نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل delete

  1. #1

    مشکل delete

    به اسم پدر و با سلام

    یه مشکل در delete دارم و با سرچ فراوان و تست کد های فراوان به هیچ نتیجه ایی نریسیم

    اینم لیست
    http://s4.picofile.com/file/83702495..._list.php.html

    اینم خود کد
    http://s3.picofile.com/file/83702501...elete.php.html

    اینم عکس از خود delete


    هر چی بلد بودم نوشتم دیگه نمیدونم چی بنویسم

  2. #2

    نقل قول: مشکل delete



    <?php
    require_once "connection.php";

    try {

    $conn = new connection;
    $conn->openConnet();

    if(!$conn){
    die("error connection");

    }else {
    $delete = filter_input(INPUT_POST, "delete", FILTER_SANITIZE_SPECIAL_CHARS);
    $id = filter_input(INPUT_POST, "id", FILTER_SANITIZE_NUMBER_INT);

    if (isset($delete))
    {
    if(isset($id) && is_numeric($id) && $id > 0)
    {
    $query = "DELETE FROM user WHERE id = :id";
    $stmt = $conn->prepare($query);
    $stmt->bindParam(":id",$id);
    $result = $stmt->execute();
    if ($result)
    {
    echo ("Record Successfully Deleted");
    }
    if(!$result->rowCount())
    {
    echo "Deletion failed";

    }
    } else {
    header("Location: ../register_list.php");
    }
    }
    }
    $conn->closeConnect();

    } catch (PDOException $e) {
    echo ("error". $e->getMessage());
    }


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل delete

    امیدوارم ناراحت نشی رک میگم

    ولی سعی کن درست سوال بپرسی که انقد بی جواب نمونه سوالات
    شما نه اررورت رو گزاشتی نه مشکل رو گفتی نه خروجی های برنامت رو گفتی , چجوری قراره کسی کمت کنه وقتی معلوم نیست مشکلت چیه


    وظیفه شماست که شفاف و کامل مشکلت از جمله اررو ها و خروجی برنامت رو بگی تا کسی که کمک میکنه با یک نگاه متوجه بشه مشکل از کجاست و کمکت کنه
    نه اینکه بگی این فایلا برید در بیارید برام که مشکل چیه ... کمتر کسی وقتش رو داره کدای شما رو اجرا و تست کنه تا ببینه مشکل چیه بعد بره حلشون کنه

    فایل و عکس هم برای دانلود نزار کسی وقت نداره دان کنه ... هر مشکلی داری اون تیکته کدت رو همینجا بزار

  4. #4

    نقل قول: مشکل delete

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    امیدوارم ناراحت نشی رک میگم

    ولی سعی کن درست سوال بپرسی که انقد بی جواب نمونه سوالات
    شما نه اررورت رو گزاشتی نه مشکل رو گفتی نه خروجی های برنامت رو گفتی , چجوری قراره کسی کمت کنه وقتی معلوم نیست مشکلت چیه


    وظیفه شماست که شفاف و کامل مشکلت از جمله اررو ها و خروجی برنامت رو بگی تا کسی که کمک میکنه با یک نگاه متوجه بشه مشکل از کجاست و کمکت کنه
    نه اینکه بگی این فایلا برید در بیارید برام که مشکل چیه ... کمتر کسی وقتش رو داره کدای شما رو اجرا و تست کنه تا ببینه مشکل چیه بعد بره حلشون کنه

    فایل و عکس هم برای دانلود نزار کسی وقت نداره دان کنه ... هر مشکلی داری اون تیکته کدت رو همینجا بزار

    آخه وقتی اررور نمیده چه ارروری بزارم
    دارم api مینویسم و یه یه لیست گذاشتم که تمام user ها رو مشخص کنه که در register_list میبینید و قسمتی داره که دکمه هستش با کلیک میکنم قسمت register_delete میره ولی هیچ عملی انجام نمیده

    این قسمت لیست رو نشون میده


    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>
    <link href="css/register_list.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
    <meta charset="UTF-8">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="ie=edge">
    <title>register list</title>
    </head>
    <body>
    <div class="tab">
    <form action="php/register_delete.php" method="post">
    <table border = "1">
    <tr>
    <th>id</th>
    <th>username</th>
    <th>password</th>
    <th>email</th>
    <th>image</th>
    <th>message</th>
    <th>brithday</th>
    <th>group</th>
    <th>action</th>
    </tr>

    <?php
    require_once "php/connection.php";

    $conn = new connection;
    $conn->openConnet();

    if (!$conn) {
    die("error connection");

    }else {
    $query = "SELECT * FROM `user`";
    $stmt = $conn->prepare($query);
    $stmt->execute();

    foreach($stmt as $row)
    {
    echo("<tr>");
    echo('<td>'.$row["id"]."</td>");
    echo('<td>'.$row["username"]."</td>");
    echo("<td>".$row["password"]."</td>");
    echo("<td>".$row["email"]."</td>");
    echo("<td>".'<img src="$row["image"]" height="100" width="100">'."</td>");
    echo("<td>".$row["message"]."</td>");
    echo("<td>".$row["brithday"]."</td>");
    echo("<td>".$row["group"]."</td>");
    echo ("<td>".'<input type="hidden" name="id" value="$row["id"]"><button type="submit" name="delete" value="submit">delete</button>'."</td>");
    echo("</tr>");
    }
    }
    $conn->closeConnect();
    ?>
    </table>
    </form>
    </div>
    </body>
    </html>




    این قسمت کد delete هستش

    <?php
    require_once "connection.php";

    try {

    $conn = new connection;
    $conn->openConnet();

    if(!$conn){
    die("error connection");

    }else {
    $delete = filter_input(INPUT_POST, "delete", FILTER_SANITIZE_SPECIAL_CHARS);
    $id = filter_input(INPUT_POST, "id", FILTER_SANITIZE_NUMBER_INT);

    if (isset($delete))
    {
    if(isset($id) && is_numeric($id) && $id > 0)
    {
    $query = "DELETE FROM user WHERE id = $id";
    $stmt = $conn->prepare($query);
    $stmt->bindParam(":id",$id);
    $result = $stmt->execute();
    if ($result)
    {
    echo ("Record Successfully Deleted");
    }
    if(!$result->rowCount())
    {
    echo "Deletion failed";

    }
    } else {
    header("Location: ../register_list.php");
    }
    }
    }
    $conn->closeConnect();

    } catch (PDOException $e) {
    echo ("error". $e->getMessage());
    }


    متاسفانه اررور نمیده که بزارم پس هیچی
    عمل انجام نمیده اصلا
    خیلی هم سرچ کردم ولی متاسفانه در سایت های فارسی از هم کپی میکنند کدی که کار کنه نمیزارند
    سایت انگلیسی هم خیلی گشتم ولی بازم هیچ عملی انجام نمیشه
    کد رو از youtube نوشتم که کدش رو هم میبینید اونم حذف نمیکنه رکورد به رکورد نه در آن واحد

  5. #5

    نقل قول: مشکل delete

    منم یه راهنمایی می کنم ربطی به سوالت نداره ولی امیدوارم کمکت کنه

    1. کد نویسیت اسپاگتی هست و بقیه فقط برای خواندن کدت باید کلی( حداقل 10 دقیقه) وقت بزارن تا متوجه بشن چی نوشتی و خودت هم بعد از چند وقت روی کدت نگاه کنی نمی فهمی چی نوشتی و باید مثل مفسر خط به خطش رو دوباره مرور کنی

    2. همه دستورات رو خودت داری می نویسی و هر دستور رو هر بار تکرار می کنی، که باعث افزایش تعداد خطوط برنامت میشه و در نتیجه خطا زیاد و خطایابی سخت میشه

    3. بیشتر از این سرت رو درد نمیارم ...

    راه حل اینه که از یه فریمورک استفاده کنی یا حداقل از یک معماری ( مثلا mvc ) برای کد زدن پیروی کنی
    پیشنهاد من codeigniter یا laravel است.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل delete

    اگه خروجی نمیده هیچی خوب همین رو باید بگی
    شما فقط گفتی مشکل دارم ... بگو اجرا میکنم مثلا هیچ اتفاقی نمیفته و خروجی یا ارروری نمیده


    وقتی کدت خروجی مد نظرت رو نمیده و نمیدونی مشکل از کجاست
    در جاهای مختلف echo یا var_dump بزار که متوجه بشی فرم ارسالیت تا کجا میره و کجا نمیره

    مثلا اینجا

     $delete = filter_input(INPUT_POST, "delete", FILTER_SANITIZE_SPECIAL_CHARS);



    $delete رو var_dump کن ببین چی هست توش
    شما کلی if داری تو کدت که یکی از اینا ممکنه اجرا نشه
    توی if هات مخصوصا یه خروجی بزار که متوجه بشی کدوما اجرا میشه و کدوما اجرا نمیشه

    در ضمن شما همه فیلد هات رو توی یک form گزاشتی و همه فیلد ها یک نام دارن

    <input type="hidden" name="id" value="$row["id"]">





    شما نمیتونی فیلد با نام تکراری داشته باشی توی یک فرم
    مثل اینه که 100 نفر با اسم علی داشته باشی یجا بعد بگی علی حذف بشه ... مشخصه که معلوم نیست کدوم رو میگی
    توی فرم هم وقتی فیلد با نام تکراری داشته باشی فقط آخریش رو در نظر میگیره


    باید برای هر فیلد یک فرم مجزا داشته باشی

تاپیک های مشابه

  1. مشکل Cascade داده ها در روش حذف و بروزرسانی منطقی (Logical Delete or Soft Delete)
    نوشته شده توسط emad4000 در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 03 تیر 1393, 14:38 عصر
  2. مشکلات من با Delete و Add !!!
    نوشته شده توسط headshoter در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 25 خرداد 1390, 09:22 صبح
  3. delete
    نوشته شده توسط shining_eye در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 08 تیر 1389, 14:20 عصر
  4. کد اسکی Delete
    نوشته شده توسط DelphiFriend در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 16 فروردین 1389, 20:59 عصر
  5. مشکل در On delete Trigger هنگام استفاده از Cascade Delete
    نوشته شده توسط ardvisoor در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 آذر 1388, 16:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •