نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بکاپ با دستور

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    29
    پست
    7,846

    بکاپ با دستور

    با سلام ، من دستوری لازم دارم که هر روز 1 فول بکاپ بگیره و در بازه های زمانی 1 ساعت یه دیفرنشیال روی فول بکاپ بگیره.

  2. #2

    نقل قول: بکاپ با دستور

    باید دو تا job بسازید
    یکی هر روز یک بار اجرا بشه و دیگری هر یک ساعت یک بار
    داخلشوند کوئری ها رو بزارید


    --fullbackup
    BACKUP DATABASE testDB
    TO DISK = 'D:\backups\testDB.bak';



    --DIFFERENTIAL
    BACKUP DATABASE testDB
    TO DISK = 'D:\backups\testDB.bak'
    WITH DIFFERENTIAL;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    29
    پست
    7,846

    نقل قول: بکاپ با دستور

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    باید دو تا job بسازید
    یکی هر روز یک بار اجرا بشه و دیگری هر یک ساعت یک بار
    داخلشوند کوئری ها رو بزارید


    --fullbackup
    BACKUP DATABASE testDB
    TO DISK = 'D:\backups\testDB.bak';



    --DIFFERENTIAL
    BACKUP DATABASE testDB
    TO DISK = 'D:\backups\testDB.bak'
    WITH DIFFERENTIAL;
    ممنون.
    یه سوال؟ وقتی WITH DIFFERENTIAL اجرا میشه در بازه های مثلا 1 ساعت زمانی که میخواهیم restore db کنیم نباید به ترتیب WITH DIFFERENTIAL رکورد باشه؟

    الان من چند بار که اجرا کردم زمان ریستور یه فول تو لیست است و 1 DIFFERENTIAL و چند DIFFERENTIAL نسیت تو لیست


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 23 مهر 1392, 06:57 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 28 مرداد 1392, 07:46 صبح
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 03 فروردین 1390, 22:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •