نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: لود لیست ویو از پایین به بالا در حالت صفحه بندی (مثل گفتگو ها و پیام رسان ها)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    Red face لود لیست ویو از پایین به بالا در حالت صفحه بندی (مثل گفتگو ها و پیام رسان ها)

    سلام دوستان .
    اول از همه بگم که حقیقا چند روز تو اینترنت گشتم و گزینه قابل قبولی پیدا نکردم . شایدم خوب نگشتم.
    دوم هم بگم که من مبتدیم .

    من یه بخشی توی نرم افزارم دارم که همه کاربرا توش گفتگو میکنن . بدون محدودیت . مثل گروه تلگرام .

    حالا یه لیست ویو دارم که اطلاعات رو لود میکنه . اما بصورت پیش فرض لیست ویو از بالا شروع میکنه به پر کردن لیست و زمانی که به انتهای لیست میرسه میتونیم موارد جدید رو بهش اضافه کنیم که باز هم به پایین لیست هست .


    اما من میخوام جوری باشه که از پایین به بالا لود کنه . و زمانی که رسید به بالاترین آیتم لیست مجدد بره و اطلاعات قدیمیتر رو بیاره


    android:stackFromBottom="true"


    توی نمونه های پیدا شده دیدم که میگن کد بالا رو بزاریم اوکی میشه . برای من هم اوکی میشه . یعنی از پایین به بالا لود میکنه . اما توی صفحه بندی (منظور لود صفحات و اطلاعات قدیمیتر هست) به مشکل میخورم .


    حالا اگه راهنمایی یا کد اماده ای یا چیزی هست ممنون میشم کمک کنید . چند وقته درگیرم کرده .

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1395
    محل زندگی
    ryzex.ir
    پست
    9

    نقل قول: لود لیست ویو از پایین به بالا در حالت صفحه بندی (مثل گفتگو ها و پیام رسان ها)

    سلام , دوست عزیز شما بهتر از RecycleView استفاده کنی

    دیگه کسی از لیست ویو استفاده نمیکنه

    کافیه این کد رو به لی اوت منجر اضافه کنید


    LinearLayoutManager mLayoutManager =newLinearLayoutManager(getActivity());
    mLayoutManager
    .setReverseLayout(true);
    mLayoutManager
    .setStackFromEnd(true)
    آخرین ویرایش به وسیله Raizex : پنج شنبه 24 مرداد 1398 در 16:07 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار malloc
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران (ام الوک)
    پست
    1,284

    نقل قول: لود لیست ویو از پایین به بالا در حالت صفحه بندی (مثل گفتگو ها و پیام رسان ها)

    سلام . ممنون . البته مشکل من برطرف شد . و مشکل در نوع لود اطلاعات در حالت صفحه بندی بود . وگرنه با همون دستور android:stackFromBottom="true" مشکل برطرف میشد .


    الان هم من داخل نرم افزار از listview استفاده میکنم . و منظورتون از اینکه کسی استفاده نمیکنه رو متوجه نمیشم . مشکل خاصی داره استفاده از این ابزار ؟ یا فقط چون همه از RecycleView استفاده میکنن شما هم به اون سمت رفتید .؟

  4. #4

    نقل قول: لود لیست ویو از پایین به بالا در حالت صفحه بندی (مثل گفتگو ها و پیام رسان ها)

    سلام و درود


    مزایای RecyclerView

    • استفاده از الگوی ViewHolder
    • smooth تر نسبت به ListView
    • طراحی متریال
    • سرعت بالاتر
    • استفاده بهینه از Memory
    • عدم خطای Memory Leak
    • پشتیانی از OnItemTouchListener که در ListView وجود ندارد.
    • ایجاد Event برای اسکرول
    • قابل سفارشی سازی
    • و…

    معایب RecyclerView

    • پیچیدگی پیاده سازی
    • هیچی

    مزایای ListView

    • سادگی پیاده سازی
    • پشتبانی از الگوی ViewHolder (اما هیچوقت کسی برای ListView پیاده سازی نکرده است چون RecyclerView به صورت پیشفرض از آن پشتیبانی می کند)
    • قابل سفارشی سازی

    معایب ListView

    • استفاده زیاد از Memory
    • ایجاد خطای Memory Leak در view های پیچیده
    • عدم پشتیانی از کلیک های مختلف مثل OnTouch
    • عدم پیاده سازی انیمیشن برای حالت های مختلف مثل حذف و درج

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پیدا کردن تکست ویو در لیست ویو که نمایش داده می شود
    نوشته شده توسط vid4259 در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 دی 1394, 18:01 عصر
  2. ویو پیجر و نحوه ست آن با لیست ویو
    نوشته شده توسط fruruf در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 31 تیر 1394, 16:47 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 تیر 1394, 10:11 صبح
  4. اضافه کردن دکمه load more به پایین لیست ویو
    نوشته شده توسط mehrdad_hellboy در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 دی 1393, 13:10 عصر
  5. مشکل با پیش زمینه لیست ویو
    نوشته شده توسط zarabela در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مرداد 1393, 16:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •