نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در innerhtml

  1. #1

    مشکل در innerhtml

    سلام . من از طریق کد زیر میخوام کاری کنم که بیشتر از 2 تا متنی که در بخش script میبینید رو برام جایگزین کنه و نمایش بده توی سایت با هر بار کلیک کاربر روی دکمه. ولی هرکاری کردم نتونستم این کار رو انجام بدم و خطا دریافت میکردم . ممنون میشم اگر کسی میدونه راهنمایی کنه
    کد HTML:
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>
        <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    </head>
    <body>
    
    <p>Click the button to swap the text of the DIV element:</p>
    
    <p><button onclick="myFunction()">Click Me</button></p>
    
    <div id="myDIV">Hello</div>
    
    <script>
        function myFunction() {
            var x = document.getElementById("myDIV");
            if (x.innerHTML === "Hello") {
                x.innerHTML = "Swapped text!";
             
            }
    
            else {
                x.innerHTML = "Hello";
            }
        }
    </script>
    
    </body>
    </html>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در innerhtml

    اینجا رو نگاه کن


    https://jsfiddle.net/f70xejvh/


    کدت مشکلی نداره


    اگه اررور خاصی دریافت میکنی بنویس اینجا
    اررور های js رو توی کنسول مرورگر باید چک کنی

  3. #3

    نقل قول: مشکل در innerhtml

    سلام . بله اینجا هم مشکلی نداره کد ولی مشکل من این هست میخوام با کلیک بر روی دکمه کلمات بیشتری رو نمایش بده . الان فقط hello و swapped text! رو نمایش میده و میخوام 4 تا کلمه دیگه هم بهش اضافه کنم ولی زمانی که اینکار رو میکنم کد js دیگه جواب نمیده! مشکلم این هست

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در innerhtml

    خب شما باید اون کدی که مشکل داری رو بزاری وگرنه ما از کجا بدونیم کجا رو اشتباه کردی ؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل کار نکردن جیکوئری در innerHTML
    نوشته شده توسط ehsanaminy در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 اردیبهشت 1396, 18:12 عصر
  2. سوال: مشکل در کار با innerHTML
    نوشته شده توسط Mitra M در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 08 تیر 1392, 18:32 عصر
  3. سوال: خطا هنگام مقدار دهی به یک کنترل از طریق InnerHtml
    نوشته شده توسط arta.nasiri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 فروردین 1390, 18:44 عصر
  4. سوال: شما با این مبحث اشتراک دارید مشکل مرورگر IE6 با تگ div و تابع innerHTML
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 دی 1389, 21:12 عصر
  5. xml and innerHTML
    نوشته شده توسط hatef_zt در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 05 فروردین 1388, 20:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •