نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: دسترسی به فایل شیر شده در شبکه دامین

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    Question دسترسی به فایل شیر شده در شبکه دامین

    سلام دوستان وقت بخیر.

    همونطور که میدونید اگه فایلی در سطح دسترسی ادمین داخل شبکه شیر شده باشه موقع خوندن اون فایل یا تغییرش ویندوز نام کاربری و رمز ادمین شبکه دومین رو ازتون میخواد.

    یا اینکه وقتی برای کاربران شبکه مپ نتورک درایو ایجاد میکنید دفعه اول باید رمز ادمین شبکه رو بزنید. وقتی این مپ نتورک رو ایجاد میکنید دیگه برا کار با فایل های داخل اون مشکل ندارید.از طریق کد نویسی هم میشه فایلها رو به صورت مستقیم دستکاری کرد.

    حالا ما میخوایم بدون اینکه مپ درایو ایجاد کنیم کاربر بتونه به اون فایلها دسترسی داشته باشه.
    یعنی همون داخل کد نویسی رمز و یوزر ادمین شبکه رو بدیم و همون لحظه که نیاز به رمز بود استفاده بشه.ممنون میشم اگه کسی با این مورد آشنایی داره راهنماییم کنه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: دسترسی به فایل شیر شده در شبکه دامین

    دوستان نظری ندارن ؟

  3. #3

    نقل قول: دسترسی به فایل شیر شده در شبکه دامین

    کد زیر را امتحان کنید ببینید مثلا لیست فایلها رو بهتون میده یا نه
                NetworkCredential credential = new NetworkCredential("Username", "Password" , "Domain");
    CredentialCache credentialCache = new CredentialCache();
    credentialCache.Add(new Uri(@"\\ComputerNameOrIpAddress"), "Basic", credential);
    //then do whatever, such as getting a list of folders:
    // example ...
    string[] files = System.IO.Directory.GetFiles(@"\\ComputerNameOrIpA ddress\SharedFolderName");

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: دسترسی به فایل شیر شده در شبکه دامین

    متاسفانه خطای صحیح نبودن نام کاربری و پسورد رو میده. انگار اون سه خط اول هیچ تاثیری نداره.

  5. #5

    نقل قول: دسترسی به فایل شیر شده در شبکه دامین

    از کلاس لینک زیر استفاده کنید. (حتما به صورت using استفاده کنید.)
    https://platinumdogs.me/2008/10/30/n...rk-credentials

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: دسترسی به فایل شیر شده در شبکه دامین

    میشه راجبش توضیح هم بدید؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: دسترسی به فایل شیر شده در شبکه دامین

    متاسفانه این کلاس هم کاربردی نداشت

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 دی 1395, 12:43 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 تیر 1395, 13:16 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 16 مرداد 1390, 02:43 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 اسفند 1389, 07:37 صبح
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 16 تیر 1388, 16:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •