نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: بستن یک برنامه خاص

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    315

    بستن یک برنامه خاص

    با سلام و احترام
    با چه دستوری می توان از درون برنامه اکسس یک برنامه دیگر را بست . مثلا بازدن یک دکمه فایل pdf را که باز است ببندیم . یا هر برنامه اجرائی دیگری را . ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    315

    نقل قول: بستن یک برنامه خاص

    سلام
    اساتید محترم لطفا راهنمائی فرمایید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    315

    نقل قول: بستن یک برنامه خاص

    لطفا راهنمائی بفرمائید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    315

    نقل قول: بستن یک برنامه خاص

    سلام
    لطفا اساتید راهنمائی فرمایند

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    315

    نقل قول: بستن یک برنامه خاص

    سلام
    آیا این موضوع واقعا راهی ندارد؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    315

    نقل قول: بستن یک برنامه خاص

    اساتید محترم لطفا راهنمائی

  7. #7

    نقل قول: بستن یک برنامه خاص

    سلام از وب بروزر داخل دیزاین استفده کنید بسیار ساده وکارمد اگر موردی داشتید hamidreza472012@yahoo.com پیام بزارید

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    315

    نقل قول: بستن یک برنامه خاص

    با سلام و احترام
    استاد گرامی ممنون از پاسخگوئی شما
    لطفا درصورت امکان راهنمائی بیشتری بفرمایید .

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    108

    Thumbs up نقل قول: بستن یک برنامه خاص

    سلام
    میتونید از این کد استفاده کنید ( در داخل یک ماژول اون رو کپی کنید )

    Public Sub KillExcecutedFile(ExecutedFileName As String)
    On Error GoTo Err_KillExcecutedFile


    Dim ProcessName As Object
    For Each ProcessName In GetObject("winmgmts:").ExecQuery("Select Name from Win32_Process Where Name = '" & ExecutedFileName & "'")
    ProcessName.Terminate
    Next


    Exit_KillExcecutedFile:
    On Error Resume Next
    Exit Sub


    Err_KillExcecutedFile:
    Select Case Err.Number
    Case 0
    Resume Exit_KillExcecutedFile:
    Case Else
    MsgBox Err.Number & " " & Err.Description, vbExclamation, "Error in function KillExcecutedFile"
    Resume Exit_KillExcecutedFile:
    End Select
    End Sub



    و به طور مثال به شکل زیر اون رو فرخوانی کنید :


    Private Sub cmdSampleButton_Click()
    Call KillExcecutedFile("Notepad.exe")
    End Sub




    کد بالا برنامه Notepad رو از طریق کلیک بر روی یک دکمه می بنده

    موفق باشید

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    315

    نقل قول: بستن یک برنامه خاص

    با سلام و احترام
    ممنون از راهنمائی شما استاد گرامی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 26 مرداد 1399, 00:59 صبح
  2. جند دسته هستند که در حال تخریب سایت برنامه نویس هستند
    نوشته شده توسط pouyansaraf در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 09 تیر 1394, 14:41 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 21 شهریور 1388, 14:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •