نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خواندن رکوردهایی در تاریخ خاص از دیتابیس

  1. #1

    Question خواندن رکوردهایی در تاریخ خاص از دیتابیس

    سلام - من میخوام رکوردهای یک روز خاص رو بخونم - اما مقدار 0 بر میگردونه تابعم - این کدمه :

    private int DatabaseThisTableAllHomeThisDay()
    {
    string timeNow = DateTime.Now.ToString("dd/MM/yyyy");


    string sqlString = "SELECT COUNT(*) FROM " + tableName + " WHERE dateRead = '" + timeNow + "'";


    MessageBox.Show(sqlString);


    return DatabaseNumberRecord(sqlString);
    }

    private int DatabaseNumberRecord(string sqlString)
    {
    // DatabaseOpen
    string connString = @"Data Source=(localdb)\MSSQLLocalDB; AttachDbFilename=C:\Users\DMF313\Desktop\Leitner\L eitner\Database1.mdf; Integrated Security=True;";
    SqlConnection conn = new SqlConnection(connString);
    conn.Open();


    var command = new SqlCommand(sqlString, conn);
    int data = (int)command.ExecuteScalar();


    // DatabaseClose
    conn.Close();


    return data;
    }



    اینم یک عکس از دیتابیسم و رکوردهای موجودش و همچنین مقدار نمایش داده شده توسط MessageBox.Show ( که در تابع DatabaseThisTableAllHomeThisDay ازش استفاده کردم )

    Untitled-1.png
    آخرین ویرایش به وسیله md3848 : شنبه 02 شهریور 1398 در 10:56 صبح

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: خواندن رکوردهایی در تاریخ خاص از دیتابیس

    تستش کردم مشکلی نداشت
    مطمئن بشید که تاریخ دیتابیس Space نداشته باشه
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3

    نقل قول: خواندن رکوردهایی در تاریخ خاص از دیتابیس

    مشکلی نداشت؟ جدا؟ میشه با فایل پروژه خودم تست کنید؟ آپ کردم براتون.
    http://s4.picofile.com/file/8370428226/Leitner.rar.html
    نه space نداره
    سولوشن leitner > پروژه leitner > فایل FormReadWords.cs > کدهایی که پیوست کردم رو داخل این فایل مشاهده میکنید.

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: خواندن رکوردهایی در تاریخ خاص از دیتابیس

    وقت خوندن پروژه رو ندارم
    کل کد به شکل زیر هست و یکی توی دیتابیس ذخیره کردم که عدد 1 رو نشون میده
            private int DatabaseThisTableAllHomeThisDay()        {
    //string timeNow = "21/03/1398";
    string timeNow = DateTime.Now.ToString("dd/MM/yyyy");
    string sqlString = $"SELECT COUNT(*) FROM tbl1 WHERE dateRead = '{timeNow}'";
    MessageBox.Show(sqlString);
    return DatabaseNumberRecord(sqlString);
    }


    private int DatabaseNumberRecord(string sqlString)
    {
    // DatabaseOpen
    string connString = @"Data Source=.\sqlexpress;Initial Catalog=dbTest;Integrated Security=True";
    SqlConnection conn = new SqlConnection(connString);
    conn.Open();
    var command = new SqlCommand(sqlString, conn);
    int data = (int)command.ExecuteScalar();
    // DatabaseClose
    conn.Close();
    return data;
    }
    private void Button4_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show(DatabaseThisTableAllHomeThisDay(). ToString());
    }
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. #5

    نقل قول: خواندن رکوردهایی در تاریخ خاص از دیتابیس

    خب راه حل رو پیدا کردم.
    SQL DateTime != C#‎‎‎‎‎‎‎ Datetime
    https://stackoverflow.com/a/16078824/10862935

    اینم کدی که ازش جواب گرفتم :


    // DatabaseOpen
    string connString = @"Data Source=(localdb)\MSSQLLocalDB; AttachDbFilename=C:\Users\DMF313\Desktop\Leitner\L eitner\Database1.mdf; Integrated Security=True;";
    SqlConnection conn = new SqlConnection(connString);
    conn.Open();


    string timeToday = DateTime.Now.ToString("dd/MM/yyyy");
    string sqlString = "SELECT COUNT(*) FROM " + tableName + " WHERE dateRead = @newDate;";


    SqlCommand command = new SqlCommand(sqlString, conn);
    command.Parameters.Add("@newDate", SqlDbType.Date).Value = timeToday;


    // Read Data
    int data = (int)command.ExecuteScalar();


    // DatabaseClose
    conn.Close();


    // Return Data

    return data;



    ممنون از آقای danialafshari

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اسفند 1398, 07:51 صبح
  2. پاسخ: 27
    آخرین پست: پنج شنبه 26 مرداد 1391, 15:32 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 03 مرداد 1391, 14:27 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 07 دی 1389, 16:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •