نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: لیست برنامه های باز

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    317

    لیست برنامه های باز

    با سلام و احترام
    آیا در اکسس راهی وجود دارد تا لیستی از برنامه هایی که باز هستند را نمایش دهد. ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    317

    نقل قول: لیست برنامه های باز

    اساتید محترم لطفا راهنمائی بفرمائید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    317

    نقل قول: لیست برنامه های باز

    اساتید محترم لطفا راهنمائی فرمائید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    317

    نقل قول: لیست برنامه های باز

    اساتید محترم لطفا راهنمائی فرمائید

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    317

    نقل قول: لیست برنامه های باز

    اساتید محترم لطفا راهنمائی فرمائید

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    317

    نقل قول: لیست برنامه های باز

    اساتید محترم واقعا این موضوع راهی ندارد؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    فعلا اصفهان
    پست
    626

    نقل قول: لیست برنامه های باز

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا بهبودی مشاهده تاپیک
    اساتید محترم واقعا این موضوع راهی ندارد؟
    به نام خدا
    سلام. منظورتان چیست؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    317

    نقل قول: لیست برنامه های باز

    با سلام و احترام
    دوست عزیز منظورم این است که لیستی از برنامه هایی که در حال اجرا هستند در یک لیست باکس دیده شوند . مثلا اگر برنامه ورد و اکسل باز هستند ، در لیست باکس درج شود ورد ، اکسل ،...

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    317

    نقل قول: لیست برنامه های باز

    اساتید محترم لطفا راهنمائی بفرمائید .....

  10. #10

    نقل قول: لیست برنامه های باز

    سلام خوبی
    یه برنامه دیدم البته ربطی به درخواستت تو این تاپیک نداره ولی فکر کنم برات جالب باشه چون همیشه درخواستهات جالب و جدیده بنوعی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله ariayekta : سه شنبه 12 شهریور 1398 در 14:20 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    317

    نقل قول: لیست برنامه های باز

    با سلام و احترام
    ممنون دوست عزیز ، عالی بود. در خصوص موضوع تاپیک اگر راهی به ذهنتان رسید لطفا راهنمائی فرمائید.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    317

    نقل قول: لیست برنامه های باز

    لطفا اساتید محترم کمک کنند

  13. #13

    نقل قول: لیست برنامه های باز

    ببخشید من استاد نیستم اما یک قطعه کد پیدا کردم که شاید نیاز شما را برطرف نماید.
    Dim Process As Object
    For Each Process In GetObject("winmgmts:").ExecQuery("Select * from Win32_Process")
    List0.AddItem (Process.Caption)
    Next

    شما میتوانید از لیستی که در این صفحه هست، چیزی که میخواین رو انتخاب کنید: https://www.activexperts.com/admin/scripts/wmi/
    البته این مثال که من نوشتم زمانی حدود دو دقیقه وقت میگیرد که در این مدت نام ها را یادداشت کند.
    آخرین ویرایش به وسیله ASHKANLAEI : دوشنبه 18 شهریور 1398 در 16:37 عصر

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    317

    نقل قول: لیست برنامه های باز

    با سلام و احترام
    استاد گرامی من کد های شما را در برنامه استفاده کردم ولی متاسفانه جواب نداد لطفا درصورت امکان راهنمائی بیشتری بفرمائید ممنون

  15. #15

    نقل قول: لیست برنامه های باز

    GetObject("winmgmts:").ExecQuery("Select * from Win32_Process")

    این کد یک فهرست از win32_process های در حال اجرا به شما میده که میتونید بخش آخر رو از لینکی که تو جواب قبلی گفتم با یک اسم مناسب تر عوض کنید که گروه مورد نظر شما باشه.
    سپس در یک حلقه، هر کدوم از موارد فهرست رو به یک لیست با نام List0 اضافه کردم. این یه برنامۀ ساده است و نمیدونم چه مشکلی ممکنه در اون پیش بیاد. برای من که بعد از دو دقیقه صبر کردن، لیست کل process های در حال اجرا رو داد. این طور که پیداست شما به جای process ها application ها رو میخواین اما من نتونستم اسم گروه مناسبش رو پیدا کنم پس این کار رو به خودتون میسپرم. باید از داخل فهرست صفحه ای که لینکش رو داده بودم پیداش کنید و با Win32_Process عوض کنید.

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1397
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    317

    نقل قول: لیست برنامه های باز

    با سلام و احترام
    ممنون از شما دوست و استاد گرامی
    علت عدم اجرای کد این بود که باید حتما بخش دیتای لیست در حالت ولیو قرار گیرد .
    ضمنا سایتی که معرفی فرمودید بسیار جالب و دیدنی است .از جنابعالی سپاسگزارم .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پیاده سازی نوع داده لیست کلی و پویا ( شبیه لیست در زبان LISP
    نوشته شده توسط hedieh_h در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 15 تیر 1394, 17:19 عصر
  2. مشکل در کاستوم لیست ویو ! ادیت باکس تو آیتم ها ریست میشه
    نوشته شده توسط abbasalim در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 30 بهمن 1393, 20:11 عصر
  3. پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 03 بهمن 1393, 19:36 عصر
  4. پردازش 4 لیست نامرتب توسط 4 هسته CPU به 4 لیست مرتب و تبدیل آن به 1 لیست مرتب
    نوشته شده توسط mahdi.manian در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 11 آذر 1392, 00:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •