نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تابعی برای خواندن رشته تا رسیدن به فاصله

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226

    Tick تابعی برای خواندن رشته تا رسیدن به فاصله

    سلام
    یه سوال ساده داشتم
    من برای خواندن اطلاعات از فایل متنی در دلفی به این صورت عمل می کنم که با کمک توابعی که می نویسم مقادیر رشته ای رو تا رسیدن به اولین کارکتر فاصله می خونم و توی متغیرها می ریزم
    می خواستم بدونم آیا خود دلفی این قابلیت رو داره که مثل تابع scanf در سی یه رشته رو تا رسیدن به اولین کارکتر فاصله بخونه
    چون تابع read به صورت پیش فرض کارکتر فاصله رو هم جزو رشته حساب می کنه و مثلا ایم hamid reza رو کامل می خونه
    در صورتی که من می خوام فقط عبارت hamid خونده بشه
    البته من با تک تک خوندن کارکترها این کار رو انجام می دم اما می خواستم در مورد توابع کتابخانه ای که این کار بتونه انجام بده راهنمایی بگیرم
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sarvestan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    سروستان
    پست
    162
    در دلفی میشه از راههای دیگری هم به خدا رسید :

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    ShowMessage(copy(Memo1.Text,1,pos(' ',d)-1));
    Memo1.Text:=Copy(Memo1.Text,pos(' ',d)+1,length(d)-pos(' ',d));
    end;

    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    begin
    Memo1.Lines.LoadFromFile(filename);
    end;


    امیدوارم خیلی بی ربط نباشد!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226
    ممنون
    این تابع کارش جالبه
    ولی من می خوام مستقیما این کار رو انجام بدم
    یعنی یه تابع که دقیقا بتونه این کار رو انجام بده

  4. #4
    من دقیقا" اسم تابعی که این کار را میکنه تا یادم نیست ! ولی یه سری بزنید به TParser و متدهاش در classes.pas و همچنین TIdiomParser در idiom.pas . حتما پیداش میکنید.

    البته متاسفانه این را در هلپ دلفی ، داکیومنت نکرده اند.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226
    یعنی واقعا یه تابع نداریم که بتونه مستقیم از فایل به صورتی که نیاز داریم بخونیم؟
    یه چیزی مثل scanf دز سی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •