نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ساخت Event برای Component

  1. #1

    ساخت Event برای Component

    سلام - من یه Component ساده ایجاد کردم، حالا میخوام یه Event هم براش ایجاد کنم - ممنون میشم راهنمایی کنید - کد نمونه آماده - مطلب آموزشی چیزی - یا متن صحیح برای جستجو ( خودم سرچ کردم چیزی بالا نیومد متاسفانه )

  2. #2

    نقل قول: ساخت Event برای Component

    ابتدا یک event توی کامپوننت تعریف میکنید
    public event EventHandler MyEvent;

    بعد توی کامپوننت جایی که میخوای اجرا بشه به اینصورت مینویسین
    if (MyEvent != null){
    MyEvent(this, e);
    }


    الان رویداد اماده است و همه جا میتونین ازش استفاده کنید

  3. #3

    نقل قول: ساخت Event برای Component

    وقتی کامپونت رو به پروژه اضافه میکنم، Event فوق، تو لیست Event ها نمایش داده نمیشه چرا؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ساخت Event برای Component

    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. #5

    نقل قول: ساخت Event برای Component

    نقل قول نوشته شده توسط md3848 مشاهده تاپیک
    وقتی کامپونت رو به پروژه اضافه میکنم، Event فوق، تو لیست Event ها نمایش داده نمیشه چرا؟
    یک بار پروژه را build کنید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 اسفند 1390, 20:41 عصر
  2. سوال: آیا doevent تمام event های موجود در صف event ها رو raise میکنه؟
    نوشته شده توسط mehdi_csharp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 بهمن 1389, 17:48 عصر
  3. تشخيص event هاي handle شده براي يك component در C#‎
    نوشته شده توسط odiseh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 10 بهمن 1387, 19:55 عصر
  4. Delegate ,Event ,Event Handler , EventArg....
    نوشته شده توسط programmable در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 04 اردیبهشت 1386, 09:33 صبح
  5. create component و event
    نوشته شده توسط sun در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 21
    آخرین پست: سه شنبه 27 دی 1384, 12:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •