نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نمایش صفحه قالب CMS در ایندکس

  1. #1

    نمایش صفحه قالب CMS در ایندکس

    سلام
    دوستان یک مساله ای خیلی ذهنم رو درگیر کرده و اگه کسی هست کمکم کنه لطفا
    دیدین وردپرس پوشه قالب داره و این حرفا؟
    ولی وقتی آدرس سایت رو میزنی تو همون آدرسی که نوشتی قالب لود میشه به جای اینکه آدرس زیر رو بزنه
    sample.com/wp-content/themes/mytheme

    حالا میخوام بدونم چطور این کار ممکنه؟
    یک راهش که جواب گرفتم require کردن بود
    اما یک سوالی که تو این روش وجود داره اینه که اگه require کنیم، اونوقت اگه رو لینک صفحه خاصی مثل sample-page.php کلیک بشه اونوقت همه چیز بهم میریزه و دوباره میره به همون آدرس طولانی

    این چه حرکتی زده که هرچقدر هم تو صفحات مختلف جابجا بشی خیلی قشنگ تو همون ایندکس سایت لود میشه همه چیز

    پیشاپیش ممنون از جواب های شما


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار zamanphp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    123

    نقل قول: نمایش صفحه قالب CMS در ایندکس

    نقل قول نوشته شده توسط sina_md5 مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان یک مساله ای خیلی ذهنم رو درگیر کرده و اگه کسی هست کمکم کنه لطفا
    دیدین وردپرس پوشه قالب داره و این حرفا؟
    ولی وقتی آدرس سایت رو میزنی تو همون آدرسی که نوشتی قالب لود میشه به جای اینکه آدرس زیر رو بزنه
    sample.com/wp-content/themes/mytheme

    حالا میخوام بدونم چطور این کار ممکنه؟
    یک راهش که جواب گرفتم require کردن بود
    اما یک سوالی که تو این روش وجود داره اینه که اگه require کنیم، اونوقت اگه رو لینک صفحه خاصی مثل sample-page.php کلیک بشه اونوقت همه چیز بهم میریزه و دوباره میره به همون آدرس طولانی

    این چه حرکتی زده که هرچقدر هم تو صفحات مختلف جابجا بشی خیلی قشنگ تو همون ایندکس سایت لود میشه همه چیز

    پیشاپیش ممنون از جواب های شما
    در رابطه با mod rewrite تحقیق کن. به جواب سوالت می رسی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,167

    نقل قول: نمایش صفحه قالب CMS در ایندکس

    میتونی htaccess استفاده کنی که محتویات فولدر ها به شکل مستقیم قابل دسترس نباشن
    https://stackoverflow.com/questions/...le-by-htaccess

    یا میتونی محتویات پوشه رو بیرون از public_html بزاری اینجوری کسی دیگه نمیتونه بهشون دسترسی پیدا کنه

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •