نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در کار کردن کدم ( مشکل در حروف عربی)

  1. #1

    مشکل در کار کردن کدم ( مشکل در حروف عربی)

    سلام بچه ها
    من این قسمت کدم یه مشکلی دارم :


    string connn = (@"Data Source=.;Initial Catalog=AdelShope;Integrated Security=True");
    var commmm = new SqlCommand("SELECT fimandeh FROM moshtari WHERE name = '" + textBox7.Text + "'", M);
    var hh = commmm.ExecuteScalar();
    label20.Text = Convert.ToString((Convert.ToInt32(textBox5.Text) - Convert.ToInt32(textBox6.Text)));
    var resultt = Convert.ToString(Convert.ToInt32(hh) + Convert.ToInt32(label20.Text));
    SqlConnection objsqlconnn = new SqlConnection(connn);
    objsqlconnn.Open();
    SqlCommand objcmdd = new SqlCommand("Update moshtari set fimandeh=@fimandeh where name = '" + textBox7.Text + "'", objsqlconn);
    objcmdd.Parameters.AddWithValue("@fimandeh", resultt);
    objcmdd.ExecuteNonQuery();


    باید بره تو دیتابیس بگرده اونی که نامش مثل تکست باکسه پیدا کنه و عددش زیاد کنه ! رو حروف عادی درست کار میکنه ولی روی حروف عربی ( ی و ک) پیدا نمیکنه ...

    میدونم خیلی بحث شده ولی هر کدوم انجام میدم نمیشه ... لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟

    خیلی کارم گیره
    مرسیییی

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در کار کردن کدم ( مشکل در حروف عربی)

    با سلام
    قبل از ورود اطلاعات حتماً از N استفاده کنید که با حروف فارسی مشکل نداشته باشید
    برای تبدیل حروف عربی به فارسی در دیتابیس از اسکریپت زیر استفاده کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...A8%DB%8C%D8%B3
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •