نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارور در ارتباط با پایگاه داده

  1. #1

    ارور در ارتباط با پایگاه داده

    سلام برای ارتباط با پایگاه داده برنامه ای نوشتم که کامپایل میشه ولی زمان اجرا این ارور رو میده


    Exception in thread "main" java.lang.ClassNotFoundException: sun.jdbc.odbc.JdbcOdbcDriver
    at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
    at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Unknown Source)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
    at java.lang.Class.forName0(Native Method)
    at java.lang.Class.forName(Unknown Source)
    at BookDatabase.main(BookDatabase.java:6)


    درایور زیر رو هم نصب کردم ولی بازم مشکل حل نشد

    https://dev.mysql.com/downloads/connector/odbc/

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: ارور در ارتباط با پایگاه داده

    مطمئنید کتابخونه رو اضافه کردید؟
    همچنین اگر امکانش هست بخشی از کدتون که مربوط به این قسمت هست رو بذارید. و از چه نسخه ای از جاوا استفاده میکنید؟

  3. #3

    نقل قول: ارور در ارتباط با پایگاه داده

    سلام
    زمانی که sql نصب میکنم چندموردش ارور میزنه دلیلش چی میتونه باشه؟
    در صورتی که روی سیستم دیگه کامل نصب شد
    Capture.JPG

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: ارور در ارتباط با پایگاه داده

    این رو نمیدونم، با یک اررور نمیشه متوجه شد. اما وقتی mysql رو نصب کردید، کتابخانه درایور جاواش هم اد کنید اونوقت خطایی در کد نخواهید داشت. خطای کدتون به نظر میاد ربطی نصب mysql نداره چون میگه کلاس مورد نظر پیدا نشده یعنی درایورش نیست یا اسم کلاس رو درست ننوشتید یا import نشده.

  5. #5

    نقل قول: ارور در ارتباط با پایگاه داده

    آقای وحید من مشکلم را در این تاپیک مطرح کردم آیا شما میتونید راهنمایی بفرمایید؟https://barnamenevis.org/showthread.p...A7%D9%88%D8%A7
    امیدوارم که بتونید و گره کار من باز شه.دیدم به پروژه های جاوا خوب وارد هستید.ممنون

  6. #6

    نقل قول: ارور در ارتباط با پایگاه داده

    نقل قول نوشته شده توسط vahid-p مشاهده تاپیک
    این رو نمیدونم، با یک اررور نمیشه متوجه شد. اما وقتی mysql رو نصب کردید، کتابخانه درایور جاواش هم اد کنید اونوقت خطایی در کد نخواهید داشت. خطای کدتون به نظر میاد ربطی نصب mysql نداره چون میگه کلاس مورد نظر پیدا نشده یعنی درایورش نیست یا اسم کلاس رو درست ننوشتید یا import نشده.
    آقای وحید من مشکلم را در این تاپیک مطرح کردم آیا شما میتونید راهنمایی بفرمایید؟
    https://barnamenevis.org/showthread.p...A7%D9%88%D8%A7

    امیدوارم که بتونید و گره کار من باز شه.دیدم به پروژه های جاوا خوب وارد هستید.ممنون

  7. #7

    نقل قول: ارور در ارتباط با پایگاه داده

    نقل قول نوشته شده توسط vahid-p مشاهده تاپیک
    این رو نمیدونم، با یک اررور نمیشه متوجه شد. اما وقتی mysql رو نصب کردید، کتابخانه درایور جاواش هم اد کنید اونوقت خطایی در کد نخواهید داشت. خطای کدتون به نظر میاد ربطی نصب mysql نداره چون میگه کلاس مورد نظر پیدا نشده یعنی درایورش نیست یا اسم کلاس رو درست ننوشتید یا import نشده.
    واضح تر توضیح بدم مهمترین سورس کدم InequalityInnovation-master هست و من میخوام این را اجرا کنم.اما میگه باید سورس کد jabmو jmab را ایمپورت کنید
    چطوری میتونم این دو سورس کد را روی سورس کد اصلی ایمپورت کنم؟
    سورس کد jmab ,jbam خودشون کلی خطا داره که اول باید اونها رفع بشه.
    آیا کسی هست بتونه راهنماییم کنه.بدجور گرفتار شدم تقریبا 10 روز درگیرشم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •