نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خطای Syntax error in INSERT INTO statement در اکسس

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران,تهران
    سن
    19
    پست
    13

    Exclamation خطای Syntax error in INSERT INTO statement در اکسس

    باسلام من یک نرم افزار دارم میسازم اما یک تیکه را گیر کردم ارور داره این ارور را میدهد Syntax error in INSERT INTO statement
    دیتابیسم اکسسه دلیلش چیه؟
    اینم کدم:
    oleDbCommand1.Parameters.Clear();            oleDbCommand1.CommandText = "INSERT INTO user(username,password)VALUES(@username,@password)  ";
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@username", textBox1.Text);
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@password", textBox2.Text);
    oleDbConnection1.Open();
    oleDbCommand1.ExecuteNonQuery();
    oleDbConnection1.Close();
    MessageBox.Show("کاربر جدید با موفقیت افزوده شد");
    آخرین ویرایش به وسیله danialafshari : دوشنبه 28 مرداد 1398 در 16:47 عصر

  2. #2

    نقل قول: Syntax error in INSERT INTO statement

    سعی کنید از کلمات رزرو شده استفاده نکنید
    درون [] قرار بدید
    INSERT INTO user ([username] , [password]) VALUES (@username , @password);

    قبلش کد رو درون اکسس چک کنید

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران,تهران
    سن
    19
    پست
    13

    Exclamation نقل قول: Syntax error in INSERT INTO statement

    نقل قول نوشته شده توسط Shadow_net مشاهده تاپیک
    سعی کنید از کلمات رزرو شده استفاده نکنید
    درون [] قرار بدید
    INSERT INTO user ([username] , [password]) VALUES (@username , @password);

    قبلش کد رو درون اکسس چک کنید
    سلام نشد
    چکار کنم؟؟؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: Syntax error in INSERT INTO statement

    لطفاً قبل از ایجاد تاپیک قوانین رو مطالعه کنید
    همونطور که گفتن از کلمات رزرو شده استفاده نکنید
    user رو هم درون [] قرار بدید معمولاً برای نام جدول از s جمع استفاده میشه یا قبلش tbl قرار داده میشه
    INSERT INTO [user] ([username] , [password]) VALUES (@username , @password);
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران,تهران
    سن
    19
    پست
    13

    نقل قول: Syntax error in INSERT INTO statement

    با تشکر درست شد......

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران,تهران
    سن
    19
    پست
    13

    نقل قول: Syntax error in INSERT INTO statement

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    لطفاً قبل از ایجاد تاپیک قوانین رو مطالعه کنید
    همونطور که گفتن از کلمات رزرو شده استفاده نکنید
    user رو هم درون [] قرار بدید معمولاً برای نام جدول از s جمع استفاده میشه یا قبلش tbl قرار داده میشه
    INSERT INTO [user] ([username] , [password]) VALUES (@username , @password);
    نقل قول نوشته شده توسط Shadow_net مشاهده تاپیک
    سعی کنید از کلمات رزرو شده استفاده نکنید
    درون [] قرار بدید
    INSERT INTO user ([username] , [password]) VALUES (@username , @password);

    قبلش کد رو درون اکسس چک کنید
    ممنون درست شد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: Syntax error in INSERT INTO statement
    نوشته شده توسط ariiiiii در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 02 شهریور 1391, 17:13 عصر
  2. سوال: خطای Syntax error in INSERT INTO statement
    نوشته شده توسط mersa_gulf در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 23 تیر 1390, 18:33 عصر
  3. Syntax error in INSERT INTO statement
    نوشته شده توسط mohamad2007 در بخش VB.NET
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 20 فروردین 1390, 19:59 عصر
  4. Syntax error in INSERT INTO statement
    نوشته شده توسط mshakeri در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 13 فروردین 1390, 01:31 صبح
  5. Syntax error in INSERT INTO statement.
    نوشته شده توسط mehrdad55 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 23 خرداد 1389, 09:20 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •