نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: Query and , or

  1. #1

    Query and , or

    با سلام خدمت همه دوستان
    دوستان طبق فایل ارسالی میخواهم از کئوری استفاده کنم که داده های مورد نظر (چند داده را باهم ) را با هم و همینطور دو داده با هم یا یک داده دیگر LIKE کند.
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: Query and , or

    با سلام
    شرطی که گذاشتید می خواهید شامل a و b و c یا g باشد؟
    این رو امتحان کن
    ("In ("a","b","c

  3. #3

    نقل قول: Query and , or

    سلام
    ممنونم ولی جواب نمی دهد طبق فایل نمونه من میخواهم که فقط اونایی که A, B (هر دو رو باهم ) لایک کنه ولی بقیه رو هم میاره. (در واقع در این فایل که گذاشتم نمی خواهم پارت های NNو BBو CC را بیاورد)


  4. #4

    نقل قول: Query and , or

    باسلام
    ممنونم
    ولی من نمی خواهم که پارت نامبرهای BB, CC, NN را بیاورد میخواهم فقط آنهایی را بیاورد که فقط و فقط طبق فایلی که گذاشتم(فایل الان درست جواب نمی دهد) که در ستون GRADE شامل A, B باشد یعنی باید فقط AA را لایک کند .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: Query and , or

    سلام تو تیبل شما در ستون گرید b گذاشتید و در ستون نامبر هم نوشتی cc
    طبیعیه که اونا رو هم میاره چون گریدش b هست

    به هر حال برای لایک از این کد استفاده کن
    ALike '%' & "a" & '%' Or ALike '%' & "b" & '%'

  6. #6

    نقل قول: Query and , or

    سلام
    ممنون ولی نشد. من اون کد را جوری میخوام باشه که فقط AA رابیاره. AA( فقط گرید a,b را باهم داره نه اضافه تر نه کمتر)

  7. #7

    نقل قول: Query and , or

    نقل قول
    ولی من نمی خواهم که پارت نامبرهای BB, CC, NN را بیاورد میخواهم فقط آنهایی را بیاورد که فقط و فقط طبق فایلی که گذاشتم(فایل الان درست جواب نمی دهد) که در ستون GRADE شامل A, B باشد یعنی باید فقط AA را لایک کند .

    دوست عزیز به درخواستت دقت کن اولش گفتی نمیخام پارت نامبرای خاصی رو بیاره که مشکلی نداره پارت نامبر رو خیلی راحت فیلتر میکنی تو قسمت دوم گفتی فقط اونایی که گریدش شامل a و b باشه رو بیاره یعنی پرت نامبر فقط AA یه نگاه به جدولت بنداز شما چندتا گرید داری که پارت نامبرش غیر از اینه
    من نمی خواهم که پارت نامبرهای BB, CC, NN را بیاورد
    برای اینکار پارت نامبر رو فیلتر کن
    ستون GRADE شامل A, B باشد برای اینکار از اون کدی که دادم استفاده کن

    تو نمونه دو تا کویری هست که هر دو کار رو انجام میدن


    Untitled2.jpg
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله ariayekta : سه شنبه 29 مرداد 1398 در 16:39 عصر

  8. #8

    نقل قول: Query and , or

    درخواستم مشخص هست اگه بخواهم اونایی که دو گرید را با هم بیاره مثل A, B با هم یعنی OR نباشه چی؟ از اینکه نمیتونم منظورما درست بیان کنم عذر میخوام
    زحمت کشیدید

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در wildcard search query - سرچ قسمتی از فیلد در query
    نوشته شده توسط HeyHey1 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 14 اسفند 1393, 14:33 عصر
  2. تبدیل query اکسس به query قابل استفاده در vb
    نوشته شده توسط unforgiven در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 تیر 1393, 17:13 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 دی 1391, 10:56 صبح
  4. کمک فوری netbeansوsql server توسط 3کنترل Entity manger,Query,Query result
    نوشته شده توسط alih210 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1387, 05:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •