نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارور envoking main method

  1. #1

    ارور envoking main method

    سلام به همه دوستان
    من تازه داشتم اندروید استودیو رو میریختم و یه پروژه روش ران میکردم
    یه فایل به نام تست درست کردم و پروژه داخلش تعریف کردم
    بعد که خواستم دستور react-native run-android
    رو بنویسم و ای وی دی رو داخل فولدر تست ران کنم
    متاسفانه وسط عملیات هایی که باید انجام میشد لپ تاپم هنگ کرد و مجبور شدم خاموش روشن کنم
    حالا موقعی که میخوام اندورید استودیو رو اجرا کنم ارور میاد
    error envoking main method
    به نظرتون باید چی کار کنم چند بار هم اندروید استودیو رو پاک کردم ولی بازم نتونستم

  2. #2

    نقل قول: ارور envoking main method

    با عرض سلام
    لینک زیر رو مشاهده کنید لطفا

    https://stackoverflow.com/questions/...ng-main-method

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تفاوت بین Virtual Method و Method Over Hidding در چیست؟
    نوشته شده توسط RamezanBeik در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 28 اسفند 1394, 11:57 صبح
  2. BLL.exe' does not contain a static 'Main' method suitable for an entry point BOL
    نوشته شده توسط shima2006 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 12 مرداد 1393, 18:45 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 مرداد 1391, 11:17 صبح
  4. Attach an Entity With Merg() Method (for method parameters)
    نوشته شده توسط saeed_Z_F در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 17 مهر 1386, 09:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •