (XXX) from XXX where XXX < 1398/04/31');
    فیلد تاریخ از نوع Char است؟

    اگر پاسخ مثبت است که در مقایسه ها امکان بروز مشکل خواهد بود.

    اگر پاسخ منفی ست، پیشنهاد میشه مقادیر رو بصورت پارامتر به کوئری ارسال کنید

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    36

    نقل قول: جست و جوی تاریخ

    بسیار عالی
    ممنونم از راهنماییتون
    مشکل همون دو کوتیشن بود که حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. نصب iis و sql روی ویندوزی که اکتیو دایرکتوری روی آن نصب است
    نوشته شده توسط resident در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 11 اسفند 1396, 12:09 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 10 اسفند 1396, 09:38 صبح
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 24 دی 1392, 21:29 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 مهر 1392, 09:59 صبح
  5. سوال: مدیریت دیتابیس روی هاست از طریق sql روی سیستم ؟
    نوشته شده توسط Fartaj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 مرداد 1391, 00:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •