نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل select نگرفتن روی جدول

  1. #1

    مشکل select نگرفتن روی جدول

    به اسم پدر و با سلام دوستان
    من مشکلی پیدا کردم و بزودی کد را هم قرار میدم
    مشکل نخوندن از وری پایگاه داده رو جدول هستش کدش فکر کنم درسته ولی شما هم نگاه کنید (اگر امکان داره) کد و اررور رو
    این فایل connection
    http://s4.picofile.com/file/83696145...ction.php.html

    این فایل register list
    http://s5.picofile.com/file/83696145..._list.php.html

    اینم عکس اررور


    اینم عکس کد


    ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار farhad_shiri_ex
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,012

    نقل قول: مشکل select نگرفتن روی جدول

    نقل قول نوشته شده توسط capitan_nemesis مشاهده تاپیک
    به اسم پدر و با سلام دوستان
    من مشکلی پیدا کردم و بزودی کد را هم قرار میدم
    مشکل نخوندن از وری پایگاه داده رو جدول هستش کدش فکر کنم درسته ولی شما هم نگاه کنید (اگر امکان داره) کد و اررور رو
    این فایل connection
    http://s4.picofile.com/file/83696145...ction.php.html

    این فایل register list
    http://s5.picofile.com/file/83696145..._list.php.html

    اینم عکس اررور


    اینم عکس کد


    ممنون میشم
    مقدار row$ که در حلقه استفاده شده null هست به این علت که تابع fetch هیچ بافری نتونسته ایجاد کنه و اینهم به این علت که query شما اجرا نشده! اگر از اتصال به سرور مطمن هستید مشکل از کوئری هست!

  3. #3

    نقل قول: مشکل select نگرفتن روی جدول

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    مقدار row$ که در حلقه استفاده شده null هست به این علت که تابع fetch هیچ بافری نتونسته ایجاد کنه و اینهم به این علت که query شما اجرا نشده! اگر از اتصال به سرور مطمن هستید مشکل از کوئری هست!
    ممنون بابت توضیحات
    مشکل از خود دستور sql بود
    -------
    و اینکه کد delete اصلا کار نمیکنه

    try {

    $conn = new connection;
    $conn->openConnet();

    if(!$conn){
    die("error connection");

    }else {
    $usernameUserDelete = filter_input(INPUT_POST, "usernameUserDelete", FILTER_SANITIZE_STRING);

    $query = "DELETE FROM `user` WHERE username = :usernameUserDelete";
    $stmt = $conn->prepare($query);
    $stmt->bindParam(":usernameUserDelete", $usernameUserDelete);
    $stmt->execute();

    if ($stmt) {
    echo ("data delete");

    }else{
    echo ("error data is not delete");
    }

    header("Location: ../register_list.php");
    }

    } catch (PDOException $e) {
    echo ("error". $e->getMessage());
    }


    اینم فایلش
    http://s3.picofile.com/file/83696834...elete.php.html

    میگه پاک میکنم اما پاک نمیکنه نمیدونم برای چی


تاپیک های مشابه

  1. سوال: جمع تسک باکس روی فرم با select زده شده از کوئری
    نوشته شده توسط jafarpalideh در بخش Access
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1394, 09:00 صبح
  2. SELECT روی 3 تا جدول << فوری فوری >>
    نوشته شده توسط mamad-TT در بخش T-SQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 14 شهریور 1393, 18:14 عصر
  3. سوال: ارور مشکوک روی کد select
    نوشته شده توسط amir-aa در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 31 شهریور 1391, 13:40 عصر
  4. قرار دادن خط آبی Select بر روی رکورد دلخواه
    نوشته شده توسط hqsoroush در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مهر 1390, 15:22 عصر
  5. select بر روی خروجی یه Select
    نوشته شده توسط ali643 در بخش SQL Server
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 11 دی 1385, 11:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •