نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: صفر نشان دادن مقادیر تهی در datagridview با بانک اطلاعاتی sqlite

  1. #1

    صفر نشان دادن مقادیر تهی در datagridview با بانک اطلاعاتی sqlite

    سلام
    من یه بانک اطلاعاتی اس کیو لایت دارم
    یه برنامه نوشتم که اطلاعات را از این بانک میخونه و در دیتاگریدویو نمایش میدهد
    همه چیز خوب و عالی هست اما مشکل اینجاست که در دریتاگرید ویو رکود هایی که در بانک خالی هست را بجاش صفر میزاره . یعنی در دیتا گرید ویو سلول خالی را صفر قرار میده. کسی میدونه مشکل چی هست و یا از کجا هست.
    این هم کدی هست که نوشتم

    DataTable dt = new DataTable();
    SQLiteConnection con = new SQLiteConnection("Data Source=amar.db;version=3");


    SQLiteDataAdapter objectadapter = new SQLiteDataAdapter("select * from amarshamsi",con);

    objectadapter.Fill(dt);

    dataGridView1.DataSource=dt;

  2. #2

    نقل قول: مشکل در دیتا گرید ویو با بانک اطلاعاتی sqlite

    نقل قول نوشته شده توسط mr.siahatgar مشاهده تاپیک
    سلام
    من یه بانک اطلاعاتی اس کیو لایت دارم
    یه برنامه نوشتم که اطلاعات را از این بانک میخونه و در دیتاگریدویو نمایش میدهد
    همه چیز خوب و عالی هست اما مشکل اینجاست که در دریتاگرید ویو رکود هایی که در بانک خالی هست را بجاش صفر میزاره . یعنی در دیتا گرید ویو سلول خالی را صفر قرار میده. کسی میدونه مشکل چی هست و یا از کجا هست.
    این هم کدی هست که نوشتم

    DataTable dt = new DataTable();
    SQLiteConnection con = new SQLiteConnection("Data Source=amar.db;version=3");


    SQLiteDataAdapter objectadapter = new SQLiteDataAdapter("select * from amarshamsi",con);

    objectadapter.Fill(dt);

    dataGridView1.DataSource=dt;
    دیتا گرید به هر حال تمام رکورد هایی که در دیتا سورس وجود داره نمایش میده! که منطق درستی هم هست، بنابراین تو کوئری که دارید اجرا میکنید رکوردهای خالی را واکشی نکنید! چه لزومی داره که رکورد خالی واکشی کنید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در دیتا گرید ویو با بانک اطلاعاتی sqlite

    سلام دوست گرامی
    شاید من سوالم بد نوشتم ببینید مثلا فرض کنید دمای شهر تهران در مدت یک ماه در جدول ثبت شده باشد . حالا ممکن است در یک روز دما اندازه گیری نشده باشد که بالطبع در ان روز دما خالی نشان میدهد در بانک اس کیو لایت . حالا من وقتی گزارشگیری میکنم و در دیتا گرییدویو نمایش میدهم دمای یک ماه شهر را ، متاسفانه هر جا که خالی هست به من صفر نمایش میدهد که معنی اش این هست که دما صفر است . در حالی که اصلا ان روز دما اندازگیری نشده است و اگر کسی نداند فکر میکند اندازه گیری شده و دما برابر با صفر است

  4. #4

    نقل قول: مشکل در دیتا گرید ویو با بانک اطلاعاتی sqlite

    حتما نوع فیلد مورد نظر عدد هست که اگر خالی وارد شود بصورت پیش فرض صفر نمایش داده میشه
    میتونید یک case بنویسید که اگر صفر بود متن مورد نظر شما نوشته شود
    https://www.w3schools.com/sql/sql_case.asp

  5. #5

    نقل قول: مشکل در دیتا گرید ویو با بانک اطلاعاتی sqlite

    نقل قول نوشته شده توسط Shadow_net مشاهده تاپیک
    حتما نوع فیلد مورد نظر عدد هست که اگر خالی وارد شود بصورت پیش فرض صفر نمایش داده میشه
    میتونید یک case بنویسید که اگر صفر بود متن مورد نظر شما نوشته شود
    https://www.w3schools.com/sql/sql_case.asp
    نه در خود بانک اس کیو لایت جای خالی هست و عددی ننوشته . فقط در دیتاگریید ویو صفر نشان میدهد


  6. #6

    نقل قول: مشکل در دیتا گرید ویو با بانک اطلاعاتی sqlite

    مشکلی نیست با case مشکل حل میشه نهایتش با null بررسیش میکنید

  7. #7

    نقل قول: مشکل در دیتا گرید ویو با بانک اطلاعاتی sqlite

    ممنون دوست گرامی
    من با کد زیر مشکل جدول ا فعلا حل کردم یعنی با دستور اپدیت یه بار فیلد هایی که برابر با تهی بود را برابر با null قرار دادم و در دیتا گرید ویو درست شد


    string sql = "UPDATE amarshamsi SET dry = @dry where dry = @2dry ";
    SQLiteCommand cmd = new SQLiteCommand(sql, con);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@dry", null);

    cmd.Parameters.AddWithValue("@2dry", "");


تاپیک های مشابه

  1. مشکل با sqlite و پر کردن dataGridview در سی شارپ
    نوشته شده توسط Fire_Falcon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 16 بهمن 1395, 14:30 عصر
  2. مبتدی: اتصال datagridview به sqlite و به روز رسانی database
    نوشته شده توسط Masoomeh.H در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 24 مرداد 1394, 17:50 عصر
  3. مشکل در پایگاه های اطلاعاتی sqlite
    نوشته شده توسط Apriliyaa در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 03 فروردین 1394, 09:49 صبح
  4. مشکل با سرچ در بانک اطلاعاتی sqlite
    نوشته شده توسط majnoon110 در بخش Android Studio
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 15 تیر 1393, 15:23 عصر
  5. سوال: مشکل با بانک اطلاعاتی sqlite
    نوشته شده توسط ravand در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 18 آذر 1392, 21:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •