نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: بازیابی نام یک فیلد از روی parentid

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار baran girl
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    39

    بازیابی نام یک فیلد از روی parentid

    با سلام
    من یک جدول دارم که سه فیلد داره ID , Name , ParentID که من می خوام به جای Parent ID مقدار Name فیلدی که ID اون برابر ParentID هست برگرده .از entity هم اطلاعات خونده میشن
    خواهش میکنم کسی بلده راهنماییم کنه

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار baran girl
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    39

    نقل قول: بازیابی نام یک فیلد از روی parentid

    دوستان خاهش میکنم کمک کنید خیلی سرچ زدم به جواب نرسیدم

  3. #3
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: بازیابی نام یک فیلد از روی parentid

    نقل قول نوشته شده توسط baran girl مشاهده تاپیک
    با سلام
    من یک جدول دارم که سه فیلد داره ID , Name , ParentID که من می خوام به جای Parent ID مقدار Name فیلدی که ID اون برابر ParentID هست برگرده .از entity هم اطلاعات خونده میشن
    خواهش میکنم کسی بلده راهنماییم کنه
    لطفا کمی دقیق تر شرح دهید، دقیقا متوجه منظورتون نشدم.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار baran girl
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    39

    نقل قول: بازیابی نام یک فیلد از روی parentid

    با سلام و تشکر

    من یه جدول بیمه دارم که شامل فیلد ID , Name , ParentID میشه اگر ParentID صفر باشه میشه نوع بیمه پایه بعد ایدی نوع بیمه پایه میشه میشه ParentID صندوق بیمه پایه یعنی والدش هست

    مشکلم این هست که واسه نمایش چطور توی جدول بگم نام این ParentID را برگردون

    var model = new InsuranceViewModel();
    model.Insurances = blInsurance.Where(p => p.ParentId == 0).ToList();
    return View(model);


    Untitled.png

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار baran girl
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    39

    نقل قول: بازیابی نام یک فیلد از روی parentid

    دوستان کسی نبود راهنمایی کنه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: بازیابی نام یک فیلد از روی parentid

    این فیلد ParentId اشاره به جدولی دیگر دارد یا خیر؟ و فقط فیلدی حاوی یک عدد هست
    یا بصورت Self Referencing هست؟
    منظورم اینه که خود جدول با خودش رابطه داشته باشد

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار baran girl
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    39

    نقل قول: بازیابی نام یک فیلد از روی parentid

    سلام ممنون از پاسخگوییتون
    خیر ParentId و id توی یه جدول هستن تصور کنید مـثلا یه بیمه پایه با نام بیمه ازاد با ParentId=0 و id=1 درون جدول ثبت میشه بعد زیر شاخه های بیمه ازاد ParentId=1 میشود یعنی id بیمه ازاد

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: بازیابی نام یک فیلد از روی parentid

    شما ساختار Self Referencing را دارید ولی با کمی اشتباه پیاده سازی کردید
    اگر فیلد navigation property را ساخته باشید به راحتی میتونید به خواستتون برسید
    لطفا ساختار مدل رو هم ارسال کنید

    مدلتون را اینجوری پیاده سازی کنید

    public class Insurance
    {
    public int Id { get; set; }
    public string Name{ get; set; }

    [ForeignKey("ParentId")]
    public Insurance Parent { get; set; }
    public int? ParentId { get; set; }
    public ICollection<Insurance> Childs { get; set; }

    }

    برای بازیابی هم از طریق

    var s = blInsurance.Select(x => new
    {
    Id=x.Id,
    Sandogh_Name = x.Name,
    No_Bime_Payeh = x.Parent.Name
    }).ToList();

    استفاده کنید
    میتونید از ویومدل هم استفاده کنید

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار baran girl
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    39

    نقل قول: بازیابی نام یک فیلد از روی parentid

    ممنونم ازتون که وقت گذاشتین... خیلی خیلی لطف کردین

     public class InsuranceMetaData
    {
    [ScaffoldColumn(false)]
    [Bindable(false)]
    public int Id { get; set; }

    [DisplayName("نوع بیمه پایه")]
    [Display(Name = "نوع بیمه پایه")]
    [Required(ErrorMessage = "لطفا نوع بیمه پایه را وارد کنید", AllowEmptyStrings = false)]
    [StringLength(50, ErrorMessage = "این فیلد باید حداکثر 50 کاراکتر باشد")]
    public string Name { get; set; }

    [ScaffoldColumn(false)]
    [DisplayName("صندوق بیمه پایه")]
    [Display(Name = "صندوق بیمه پایه")]
    [Required(ErrorMessage = "لطفا صندوق بیمه پایه را وارد کنید", AllowEmptyStrings = false)]
    public int ParentId { get; set; }
    }


    این مدلم هست.. از ویو مدلم استفاده کردم چون کنار همین لیست درجش هم قرار دادم

    public class InsuranceViewModel
    {
    public IEnumerable<Medical_Science.Models.DomainModels.In surance> Insurances { get; set; }
    public IEnumerable<Medical_Science.Models.DomainModels.In surance> InsurancesKind { get; set; }
    public IEnumerable<Medical_Science.Models.DomainModels.In surance> InsurancesKinds { get; set; }
    public Medical_Science.Models.DomainModels.Insurance Insurance { get; set; }

    }


    اینم کد ویو مدلم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: بازیابی نام یک فیلد از روی parentid

    هنوز متوجه نشدید؟مشکل حل شد یا خیر؟

    منظورم از ویومدل این بود که بجای برگردادندن یک لیست از نوع بی نام مانند مثال قبلی من

    var s = blInsurance.Select(x => new

    {

    Id=x.Id,

    Sandogh_Name = x.Name,

    No_Bime_Payeh = x.Parent.Name
    }).ToList();





    از یک ویومدل برای واکشی استفاده کنیم و لیستی از نوع تعریف شده داشته باشیم
    مثل :

    var s = blInsurance.Select(x => new myViewModel

    {

    Id=x.Id,

    Sandogh_Name = x.Name,

    No_Bime_Payeh = x.Parent.Name
    }).ToList();




  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار baran girl
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    39

    نقل قول: بازیابی نام یک فیلد از روی parentid

    نه هنوز مشکلم برطرف نشده خالی برمیگردونه .... الان موقع درج فیلد parent باچی پر بشه

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار baran girl
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    39

    نقل قول: بازیابی نام یک فیلد از روی parentid

    معذرت میخوام بعد این لیست را چطوری توی ویو مدل تعریف کنم؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: بازیابی نام یک فیلد از روی parentid

    خیلی سخت نیست شما درکتون از ویو مدل کامل نیست
    منظورم از مدل کلاسهای معادل بانک برنامه شماست

    public class Insurance

    {
    public int Id { get; set; }
    public string Name{ get; set; }

    [ForeignKey("ParentId")]
    public Insurance Parent { get; set; }
    public int? ParentId { get; set; }
    public ICollection<Insurance> Childs { get; set; }

    }




    که این کلاس تحت دیتاکانتکست قرار میگیره و میتونید داده ها را از بانک اطلاعاتی واکشی کنید .

    مثال:

    var db=new myDbContext();
    db.Insurance.Tolist();

    ما معمولا در هنگام واکشی به تمام فیلدهای یک مدل نیاز نداریم و ممکنه از تمام فیلدهای یک جدول مثلا به دو یا 3 فیلد نیاز نداشته باشیم
    برای جلوگیری از لود تمام فیلدها از ویومدل استفاده میکنیم
    پس یک کلاس فرضی میسازیم جهت عمل پروجکشن بنام InsurVM

    public class InsurVM
    {
    public int Id { get; set; }
    public string Name{ get; set; }
    public string ParentName{ get; set; }
    }


    شما یک ویومدل دیگر دارید :


    public class InsuranceViewModel
    {
    public IEnumerable<Medical_Science.Models.DomainModels.In surance> Insurances { get; set; }
    public IEnumerable<Medical_Science.Models.DomainModels.In surance> InsurancesKind { get; set; }
    public IEnumerable<Medical_Science.Models.DomainModels.In surance> InsurancesKinds { get; set; }

    public IEnumerable<InsurVM> Insurs { get; set; }

    public Medical_Science.Models.DomainModels.Insurance Insurance { get; set; }

    }


    کافی هست یک لیست دیگر از نوع InsurVM هم بهش اضافه کنید : خط بولد شده دقت کنید
    اکنون کافیست است بصئرت زیر عمل کنید
    در اینجا فقط کافیه در قسمت کنترولر یا بخش سرویس دهس بصورت زیر عمل کنیم

    var s = blInsurance.Select(x => new InsurVM
    {
    Id=x.Id,
    Sandogh_Name = x.Name,
    No_Bime_Payeh = x.Parent.Name
    }).ToList();
    var m= new InsuranceViewModel();
    m.Insurs =s;


  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: بازیابی نام یک فیلد از روی parentid

    خیلی سخت نیست شما درکتون از ویو مدل کامل نیست
    منظورم از مدل کلاسهای معادل بانک برنامه شماست

    public class Insurance


    {
    public int Id { get; set; }
    public string Name{ get; set; }

    [ForeignKey("ParentId")]
    public Insurance Parent { get; set; }
    public int? ParentId { get; set; }
    public ICollection<Insurance> Childs { get; set; }

    }




    که این کلاس تحت دیتاکانتکست قرار میگیره و میتونید داده ها را از بانک اطلاعاتی واکشی کنید .

    مثال:

    var db=new myDbContext();
    db.Insurance.Tolist();>

    ما معمولا در هنگام واکشی به تمام فیلدهای یک مدل نیاز نداریم و ممکنه از تمام فیلدهای یک جدول مثلا به دو یا 3 فیلد نیاز نداشته باشیم
    برای جلوگیری از لود تمام فیلدها از ویومدل استفاده میکنیم
    پس یک کلاس فرضی میسازیم جهت عمل پروجکشن بنام InsurVM

    public class Insurance


    {
    public int Id { get; set; }
    public string Name{ get; set; }

    public string ParentName{ get; set; }

    }





    شما یک ویومدل دیگر دارید :

    public class InsuranceViewModel
    {


    public IEnumerable<InsurVM> Insurs { get; set; }


    }





    کافی هست یک لیست دیگر از نوع InsurVM هم بهش اضافه کنید
    اکنون کافیست است بصورت زیر عمل کنید
    در اینجا فقط کافیه در قسمت کنترولر یا بخش سرویس دهس بصورت زیر عمل کنیم

    var s = blInsurance.Select(x => new InsurVM
    {
    Id=x.Id,
    Name = x.Name,

    ParentName = x.Parent.Name

    }).ToList();
    var m= new InsuranceViewModel();

    m.Insurs =s;



    آخرین ویرایش به وسیله ali_md110 : پنج شنبه 31 مرداد 1398 در 15:48 عصر

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار baran girl
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    39

    نقل قول: بازیابی نام یک فیلد از روی parentid

    ممنونم از پاسخگوییتون ....خیلی خیلی لطف کردین

تاپیک های مشابه

  1. عدم مقدار دهی ParentID
    نوشته شده توسط raha raad در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1396, 14:14 عصر
  2. سوال: قرار گرفتن زیرمنوها به صورت وسط چین در منوی افقی با زیرمنوی افقی
    نوشته شده توسط bftarane در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 15 اردیبهشت 1393, 19:51 عصر
  3. مبتدی: مشکل در لود کردن یک لیست بازگشتی بر اساس parentID در MVC
    نوشته شده توسط angel5980 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1392, 17:21 عصر
  4. سوال: ثبت مقدار null در parentId
    نوشته شده توسط hastiam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 24 اردیبهشت 1391, 11:22 صبح
  5. بدست آوردن شاخه اصلی ، ParentID و زیر شاخه ها و سلسله مراتب در Access
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 اسفند 1386, 14:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •