نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونگی برگرداندن عکس از sql به پیکچرباکس ( تبدیل byte به image )

  1. #1

    چگونگی برگرداندن عکس از sql به پیکچرباکس ( تبدیل byte به image )

    سلام بچه ها
    من توسط کد زیر عکس انتخاب شده در پیکچرباکس رو تبدیل به byte میکنم و درون sql ذخیره میکنم :


    public static byte[] ImageToByte(Image img)
    {
    ImageConverter converter = new ImageConverter();
    return (byte[])converter.ConvertTo(img, typeof(byte[]));
    }



    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=CHAKAVAK;Integrated Security=True");
    string query = "Insert Into insertstudent (@image)";
    SqlCommand com = new SqlCommand(query, con);
    com.Parameters.AddWithValue("@image", ImageToByte(pictureBox1.Image));
    con.Open();
    com.ExecuteNonQuery();
    con.Close();


    عکس بصورت ( <Binary data> ) درون sql ذخیره میشه ! حالا نمیدونم چجوری این عکس رو برگردونم به پیکچرباکس یا درون گزارش گیری استیمول سافت ریپرت استفاده کنم !
    و کلا چجوری میتونم اینو برگردونم به عکس و درون چیزی بریزم و ازش استفاده کنم ؟

    تشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چگونگی برگرداندن عکس از sql به پیکچرباکس ( تبدیل byte به image )

    قبلاً مطرح شده قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید
    خب همونطور که عکس رو به بایت تبدیل میکنید بعد از خوندن باید معکوسش رو انجام بدید
    https://www.codeproject.com/Articles...-to-Image-Conv
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل image به byte[]
    نوشته شده توسط shirin_h در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 10 مهر 1393, 11:49 صبح
  2. خطا در تبدیل image به byte
    نوشته شده توسط hamid_hr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 23 خرداد 1393, 16:26 عصر
  3. gridview, doesn't show me the image instead of showing me a text "System.Byte[]"
    نوشته شده توسط saeed31641 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 25 شهریور 1390, 12:30 عصر
  4. byte [] to image
    نوشته شده توسط happy65_sh در بخش WPF
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 25 مرداد 1389, 08:29 صبح
  5. تبدیل Image به Byte[]
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 06 خرداد 1386, 09:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •