نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سمیکالن بصورت پیش فرض

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    36

    Question سمیکالن بصورت پیش فرض

    سلام و وقت دوستان بخیر

    sbatch1:variant;
    ADOQuery1.Close;
    ADOQuery1.SQL.Clear;
    ADOQuery1.SQL.Add('Select Max (AAA) From BBB');
    ADOQuery1.SQL.Add('Inner join GGG on CCC = DDD');
    ADOQuery1.SQL.Add('Where EEE=16 and FFF='+Edit16.Text);
    ADOQuery1.Open;
    sbatch1 := ADOQuery1.Fields[0].AsVariant;
    Label34.Caption := sbatch1;


    مشکل اینجاست که ادیت باکس16 که بالا هست متن داخلش باید تو سمیکالن باشه تا کوئری درست اجرا بشه ....

    راهکاری هست ؟

    ممنون از دوستان

  2. #2

    نقل قول: سمیکالن بصورت پیش فرض

    سلام. اسم اون سمی کالن نیست، کوتیشنه.
    بگذاریدش داخل QuotedStr
    می تونید خودتون دستی قبل و بعدش کوتیشن اضافه کنید
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360

    نقل قول: سمیکالن بصورت پیش فرض

    از پارامتر استفاده شود مطمئن تر و اصولی تر است
     
    ADOQuery1.SQL.Clear;
    ADOQuery1.SQL.Add('INSERT INTO Country (Name, Capital, Continent, Area, Population)');
    ADOQuery1.SQL.Add('VALUES (:Name, :Capital, :Continent, :Area, :Population)');

    ADOQuery1.Parameters.ParamByName('Name').Value := 'SomePlace';
    ADOQuery1.Parameters.ParamByName('Capital').Value := 'Pitsville';
    ADOQuery1.Parameters.ParamByName('Continent').Valu e := 'Floating';
    ADOQuery1.Parameters.ParamByName('Area').Value := 1234;
    ADOQuery1.Parameters.ParamByName('Population').Val ue := 56;
    ADOQuery1.ExecSQL;
    ADOQuery1.Close;

    // Open it to read the data back
    ADOQuery1.SQL.Text := 'SELECT * FROM Country WHERE Name = :Name';
    ADOQuery1.Parameters.ParamByName('Name').Value := 'SomePlace';
    ADOQuery1.Open;
    ShowMessage(ADOQuery1.FieldByName('Name').AsString );
    ADOQuery1.Close;

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 03 شهریور 1395, 23:27 عصر
  2. سوال: زمان ثبت اطلاعات کاربر به صورت یک ساعت پیش یا دقایقی پیش....
    نوشته شده توسط ساراعلی در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 19 اردیبهشت 1394, 03:05 صبح
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 22 مرداد 1392, 19:02 عصر
  4. ارسال بلوتوث به صورت استرینگ و دریافت به صورت پیامک
    نوشته شده توسط barbodsoft.com در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 13 خرداد 1391, 13:07 عصر
  5. سوال: ارسال پیام توسط 3g usb modem صورت میگیرد، اما دریافت پیام خیر!
    نوشته شده توسط nickandish در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مهر 1390, 16:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •