نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کنترل کیبورد

  1. #1

    کنترل کیبورد

    سلام
    تو سی شارپ دیدم کتابخانه هایی هست که میتونه کیبورد و موس رو کنترل کنه یعنی با دادن مختصات جای مکان نما رو عوض کنه یا راست کلی کنه و یا یک دکمه از کیبورد رو فشار بده یا رها کنه یا...
    تو ی پلاس پلاس کتابخانه ای نوشته شده برا این موضوع؟

  2. #2

    نقل قول: کنترل کیبورد

    نقل قول نوشته شده توسط MAHDI.D.H.F مشاهده تاپیک
    سلام
    تو سی شارپ دیدم کتابخانه هایی هست که میتونه کیبورد و موس رو کنترل کنه یعنی با دادن مختصات جای مکان نما رو عوض کنه یا راست کلی کنه و یا یک دکمه از کیبورد رو فشار بده یا رها کنه یا...
    تو ی پلاس پلاس کتابخانه ای نوشته شده برا این موضوع؟
    میتونید از توابع api ویندوز استفاده کنید


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •