نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل لاراول در ارائه لینک از هاست دانلود

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار h_qorbani
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    186

    مشکل لاراول در ارائه لینک از هاست دانلود

    سلام
    وبسایت من در یک هاست لینوکسی ابری از ی شرکتی هست و اخیرا یک هاست دانلود از شرکتی دیگه تهیه کردم. در هاست وبسایتم زیردامنه ای ایجاد شده که به هاست دانلودم متصله.
    در واقع وبسایتم با بصورت domain.com آی پی هاست لینوکس رو داره و زیر دامنه ام هم dl.domain.com آی پی شرکتی که هاست دانلود رو ازش گرفتم رو نشون میده.
    با ین وجود چطور میتونم در لاراول به آدرس و پوشه های موجود درهاست دانلود دسترسی داشته باشم؟

    برای مثال در حال حاضر وقتی از
    return Response()->download($file);

    با خطای زیر روبرو میشم:

    Symfony \ Component \ HttpFoundation \ File \ Exception \ FileNotFoundException
    The file "address..." does not exist


    در صورتی که وقتی address... رودر مرورگر وارد میکنم واسه دانلود میاد.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل لاراول در ارائه لینک از هاست دانلود

    این برای فایل هاییه که روی سرور خودت قرار دارن و باید آدرس سیستمی بهش بدی
    مثلا

    return Response()->download('/home/mydomain/file.txt');

  3. #3

    نقل قول: مشکل لاراول در ارائه لینک از هاست دانلود

    سلام جواب سوال شمارو به دو صورت
    لینک دائمی
    لینک موقت
    در آموزش url موقت لاراول ارائه دادیم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 فروردین 1396, 09:01 صبح
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1391, 13:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •