نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: راهنمایی در مورد کنار هم گذاشتن دو ستون sql از دو جدول مختلف

  1. #1

    راهنمایی در مورد کنار هم گذاشتن دو ستون sql از دو جدول مختلف

    سلام بچه ها
    من یه برنامه دارم :

    1111.jpg

    میخاستم سرمایه فروشگام بدست بیارم ، برای اینکار نیاز دارم آخرین موجودی هر کالا ، قیمت خریدش بیاد کنارش و در هم ضرب شن و مجموع همه این ها میشه سرمایه فروشگام!
    حالا میخاستم ببینم چجوری میتونم این دوتا ستون از دو جدول مختلف رو کنار هم مثلا درون یک دیتاگرید ویو یا چیزی بیارم ؟

    مرسی

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی در مورد کنار هم گذاشتن دو ستون sql از دو جدول مختلف

    اگه بشه کنار ستون جدول موجودی، قیمت هر کالا بیارم...
    یا کنار ستون قیمت کالا، موجودیشم بیارم مشکلم حل میشه
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    کارم خیلی گیره
    مرسیییی

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی در مورد کنار هم گذاشتن دو ستون sql از دو جدول مختلف

    در مورد join و group by در sql جستجو کنید.

  4. #4

    نقل قول: راهنمایی در مورد کنار هم گذاشتن دو ستون sql از دو جدول مختلف

    بچه ها لطفا راهنمایی بیشتر کنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    نقل قول: راهنمایی در مورد کنار هم گذاشتن دو ستون sql از دو جدول مختلف

    شما در دستورات SQL باید دو جدول را با هم Join کنید و در قسمت Select مشخص کنید که از کدام جدول کدام ستون را نیاز دارید و خروجی همون ستون هایی میشه که شما تعیین کردید


    SELECT tbl1.Column1, tbl2.Column2, tbl2.Column4
    FROM tbl1 JOIN tbl2 ON tbl1.ID = tbl2.tbl1ID


    نمونه بسیار ساده و بدون شرط و گروه بندی.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    نقل قول: راهنمایی در مورد کنار هم گذاشتن دو ستون sql از دو جدول مختلف

    در اینترنت بیشتر جستجو کنید

  7. #7

    نقل قول: راهنمایی در مورد کنار هم گذاشتن دو ستون sql از دو جدول مختلف

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    شما در دستورات SQL باید دو جدول را با هم Join کنید و در قسمت Select مشخص کنید که از کدام جدول کدام ستون را نیاز دارید و خروجی همون ستون هایی میشه که شما تعیین کردید


    SELECT tbl1.Column1, tbl2.Column2, tbl2.Column4
    FROM tbl1 JOIN tbl2 ON tbl1.ID = tbl2.tbl1ID


    نمونه بسیار ساده و بدون شرط و گروه بندی.
    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    شما در دستورات SQL باید دو جدول را با هم Join کنید و در قسمت Select مشخص کنید که از کدام جدول کدام ستون را نیاز دارید و خروجی همون ستون هایی میشه که شما تعیین کردید


    SELECT tbl1.Column1, tbl2.Column2, tbl2.Column4
    FROM tbl1 JOIN tbl2 ON tbl1.ID = tbl2.tbl1ID


    نمونه بسیار ساده و بدون شرط و گروه بندی.
    دوست عزیز من با sql کد ننوشتم با سی شارپ نوشتم ، مثلا این کد نوشتم ولی فقط یک ردیف درست میاره و بقیه ردیف ها درست نمیاره :


    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=AdelShope;Integrated Security=True");
    DataSet ds = new DataSet();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from asnad where name like @n", con);

    int t = dataGridView1.Rows.Count;
    for (int i = 0; i <= t - 1; i++)
    {
    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    {

    da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@n", "%" + dataGridView1.Rows[i].Cells[1].Value.ToString() + "%");
    da.Fill(ds, "t1");
    dataGridView2.DataSource = ds;
    dataGridView2.DataMember = "t1";
    dataGridView1.Rows[i].Cells["Column1"].Value = dataGridView2.Rows[i].Cells[2].Value;


    لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم درست شه ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    نقل قول: راهنمایی در مورد کنار هم گذاشتن دو ستون sql از دو جدول مختلف

    دوست عزیز شما دقیقا با SQL نوشتی (منظورم زبان SQL هستش). ساختار کدی که گفتم رو باید جایگزین دستور select خودت کنی.

  9. #9

    نقل قول: راهنمایی در مورد کنار هم گذاشتن دو ستون sql از دو جدول مختلف

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شما دقیقا با SQL نوشتی (منظورم زبان SQL هستش). ساختار کدی که گفتم رو باید جایگزین دستور select خودت کنی.
    میشه کدش برام بنویسید
    اونجوری که میگید درسته وسط کد هام بزارید بفرسید
    مرسییی

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    نقل قول: راهنمایی در مورد کنار هم گذاشتن دو ستون sql از دو جدول مختلف

    نقل قول نوشته شده توسط pure_love مشاهده تاپیک
    select * from asnad where name like @n
    ساختاری رو که گفتم باید جایگزین این بخش از کد کنی.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 مهر 1392, 21:46 عصر
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 30 خرداد 1391, 07:53 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 مرداد 1389, 10:49 صبح
  4. سوال: راهنمایی درباره جمع ستون دیتاگرید و ریختن در ستون بعدی
    نوشته شده توسط yaradm در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 01 مهر 1388, 10:37 صبح
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 26 آبان 1387, 12:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •