نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Focus دائم به فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    Focus دائم به فرم

    سلام توسط SetWindowPos مشخص میکنم فرم بالای تمام‌پنجره ها باشه اما اگر یه پنجره باز بشه فوکوس تغییر میکنه چکار کنم فوکوس دائم بر روی فرم باشه؟

    میخوام دائم همیشه فوکوس بر روی فرم باشه

  2. #2

    نقل قول: Focus دائم به فرم

    سلام روزتون بخیر

    من دقیقا مشکل شما رو دارم. آیا تونستید کاری کنید فرمتون همیشه on top باشه؟

  3. #3

    نقل قول: Focus دائم به فرم

    Option ExplicitPrivate Declare Function SetWindowPos Lib "user32" (ByVal hwnd As Long, ByVal hWndInsertAfter As Long, ByVal x As Long, ByVal y As Long, ByVal cx As Long, ByVal cy As Long, ByVal wFlags As Long) As Long


    Const SWP_NOMOVE = 2
    Const SWP_NOSIZE = 1
    Const FLAGS = SWP_NOMOVE Or SWP_NOSIZE
    Const HWND_TOPMOST = -1
    Const HWND_NOTOPMOST = -2


    Private Function SetTopMostWindow(hwnd As Long, Topmost As Boolean) As Long
    If Topmost = True Then 'Make the window topmost
    SetTopMostWindow = SetWindowPos(hwnd, HWND_TOPMOST, 0, 0, 0, 0, FLAGS)
    Else
    SetTopMostWindow = SetWindowPos(hwnd, HWND_NOTOPMOST, 0, 0, 0, 0, FLAGS)
    SetTopMostWindow = False
    End If
    End Function




    Private Sub Form_Load()
    Dim lR As Long
    lR = SetTopMostWindow(Form1.hwnd, True)
    'For inactive always on top Properties : lR = SetTopMostWindow(Form1.hwnd, False)
    End Sub



تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتقال Focus
    نوشته شده توسط Mohammad_chz در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 13 آذر 1390, 17:38 عصر
  2. سوال: دنبال کردن مکان focus
    نوشته شده توسط sds1920 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 22 تیر 1390, 19:43 عصر
  3. focus كردن
    نوشته شده توسط fanavar در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 18 آذر 1387, 14:15 عصر
  4. انتقال Focus
    نوشته شده توسط alineghabi در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 22 دی 1386, 20:53 عصر
  5. focus
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 آبان 1386, 11:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •