نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: نرم افزار آماده مدیریت فروشگاه و صدور فاکتور

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار rostamani68
    تاریخ عضویت
    مرداد 1396
    محل زندگی
    گرگان. پیام رستمانی
    پست
    52

    نرم افزار آماده مدیریت فروشگاه و صدور فاکتور

    دانلود نرم افزار مدیریت فروشگاه و صدور فاکتور ورژن 4.0.1



    دانلود برنامه

    نام کاربری : payam

    رمز عبور :‌۱۲۳
    1.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله rostamani68 : دوشنبه 31 تیر 1398 در 15:14 عصر دلیل: اصلاح برنامه

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار rostamani68
    تاریخ عضویت
    مرداد 1396
    محل زندگی
    گرگان. پیام رستمانی
    پست
    52

    نقل قول: نرم افزار آماده مدیریت فروشگاه و صدور فاکتور

    دانلود نرم افزار مدیریت فروشگاه و صدور فاکتور ورژن 4.0.1

    آپدیت شد



    دانلود برنامه

    نام کاربری : payam

    رمز عبور :‌۱۲۳
    آخرین ویرایش به وسیله rostamani68 : دوشنبه 31 تیر 1398 در 15:13 عصر

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار rostamani68
    تاریخ عضویت
    مرداد 1396
    محل زندگی
    گرگان. پیام رستمانی
    پست
    52

    نقل قول: نرم افزار آماده مدیریت فروشگاه و صدور فاکتور

    ورژن 32 بیتی و 64 بیتی اضافه شد

    دانلود ورژن 32و64 بیتی

  4. #4

    نقل قول: نرم افزار آماده مدیریت فروشگاه و صدور فاکتور

    سلام
    برنامه خیلی خوبیه
    من یک برنامه درست کردم فرم اسپلشم عدد درصد رو اینجوری نشون میده چیکار کنم مثل شما باشه اون عدد و دورش مشکلی و سفید نباشه؟!
    Untitled.png

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار rostamani68
    تاریخ عضویت
    مرداد 1396
    محل زندگی
    گرگان. پیام رستمانی
    پست
    52

    نقل قول: نرم افزار آماده مدیریت فروشگاه و صدور فاکتور

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    سلام
    برنامه خیلی خوبیه
    من یک برنامه درست کردم فرم اسپلشم عدد درصد رو اینجوری نشون میده چیکار کنم مثل شما باشه اون عدد و دورش مشکلی و سفید نباشه؟!
    Untitled.png
    سلام تو خاصیت تکس باکس

    back style و border style رو روی transparent بزار مشکلت حل میشه

    2019-07-19_16-20-58.png

  6. #6

    نقل قول: نرم افزار آماده مدیریت فروشگاه و صدور فاکتور

    سلام
    مهندس
    ممنون درست شد.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله parsa70 : جمعه 28 تیر 1398 در 18:31 عصر

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار rostamani68
    تاریخ عضویت
    مرداد 1396
    محل زندگی
    گرگان. پیام رستمانی
    پست
    52

    نقل قول: نرم افزار آماده مدیریت فروشگاه و صدور فاکتور

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    سلام
    مهندس
    ممنون درست شد.
    خواهش دوست عزیز

    خوشحال شدم تونستم کمکی کنم

    اگر جایی از برنامه برات سوال بود بپرس راهنماییت کنم

  8. #8

    نقل قول: نرم افزار آماده مدیریت فروشگاه و صدور فاکتور

    نقل قول نوشته شده توسط rostamani68 مشاهده تاپیک
    خواهش دوست عزیز

    خوشحال شدم تونستم کمکی کنم

    اگر جایی از برنامه برات سوال بود بپرس راهنماییت کنم
    میگم چجوری فرم اسپلش شما اول روی خود دسکتاپ اجرا میشه و بعد نرم افزار بالا میاد؟ نرم افزارهایی که دیدم اکسس باز میشه و وسط اکسس فرم اسپلش ران میشه
    ب

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار rostamani68
    تاریخ عضویت
    مرداد 1396
    محل زندگی
    گرگان. پیام رستمانی
    پست
    52

    نقل قول: نرم افزار آماده مدیریت فروشگاه و صدور فاکتور

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    میگم چجوری فرم اسپلش شما اول روی خود دسکتاپ اجرا میشه و بعد نرم افزار بالا میاد؟ نرم افزارهایی که دیدم اکسس باز میشه و وسط اکسس فرم اسپلش ران میشه
    ب
    با استفاده از ماژول هیدن اکسس و یه کد نویسی ساده .
    کد ماژول :
    Option Compare Database
    Option Explicit

    Global Const SW_HIDE = 0
    Global Const SW_SHOWNORMAL = 1
    Global Const SW_SHOWMINIMIZED = 2
    Global Const SW_SHOWMAXIMIZED = 3

    Private Declare PtrSafe Function apiShowWindow Lib "User32" _
    Alias "ShowWindow" (ByVal hWnd As Long, _
    ByVal nCmdShow As Long) As Long

    Function fSetAccessWindow(nCmdShow As Long)

    Dim loX As Long
    Dim loForm As Form
    On Error Resume Next
    Set loForm = Screen.ActiveForm

    If Err <> 0 Then
    loX = apiShowWindow(hWndAccessApp, nCmdShow)
    Err.Clear
    End If

    If nCmdShow = SW_SHOWMINIMIZED And loForm.Modal = True Then
    MsgBox "Cannot minimize Access with " _
    & (loForm.Caption + " ") _
    & "form on screen"
    ElseIf nCmdShow = SW_HIDE And loForm.PopUp <> True Then
    MsgBox "Cannot hide Access with " _
    & (loForm.Caption + " ") _
    & "form on screen"
    Else
    loX = apiShowWindow(hWndAccessApp, nCmdShow)
    End If
    fSetAccessWindow = (loX <> 0)
    End Function

    و کد زیر را در در ( انلود on load ) فرم اسپلشت کپی کن :

    Call fSetAccessWindow(2)

  10. #10

    نقل قول: نرم افزار آماده مدیریت فروشگاه و صدور فاکتور

    نقل قول نوشته شده توسط rostamani68 مشاهده تاپیک
    با استفاده از ماژول هیدن اکسس و یه کد نویسی ساده .
    کد ماژول :


    و کد زیر را در در ( انلود on load ) فرم اسپلشت کپی کن :

    Call fSetAccessWindow(2)

    ممنون مهندس،
    من این کد رو زدم بعد چند ثانیه که فرم لاگین میاد بالا و یوزر و پسورد رو میزنم که وارد بشه Access مینیمایز میشه و از روی taskbar ویندوز باید روش کلیک کنم تا بیاد بالا اونم کد خاصی داره اون کد رو هم میشه بگید؟؟
    چون برای شما اینجوری نیست و خود برنامه minimize نیست.
    سپاس فراوان

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار rostamani68
    تاریخ عضویت
    مرداد 1396
    محل زندگی
    گرگان. پیام رستمانی
    پست
    52

    نقل قول: نرم افزار آماده مدیریت فروشگاه و صدور فاکتور

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    ممنون مهندس،
    من این کد رو زدم بعد چند ثانیه که فرم لاگین میاد بالا و یوزر و پسورد رو میزنم که وارد بشه Access مینیمایز میشه و از روی taskbar ویندوز باید روش کلیک کنم تا بیاد بالا اونم کد خاصی داره اون کد رو هم میشه بگید؟؟
    چون برای شما اینجوری نیست و خود برنامه minimize نیست.
    سپاس فراوان
    فرم ماین یا همون فرم اصلی رو باید پاپ آپ کنی مثل فرم اسپلش
    برنامتو تو پیام خصوصی برام بفرست یه نگاه کلی بهش بندازم

  12. #12

    نقل قول: نرم افزار آماده مدیریت فروشگاه و صدور فاکتور

    نقل قول نوشته شده توسط rostamani68 مشاهده تاپیک
    فرم ماین یا همون فرم اصلی رو باید پاپ آپ کنی مثل فرم اسپلش
    برنامتو تو پیام خصوصی برام بفرست یه نگاه کلی بهش بندازم
    ممنون درست شد

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار rostamani68
    تاریخ عضویت
    مرداد 1396
    محل زندگی
    گرگان. پیام رستمانی
    پست
    52

    نقل قول: نرم افزار آماده مدیریت فروشگاه و صدور فاکتور

    نقل قول نوشته شده توسط parsa70 مشاهده تاپیک
    ممنون درست شد
    خواهش دوست عزیز

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تربت حیدریه
    پست
    131

    نقل قول: نرم افزار آماده مدیریت فروشگاه و صدور فاکتور

    لینک دانلود باز نمیشه

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار rostamani68
    تاریخ عضویت
    مرداد 1396
    محل زندگی
    گرگان. پیام رستمانی
    پست
    52

    نقل قول: نرم افزار آماده مدیریت فروشگاه و صدور فاکتور

    نقل قول نوشته شده توسط sadegh1944 مشاهده تاپیک
    لینک دانلود باز نمیشه
    http://s8.picofile.com/file/83669730...64x32.exe.html

    بفرما لینک مشکلی نداشت !!!

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: دریافت محتوا سایت توسط سایت دیگر با توجه به https
    نوشته شده توسط mohsensd1373 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1396, 21:59 عصر
  2. سوال: آیا می توانم سیستم مدیریت محتوا را روی هاست عوض کنم؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 18 آذر 1395, 13:24 عصر
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 21 خرداد 1394, 08:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •