نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: جلوگیری از ورود بیش از 3 بار

  1. #1

    جلوگیری از ورود بیش از 3 بار

    سلام
    یه کد نوشتم که IP کسایی که وارد سایتم شدن رو ذخیره میکنه. حالا میخوام یه کد بنویسم که کسایی که بیشتر از 3 بار وراد سایتم میشن رو Redirect کنه و اگه کمتر از 3 بار وارد سایتم شده باشن وارد صفحه بشن.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله paulooo : چهارشنبه 06 شهریور 1398 در 11:15 صبح

  2. #2

    نقل قول: جلوگیری از ورود بیش از 3 بار

    دوستان کسی نیست کمک کنه بتونم این کد رو درست کنم یا یه کد دیگه بده تا مشکلم حل بشه؟؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    بابل
    پست
    281

    نقل قول: جلوگیری از ورود بیش از 3 بار

    با توجه به کدی که نوشتید اینطور به نظر میرسی که هر خط از فایل رو که میخونه عمل ریدایرکت رو انجام میده که درست نیست. شما باید فایل رو تا آخر بخونید بعد مقدار شمارنده رو کنترل کنید. بهتر پارامترهای لازم برای کنترل دسترسی و عدم دسترسی رو فقط داخل حلقه مقداردهی کنی و بعد از اتمام حلقه چک کنی که آیا امکان دسترسی دارند یا نه و بعد به مسیر مناسب ریدایرکت کنی
    آخرین ویرایش به وسیله mostafa272 : دوشنبه 04 شهریور 1398 در 11:26 صبح

  4. #4

    نقل قول: جلوگیری از ورود بیش از 3 بار

    سلام
    کدم رو تغییر دادم ولی مشکلش اینجاست که شمارندش نمیدونم چرا درست کار نمیکنه؟
    آخرین ویرایش به وسیله paulooo : چهارشنبه 06 شهریور 1398 در 11:16 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: جلوگیری از ورود بیش از 3 بار

    من نمیدونم چرا انقد فضای خالی چسبوندی به ip
    ممکنه همینا خراب کنه کار رو
    توی حلقت string رو خروجی بگیر ببین چی دار از فایل میخونی مطمئنی بشی درسته

    نکته دیگه echo هاییه که گزاشتی ... تو صفحه وقتی خروجی داشته باشی مثل echo هدر کار نمیکنه ... خلاصش اینکه هرچی echo داری بردار صفحه نباید چیزی خروجی بده

  6. #6

    نقل قول: جلوگیری از ورود بیش از 3 بار

    سلام
    خیلی ممنون از راهنمایی و پاسختون ولی ببخشید منظورتون رو متوجه نشدم.
    آخرین ویرایش به وسیله paulooo : چهارشنبه 06 شهریور 1398 در 11:17 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: جلوگیری از ورود بیش از 3 بار

    دستور هدر برای رفتن به صفحه دیگه اصلا echo نداره



    $ip =$_SERVER['REMOTE_ADDR'];

    $counter = 0;
    $fn = fopen("ip.txt","r");
    $limit = false ;
    while($lines = fgets($fn))
    {
    $string = trim(preg_replace('/\s+/', ' ', $lines));
    if ($ip == $string)
    {
    $counter ++;
    }

    if($counter >= 3)
    {
    $limit = true ;
    break ;
    }

    }
    fclose($fn);


    if($limit )
    {
    header("Location: http://localhost/no.php");
    }
    else
    {
    file_put_contents('ip.txt', $ip . "\n", FILE_APPEND);
    header("Location: http://localhost/ok.php");
    }

  8. #8

    نقل قول: جلوگیری از ورود بیش از 3 بار

    سلام
    خیلی ممنون و تشکر از پاسختون و احسنت به شما

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •