نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارسال فایل برای همه سیستم عاملها بجز ویندوز 10

  1. #1

    ارسال فایل برای همه سیستم عاملها بجز ویندوز 10

    من میخوام یه فایل exe رو برای تمامی سیستم عاملهای ویندوز بجز ویندوز۱۰ ارسال کنم.
    لطفا راهنماییم کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله paulooo : چهارشنبه 06 شهریور 1398 در 11:13 صبح

  2. #2

    نقل قول: ارسال فایل برای همه سیستم عاملها بجز ویندوز 10

    سلام

    می توانید از تابع get_browser استفاده کنید. البته در صورت نیاز لازم است مطابق دستورات سایت php.net عمل کرده و فایل php_browscap.ini را بروز کنید.

    البته بررسی دو رشته زیر نیز کفایت می کند.

    Windows NT 10.0
    Windows NT 6.4

  3. #3

    نقل قول: ارسال فایل برای همه سیستم عاملها بجز ویندوز 10

    سلام ممنون از پاسختون
    اگه بخوام برای هر سیستم عامل جداگونه بررسی کنم فقط همین دو نسخه ای که شما نوشتی نیست و زیاده:
    Windows NT 10.0
    Windows NT 6.3
    Windows NT 6.2
    Windows NT 6.1
    Windows NT 6.0
    Windows NT 5.2
    و ....
    این روش جواب نمیده. دنبال شرطی هستم که بگه اگر ویندوز 10 بود یه ارور نشون بده و در غیر اینصورت هر سیستم عاملی که بود بتونه فایلش رو دانلود کنه

  4. #4

    نقل قول: ارسال فایل برای همه سیستم عاملها بجز ویندوز 10

    نقل قول نوشته شده توسط paulooo مشاهده تاپیک
    سلام ممنون از پاسختون
    اگه بخوام برای هر سیستم عامل جداگونه بررسی کنم فقط همین دو نسخه ای که شما نوشتی نیست و زیاده:
    این روش جواب نمیده. دنبال شرطی هستم که بگه اگر ویندوز 10 بود یه ارور نشون بده و در غیر اینصورت هر سیستم عاملی که بود بتونه فایلش رو دانلود کنه
    چرا باید همه سیستم عامل ها را در بیارید؟ باید از اپراتور NOT استفاده کنید کافیه بگید یکی از دو موردی که اشاره کردم نباشه.


    // check OS Windows
    if($os == "Windows"){
    if(!preg_match('/Windows NT 10\.0/',$agent) && !preg_match('/Windows NT 6\.4/',$agent)){
    echo redirect('http://my address/my file.exe');
    }else{
    //OS is windows 10 so show an error to client
    }
    }

  5. #5

    نقل قول: ارسال فایل برای همه سیستم عاملها بجز ویندوز 10

    خیلی ممنون از کدی که ارسال کردید
    درست کار کرد
    البته تو این چند روز از یه روش دیگه داشتم استفاده می کردم ولی روشی که شما پیشنهاد دادید بهتره

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل کد تحت داس ایران سیستم به ویندوز
    نوشته شده توسط svahidm در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 23 اسفند 1393, 09:02 صبح
  2. تبدیل ایران سیستم به ویندوز
    نوشته شده توسط smderfan در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 خرداد 1388, 13:23 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 03 بهمن 1387, 09:01 صبح
  4. مباحث متفرقه و مربوط به سیستم عامل ویندوز چی شد؟
    نوشته شده توسط dkhatibi در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 مهر 1385, 11:29 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •