نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سیاه شدن پنجره برنامه هنگام واکشی اطلاعات از بانک اطلاعاتی

  1. #1

    سیاه شدن پنجره برنامه هنگام واکشی اطلاعات از بانک اطلاعاتی

    باسلام خدمت دوستای عزیز
    من مدتی هست که به مشکلی برخورد کردم که خیلی سعی کردم حلش کنم ولی نشد .
    من یه نرم افزار دانشجویی داروخانه نوشتم . وقتی اطلاعاتی را از دیتابیس واکشی میکنیم وقتی این مدت بیشتر از حدود 3 الی 5 ثانیه طول میکشه صفحات پشت پنجره فعال نرم افزار سیاه میشن و وقتی واکشی تموم شد دوباره صفحه نرم افزارطبیعی میشه.
    یه نکته اینکه در محیط ویژوال استودیو این اتفاق نمیفته ولی وقتی فایل exe نرم افزار را اجرا میکنم این مشکل پیش میاد .
    ممنون میشم راهنماییم کنید که مشکل از کجاست ؟؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: سیاه شدن پنجره برنامه هنگام واکشی اطلاعات از بانک اطلاعاتی

    دوست عزیز نحوه واکشی اطلاعات شما از دیتابیس و همچنن عدم استفاده از ابزار صحیح در واکشی باعث این مشکل میشه.در صورت امکان کدتون قرار بدین تا دوستان راهنمایتون کنن

  3. #3

    نقل قول: سیاه شدن پنجره برنامه هنگام واکشی اطلاعات از بانک اطلاعاتی

    باسلام .
    من از کامپونت MRG.Controls.UI استفاده میکنم . متوجه شدم که تو هر صفحه از این کد استفاده میکنم اینطوری مشه . راستش من درواقع بااستغاده از این ابراز یک فرم لودینگ ساختم و تو فرمهام فراخوانی میکنمش کد تابعش زیر براتون مینویسم



    mports System.Threading


    Namespace Samed
    Partial Public Class PleaseWait
    Inherits Form


    Private Shared _LoadingScreenThread As Thread
    Private Shared _ls As PleaseWait
    Private Shared _shown As Boolean = False
    Private Shared _parent As Form


    Public Sub New()
    InitializeComponent()
    End Sub


    Public Shared Sub ShowLoadingScreen(ByVal parent As Form)
    _parent = parent
    If _LoadingScreenThread Is Nothing Then
    _LoadingScreenThread = New Thread(New ThreadStart(AddressOf DoShowLoadingScreen))
    _LoadingScreenThread.SetApartmentState(ApartmentSt ate.STA)
    _LoadingScreenThread.IsBackground = True
    _LoadingScreenThread.Start()
    End If
    End Sub


    Public Shared Sub CloseLoadingScreen()
    System.Threading.Thread.Sleep(250)
    If _ls IsNot Nothing AndAlso _ls.InvokeRequired Then
    _ls.Invoke(New MethodInvoker(AddressOf CloseLoadingScreen))
    Else
    If _shown Then
    _shown = False
    Application.ExitThread()
    End If
    If _LoadingScreenThread IsNot Nothing Then
    _LoadingScreenThread.Interrupt()
    End If


    Try
    _ls.Close()
    _ls.Dispose()


    Catch


    End Try


    _LoadingScreenThread = Nothing
    End If
    End Sub


    Private Shared Sub DoShowLoadingScreen()
    _ls = New PleaseWait()
    _ls.LoadCircle.Active = True
    _ls.ShowDialog()
    End Sub


    Private Sub PleaseWait_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs) Handles MyBase.Load
    Me.TopMost = True
    Me.Activate()
    End Sub


    Private Sub InitializeComponent()
    Dim resources As System.ComponentModel.ComponentResourceManager = New System.ComponentModel.ComponentResourceManager(Get Type(PleaseWait))
    Me.LoadCircle = New MRG.Controls.UI.LoadingCircle()
    Me.PictureBox1 = New System.Windows.Forms.PictureBox()
    Me.Label1 = New System.Windows.Forms.Label()
    CType(Me.PictureBox1, System.ComponentModel.ISupportInitialize).BeginIni t()
    Me.SuspendLayout()
    '
    'LoadCircle
    '
    Me.TopMost = True
    Me.LoadCircle.Active = False
    Me.LoadCircle.BackgroundImageLayout = System.Windows.Forms.ImageLayout.Stretch
    Me.LoadCircle.Color = System.Drawing.Color.DarkGray
    Me.LoadCircle.InnerCircleRadius = 5
    Me.LoadCircle.Location = New System.Drawing.Point(233, 12)
    Me.LoadCircle.Name = "LoadCircle"
    Me.LoadCircle.NumberSpoke = 12
    Me.LoadCircle.OuterCircleRadius = 11
    Me.LoadCircle.RotationSpeed = 100
    Me.LoadCircle.Size = New System.Drawing.Size(39, 40)
    Me.LoadCircle.SpokeThickness = 2
    Me.LoadCircle.StylePreset = MRG.Controls.UI.LoadingCircle.StylePresets.MacOSX
    Me.LoadCircle.TabIndex = 0
    Me.LoadCircle.Text = "LoadingCircle1"
    Me.LoadCircle.Visible = False
    '
    'PictureBox1
    '
    Me.PictureBox1.Image = CType(resources.GetObject("PictureBox1.Image"), System.Drawing.Image)
    Me.PictureBox1.Location = New System.Drawing.Point(-6, -4)
    Me.PictureBox1.Name = "PictureBox1"
    Me.PictureBox1.Size = New System.Drawing.Size(297, 156)
    Me.PictureBox1.SizeMode = System.Windows.Forms.PictureBoxSizeMode.StretchIma ge
    Me.PictureBox1.TabIndex = 1
    Me.PictureBox1.TabStop = False
    '
    'Label1
    '
    Me.Label1.BackColor = System.Drawing.Color.FromArgb(CType(CType(255, Byte), Integer), CType(CType(128, Byte), Integer), CType(CType(0, Byte), Integer))
    Me.Label1.Font = New System.Drawing.Font("B Yekan", 14.0!, System.Drawing.FontStyle.Regular, System.Drawing.GraphicsUnit.Point, CType(178, Byte))
    Me.Label1.ForeColor = System.Drawing.Color.White
    Me.Label1.Location = New System.Drawing.Point(-9, 115)
    Me.Label1.Name = "Label1"
    Me.Label1.Size = New System.Drawing.Size(297, 27)
    Me.Label1.TabIndex = 2
    Me.Label1.Text = "لطفاً کمی صبر کنید"
    Me.Label1.TextAlign = System.Drawing.ContentAlignment.MiddleCenter
    '
    'PleaseWait
    '
    Me.AutoScaleDimensions = New System.Drawing.SizeF(6.0!, 13.0!)
    Me.AutoScaleMode = System.Windows.Forms.AutoScaleMode.Font
    Me.ClientSize = New System.Drawing.Size(284, 142)
    Me.ControlBox = False
    Me.Controls.Add(Me.Label1)
    Me.Controls.Add(Me.PictureBox1)
    Me.Controls.Add(Me.LoadCircle)
    Me.DoubleBuffered = True
    Me.FormBorderStyle = System.Windows.Forms.FormBorderStyle.FixedToolWind ow
    Me.Name = "PleaseWait"
    Me.StartPosition = System.Windows.Forms.FormStartPosition.CenterScree n
    Me.TopMost = True
    CType(Me.PictureBox1, System.ComponentModel.ISupportInitialize).EndInit( )
    Me.ResumeLayout(False)


    End Sub


    Friend WithEvents LoadCircle As MRG.Controls.UI.LoadingCircle
    Friend WithEvents PictureBox1 As PictureBox
    Friend WithEvents Label1 As Label
    End Class
    End Namespace



تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 اسفند 1392, 13:56 عصر
  2. گفتگو: اوباش اینترنتی یا ترول را می شناسید؟
    نوشته شده توسط hraeissi در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 دی 1392, 22:38 عصر
  3. سوال: سیاه شدن قسمتی از فرم موقع عکس گرفتن
    نوشته شده توسط sajioo در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 06 آبان 1390, 23:07 عصر
  4. آیا از سوالاتی که در این سایت می پرسید به جواب کامل و جامعی می رسید ؟
    نوشته شده توسط JanAli1390 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 21:56 عصر
  5. مسیر نصب بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط فرزانه رشيدي در بخش Oracle
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 13 مرداد 1387, 07:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •