نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ثبت همزمان چندین سطر با Ajax

  1. #1

    ثبت همزمان چندین سطر با Ajax

    سلام
    فرض کنید صفحه زیر را داریم وکلاس مربوطه
    <div class="container">        <div class="row">
    <div class="col-12">
    <div class="row">
    <div class="col-6 one"><input type="radio" name="a" data-id="" data-name=""></div>
    <div class="col-6 one"><input type="radio" name="a" data-id="" data-name=""></div>
    </div>
    </div>
    <div class="col-12">
    <div class="row">
    <div class="col-6 tow"><input type="radio" name="b" data-id="" data-name=""></div>
    <div class="col-6 tow"><input type="radio" name="b" data-id="" data-name=""></div>
    </div>
    </div>
    <div class="col-12">
    <div class="row">
    <div class="col-6 three"><input type="radio" name="c" data-id="" data-name=""></div>
    <div class="col-6 three"><input type="radio" name="c" data-id="" data-name=""></div>
    </div>
    </div>
    <div class="col-12">
    <div class="row">
    <div class="col-6 four"><input type="radio" name="d" data-data-id="" data-name="" data-name=""></div>
    <div class="col-6 four"><input type="radio" name="d" data-data-id="" data-name="" data-name=""></div>
    </div>
    </div>
    <div class="col-12">
    <button id="Add">Add</button>
    </div>
    </div>
    </div>



      public class Answer    {
    public int Id { get; set; }
    public string a { get; set; }
    public string b { get; set; }
    }

    حالا می خواهم اطلاعات بصورت همزمان به action مربوطه ارسال شود(data-idوdata-name هر radio که تیک خورده است)
    مشکل من اینه که نمی دانم همه را چگونه باهم ارسال کنم اگر یک سطر بود مشکلی نداشتم
    لطفا با کد راهنمای بفرمایید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: ثبت همزمان چندین سطر با Ajax

    سلام
    نمیدونم serialize جواب میده یا خیر
    اما این روش حتما جواب میده
    رادیو هایی که تیک خورده رو میگیرید:
    var checkedArray = $("input[type='radio']:checked")

    بعد روی این آرایه یک each میزنید و تمام اطلاعاتی که نیاز دارید رو داخل یک آرایه جدید append میکنید
    اون ارایه جدید رو ارسال میکنید سرور
    مثلا :

    $.each(arr,function(index,value){
    var valdata = $(value).attr('value');
    resultArray.push({'ID': valdata});
    })
    console.log(resultArray);

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 15:04 عصر
  2. سوال: تبديل پروژه از Ajax Enabled به Ajax Control Toolkit
    نوشته شده توسط Rambod در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 آبان 1387, 16:22 عصر
  3. سوال: سوالاتی در مورد Asp.net ajax و AJAX Control Toolkit ؟
    نوشته شده توسط Modifier در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 خرداد 1387, 11:49 صبح
  4. نحوه استفاده از ajax در پروژه ای که ajax enable نیست
    نوشته شده توسط mp2009 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 16 مهر 1386, 09:04 صبح
  5. سایت مفید درباره asp.net ajax , ajax control toolkit
    نوشته شده توسط reza_62 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 14 مرداد 1386, 17:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •