نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه تغيير فيلدي از نوع uniqueidentifier

  1. #1

    نحوه تغيير فيلدي از نوع uniqueidentifier

    با سلام

    آيا در جدولي كه فيلدي از نوع uniqueidentifier داشته باشد و اگر خاصيت Identity_insert آنر on كنيم ميتوان بصورت دستي اطلاعات در آن وارد كرد

    با تشكر

  2. #2

    نقل قول: نحوه تغيير فيلدي از نوع uniqueidentifier

    سلام
    خیر نمیتوان به صورت دستی به این فیلد مقدار داد

  3. #3
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: نحوه تغيير فيلدي از نوع uniqueidentifier

    بله. میسر است. با استفاده از تابع newid() یا به صورت دستی.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه می توان تشخیص داد که مقدار یک فیلد از یک جدول از نوع nvarchar است یا از نوع uniqueidentifier ؟
    نوشته شده توسط hastiam در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 20 دی 1392, 12:54 عصر
  2. سوال: ثبت نشدن اطلاعات در جدولی که کلید اصلی آن از نوع UniqueIdentifier هست
    نوشته شده توسط speralda در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 26 مهر 1392, 22:55 عصر
  3. نحوه كار با نوع داده uniqueidentifier
    نوشته شده توسط Samavati2010 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 دی 1389, 17:13 عصر
  4. نوع داده uniqueidentifier
    نوشته شده توسط Galawij در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 28 آذر 1389, 21:12 عصر
  5. حرفه ای: مشکل در برگرداندن نوع UniqueIdentifier
    نوشته شده توسط h.alizadeh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 28 شهریور 1388, 17:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •