نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: بازدید وراهنمایی اصلاح کد

  1. #1

    بازدید وراهنمایی اصلاح کد

    با سلام من وقتی در سرچ اطلاعات مورد نظر وجود ندارد کد خطاب 2185 داده می شود می خواهم این پیغام فارسی یا اصلا پیام خطا داده نشود از کد زیر استفاده کردم جواب نمی دهد لطفا راهنمایی فر مایید
    Private Sub Form_Error(DataErr As Integer, Response As Integer)
    Select Case DataErr
    Case 2185
    MsgBox "پيغام مورد نظر"
    Case 2185
    MsgBox "پيغام مورد نظر"
    Response = 0
    End Select
    End Sub

  2. #2
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,837

    نقل قول: بازدید وراهنمایی اصلاح کد

    سلام

    response = acDataErrContinue

    رسپانس رو به شكل بالا قرار بديد.

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  3. #3

    نقل قول: بازدید وراهنمایی اصلاح کد

    با سلام از راهنمایی شما دستوری که داده بودید را انجام دادم جواب نگرفتم کد ها در فایل ارسالی نوشته شده لطفا اصلاح فرمایید که خطا ندهد یا خطا فارسی باشد باتشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar 127.rar‏ (40.6 کیلوبایت, 5 دیدار)

  4. #4

    نقل قول: بازدید وراهنمایی اصلاح کد

    با سلام مجدد لطفا دوستان واساتید محترم نسبت به تصحیح کد مربوط به فایل پیوستی محبت نمایند وقتی کد ملی که در بانک وجود ندارد وارد می شود خطا می دهد راهنمایی بفرمایید که یاپیام خطا فارسی بدهد یا خطا ندهد ( کد ها داخل فایل نوشته شده است نیاز به اصلاح دارد ) با سپاس فروان

  5. #5

    نقل قول: بازدید وراهنمایی اصلاح کد

    باسلام منتظر جواب دوستان هستم

  6. #6

    نقل قول: بازدید وراهنمایی اصلاح کد

    سلام اگه میخوای فقط ازش رد بشی بدون پیام
         On Error Resume Next



    این رو اول خط کدهات یذار اگه میخای پیام بده این کد رو با مال خودت جایگزین کن و اون کدی که در رویداد ان ارور فرم گذاشتی پاک کن

         On Error Resume Next

    Me.Recalc
    Me.SerialSearcher.SetFocus
    Me.Filter = "kodmelei like '*" & Nz(Me.SerialSearcher, "*") & "*'"
    Me.FilterOn = True
    Me.SerialSearcher.SelStart = Len(Nz(Me.SerialSearcher, 0)) + 1
    If Me.Recordset.RecordCount = 0 Then
    ' ArianMsgCod = ArianMsgBox(" جستجو بدون نتيجه است لطفا اطلاعات را چک کنيد ", vbCritical, "خطا"
    MsgBox " جستجو بدون نتيجه است لطفا اطلاعات را چک کنيد "
    Me.SerialSearcher = Null
    Me.Refresh
    Me.FilterOn = False
    Else
    ' ArianMsgCod = ArianMsgBox(" تعداد " & Me.Recordset.RecordCount & "مورد مطابق اطلاعات ورودي پيدا شد ", vbCritical, "خطا"
    'MsgBox " تعداد " & Me.Recordset.RecordCount & "مورد مطابق اطلاعات ورودي پيدا شد "


    End If

  7. #7

    نقل قول: بازدید وراهنمایی اصلاح کد

    با سلام دوست عزیز کد ها را امتحان کردم باز هم خطا می دهد


  8. #8
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,837

    نقل قول: بازدید وراهنمایی اصلاح کد

    سلام
    كد ariayekta مشكلي نداره و درست عمل ميكنه.

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  9. #9

    نقل قول: بازدید وراهنمایی اصلاح کد

    سلام
    بفرمایید تو نمونه خودتون اصلاح کردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar 127.rar‏ (54.7 کیلوبایت, 2 دیدار)

  10. #10

    نقل قول: بازدید وراهنمایی اصلاح کد

    باسلام وتشکر وسپاس ازشمابسیار عالی بود آرزوی سلامتی وتندرستی برای شما وخانواده محترم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 دی 1393, 09:47 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 مهر 1392, 22:46 عصر
  3. آموزش: مقدمه ایی بر آشنایی با Language-Integrated Query یا همان Linq
    نوشته شده توسط alimanam در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 14 مهر 1391, 00:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •